Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

dlaczego miałabyś mnie nudzić? 😭:classic_cool: w Teamspeaku wklejasz jedynie IP servera, wpisujesz nick i wychodzisz do wybranego pokoju :classic_cool:😭 ja w wieku 8 lat po raz pierwszy i ostatni wypaliłem 2 marlborasy, które załoiłem dla tatełe :classic_cool: w ogóle to na mnie nie wpłynęło, nie czułem się lepiej ani nic :classic_cool: nie rozumiem fenomenu papierosów :classic_cool: dotknęła Cię drakońska dieta 😭:classic_cool: ja jem majonez tylko z jajkami :classic_cool: no i wykorzystuję go do zrobienia mega zajeebistego sosu czosnkowego :classic_cool: ps: smacznego :classic_cool:❤️

Bo jestem noodna jak Muriel z "Chojraka" 😭:classic_cool: Wydaje się proste, dziwne, że nikt mi tego nigdy odpowiednio nie wyłożył 😭:classic_cool: Też go nie rozumiem, ale ja w sumie nie mam czego rozumieć, bo po jednym zaciągnięciu się nawet nie mogłam wyrobić sobie opinii, ale doopy mi nie urwało. Zdecydowanie bardziej wolę pić :classic_cool: Próbuję z powrotem przerzucić się na jedzenie jednego posiłku dziennie to za chooja nie mogę 😠:classic_cool: Ja jem majonez nawet łyżką, to chyba sens mojego życia 😭:classic_cool: Za sosami czosnkowymi nie przepadam, bo wszystkie są dla mnie mdłe, ale może to ja miałam do czynienia z jakimś syfem :classic_cool: Dziękuję mój boski Pawełe ❤️:classic_cool:

To ja dla odmiany mam tzałe archiwum gg od 2010,oraz fejsbukełe też od 2010.a o włamy się nie boję,nikomu na mnie nie zależy to po hooya komukolwiek chciałoby się włamywać na moje konto i czytaćpierdoły,jakie tam wypisuję.:classic_cool:🖐️ Wiem,że jestem szatanełe.:classic_cool: a sztukę wkoorviania ludzi doskonaliłam und doskonalę na kafe,kafe jest jednak niezastąpione,bo żeby wkoorvić jednostkę,trzeba się natroodzić.a społeczeństwo można wkoorvić jednym tematem w stylu 'jutro mam abortzję':classic_cool: Chodziaż też nie mam już zapału,ostatni ogromny zapał miałam na krochmal i straciłam go ,po aktzji modełe i kasowaniu wszystkiego. Ja chodziłam,bo był to jeden z warunków zwolnienia z wfu.i był to też jeden jedyny z wielu warunków,jaki wypełniłam.:classic_cool: Ja wiedziałam 'o soo chodzi' jakoś od 3/4 klasy.:classic_cool: ale tworzyłam takie bardzo chore historie,to były właściwie takie moje własne simsy rysowane w zeszytach,i prowadziłam ich 'życia',które było pełne patologii,głwatów,mordersatw,kazirodztwo,znęcania się wszystkich nad wszystkimi,naprawde tam były takie patologiczne aktzje,np w jednej rodzinie była taka zasada,że tzipa po ukończeniu 13r.ż jest roochana przez brata tyle razy,aż się z nim nie zaciązy :O a taka 'mentorka' rodu wysrała dobre 30 bachorków,nie wiem dlaczego miałam takie pomysły w wieku 11 lat,naprawdę nie wiem:O:classic_cool: Wrzuć kiedyś fotę tantuum rosy!😭 widziałam ją tylko u mojej ciotki 5 lat temu,i nawet napisałam o tym temat na kafe,po co ona tego używa:D:D:D:classic_cool: Zboczenia są ciekawe,tak jak psychole und mordertzy,i kiedyś tak miałam,że potrzebowałam chwili żeby dojść do siebie po przeczytaniu/oglądaniu jakichś niusów,ale teraz to po mnie spływa.:classic_cool: 'Widzę, że jeszcze nie wie o Twoich schizofrenicznych znajomych' dokładnie!:classic_cool::D

nie jesteś nudna 😠:classic_cool: już tyle razy Ci pisałem, że jesteś oryginalna, szalona und cudowna 😭:classic_cool: gdyby było inaczej to raczej uciekałbym z tego topiku w popłochu 😭:classic_cool: jest bardzo proste :classic_cool: no i TS ma opcję "push to talk", wystarczy wybrać jakiś klawisz który będzie uaktywniał mikrofon i voila :classic_cool: na Skajpie wkoorwiało mnie to, że łapało wszystkie dźwięki z pokoju i jeśli np. przychodziła mamełe to musiałem na szybko wyłączać mikrofon :classic_cool::classic_cool: jeden posiłek dziennie? nie przesadzasz? 😭:classic_cool: nie mógłbym jeść majonezu łyżką :D kiedyś spróbowałem i był dla mnie mdły jak cholera :classic_cool:😭 ja robię sos czosnkowy z majonezu i śmietany 18% do sosów :classic_cool: mieszam, dodaję trochę soli, przyprawy tzatziki z prymatu i myyyyk, zajeebisty sos gotowy :classic_cool: czuć czosnek i ma konsystencje prawdziwego sosu, a nie wody :classic_cool:😭

Internete zaraz mnie wkoorwi, bo sąsiade chyba coś zasysa i teraz kafetełe ładuje mi 20 minut, po czym wypiertala: "za długi czas oczekiwania" 😠 Ja zbyt często zaliczam crashe i reinstall gg, żeby mieć jakiekolwiek archiwum, a nigdy nie chce mi się bawić w podmienianie plików, bo taki ze mnie leniwoos :classic_cool: A czystki robiłam z powodu przyjaciółki, która wszystko musiała wiedzieć, a słowo "prywatność" to była chyba dla niej jakaś piertolona abstrakcja, ale w sumie sporo ludzi na to cierpi :classic_cool: Niestety kafeteriusze oglądali już taką ilość trolli, prowokatorów und ludzi wkoorwiajątzych, że już nic nie robi na nich wrażenia, ale ma to swoje ploosy, bo z takim poziomem trudności leci więtzej expa za udany trolling :D:classic_cool: Mój zapał na zakładanie prowokacyjno-wkoorwiających topełe na kafetełe ostatni raz anotowałam dobre trzy lata temu. Później miałam na swoim koncie jedynie topełe oparte na rzeczywistości, czyli analiza sposobu podrywu gościa z uczelni plus przełomową kosmetyczkę und jeden topełe o Empikowtzu :classic_cool: Starzeję się jak jasny chooj, niedługo przesiądę się na topy o demencji starczej :classic_cool: Pewnie za dużo choojowych filmów się naoglądałaś w dzieciństwie :classic_cool: Simsy w zeszytach, zajeebiście to brzmi :D:classic_cool: Wrzucę na pewno, jeszcze ustawię to w jakimś widocznym miejscu, jak nie daj Boże Empikowietz wbije mi na chatę to przynajmniej będzie wiedział, że mam problemy intymne i przestanie się do mnie odzywać :classic_cool: Ja piertolę, ja o Tantuum Rosie wiem dopiero od 2 lat 😭 Współlokatorka to przemyciła na chatę i dopiero wtedy dowiedziałam się o istnieniu tego wykoorwistego irygatora na każdy możliwy problem :classic_cool: Ja za mało o tym czytam, bo tradycyjnie mi się nie chce, a jak już coś widzę w tym temacie to na pewno ma to miejsce na kafetełe :classic_cool: Pawełe 😭 Tyle razy musisz mi to powtarzać, że w końcu Ci się znoodzi :classic_cool: Ale dotzeniam faktełe, że nadal tu jesteś mimo mojego piertolenia und przeciętnej fatzjaty 😭:classic_cool: I koorwa dodatkowo obaliłeś moją teorię o znikaniu coraz bardziej z dnia na dzień 😭:classic_cool: Też mnie to wkoorwia, bo ja w laptopie nie mam za dużego pola do popisu przy wyłączaniu und włączaniu mikrofonu, więc wiecznie ktoś musi słuchać mojej listy zakupów, którą robię z mamełe albo problemów mamełe ze znalezieniem dziesięciu skarpetek. Push to talk to jakieś zabwienie 😭:classic_cool: W sumie jeden posiłek dziennie sprawdzał się w trybie wstawania o 14, teraz przez Ciebie und siostrełe nie śpię już o 11 😭:classic_cool: Tzo oznacza tyle, że muszę jeść dwa posiłki i tyć bez opamiętania :classic_cool: To ja miałam do czynienia jedynie z takimi motzno wodnistymi, pewnie dlatego moje kubki smakowe uznają to za syf 😭:classic_cool:

Twój router mnie wkoorvia,bo mówiłaś że miał dzisiaj przyjść,a jeszcze tego hooyka nie ma.😠 Właśnie,muszę ogarnąć podmienianie archiwów,bo na starych płytach znalazłam ciekawe pliczki z 2009 roku,i jestem koorevsko ciekawa tzo ja tam wypisywałam 😭:classic_cool: chodziaż tak naprawdę nie wiem co tam może być,bo sa to aż 3 konta,i na jednym z nich plik archive ma 17mb,więtz coś jest na rzeczy.:classic_cool: Współczuję takich aktzji i cieszę się,że mnie to ominęło,pozatym nie jestem aż taka interesujątza,żeby kogokolwiek ciekawiło tzo wypisuję.:classic_cool: Niby tak,ale i tak były wtedy niezłe jazdy na kafe:classic_cool: Przejdź na topełe 'ławeczka 50siątek':classic_cool:🖐️ ' jeszcze ustawię to w jakimś widocznym miejscu, jak nie daj Boże Empikowietz wbije mi na chatę to przynajmniej będzie wiedział, że mam problemy intymne i przestanie się do mnie odzywać' lepszego planu nie mogłaś wymyśletź!:classic_cool: Tantuum rosa od pierwszego ujrzenia zawładnęła moim sertzem,mam w planach by ją kiedyś kupić und wypitź,a następnie odtańczyć taniec raodści w podziętze za to tzudo,jakim jest tantuum rosa.:classic_cool: Jak jestem na kompie to też mi się nie chce.Dopada mnie faza na to w okresie szkolnym,gdy tzałe soboty leżę na łóżku z telefonem w łapie i nie mam toz ze sobą zrobić,to zaczynam czytać wszystkie chore historie jakie tylko znajdę.:classic_cool:

jesteś oryginalna, szalona,cudowna und boska :classic_cool:❤️ mówiłem, że ta teoria nie sprawdzi się w moim przypadku :classic_cool: jesteś zbyt zajeebista 😭:classic_cool: ja wcześniej korzystałem ze słuchawek z mikrofonem i tam miałem przycisk do włączania und wyłączania majka, więc nie było tak źle :classic_cool: teraz korzystam tylko z mikrofonu wbudowanego w lapka :classic_cool: z racji tego że jest to laptop multimedialny mam kartę dźwiękową HD, kamerkę internetową HD i mikrofon też jest zajeebiście czuły und nie zniekształca dźwięku :classic_cool:😭 tyć, jaaaasne... :classic_cool: na zdjęciach widzę co innego :classic_cool:❤️ mam nadzieję, że kiedyś będziesz miała okazję skosztować sosu czosnkowego zrobionego przeze mnie :classic_cool:😭 koledzy mówili, że jest znacznie lepszy niż w Da Grasso, więc mam nadzieję, że Tobie również by posmakował :classic_cool:

Mnie w sumie bardziej niż router wkoorwia dzisiaj hałas, bo typ z odpalonym telewizorem na full przez całą notz chyba nie zamierza go wyłączyć do końca tygodnia. Ja piertolę, brzuch mnie napiertala, mam agresję na 100% i chyba zaraz rozyebię temu komuś łeb, a potem pójdę siedzieć, ale przynajmniej się wyśpię 😡 Ja żałuję, że swoich plików nie trzymałam, bo z tego co pamiętam moje rozmowy z gimnazjum były całkiem w pytę. W sumie mam jeszcze konto na last.fm i tam przez shoutboxy też ładnie nakoorwiałam, więc zawsze to jakaś namiastka mojej goopoty z 2009 roku. Może kiedyś to przeczytam :classic_cool: Ja chyba też nie jestem, niektórzy ludzie po prostu nie mają własnego żytzia to szukają sensacji. Najlepsze jest to, że zamiast odesłać przyjaciółkę na bambus jak mi szperała w moich rzeczach i przyprawiała rogi to ja potrzebowałam ponad 10 lat, żeby zmądrzeć :o:classic_cool: Wpasowałabym się w klimat tej ławeczki, ale póki tzo zostaję tutaj 😭:classic_cool: Lepiej nie pij, bo to pewnie środek żrący jak kret czy inny nurek do udrażniania rur, jeszcze Cię poyebie do reszty :classic_cool: W sumie mi by się przydał taki zakaz w roku szkolnym, może wreszcie zaczęłabym robić cokolwiek, ale niestety laptopełe und kafetełe zawsze najważniejsze :classic_cool: Pawełe A Ty jesteś równie szalony, boski und oryginalny, a przy okazji suodki jak 69 kilogramów cukru ❤️😭:classic_cool: Jesteś pierwszym samtzem obalajątzym moją teorię, to musi coś znaczyć :classic_cool: Jakiś fajny sprzęcior masz 😭:classic_cool: Mój laptopełe to na szczęście nie aż tak zaawansowana technologia, więc mój mikro do najczulszych nie należy, ale mimo wszystko różne dziwne dźwięki łapie łącznie z pomykającą po chałupie mamełe i piesełe chrapiątzym w drugim pokoju :classic_cool: Wyszczuplam się w Paintcie :classic_cool::classic_cool: Też mam taką nadzieję, bo z chęcią bym spróbowała und otzeniła Twoje boskie zdolności ujawniające się nawet przy sosie czosnkowym 😭:classic_cool:

Mam to samo z sąsiadami imprezujątzymi na dole,z tym że oni ciągle drą morde und uprawiają jakieś dzikie orgie,ale wtedy na dół idzie tatełe,robi rabanełe i przeważnie jest cisza.weź z niego przykład i też zrób rabanełe,chyba że ty też w notzy masz zwyczaj do hałaśliwego trybu żytzia,to lepiej nitź nie rób bo oni i tak mają na tziebie hakeła.:classic_cool:🖐️ Niby wsadziłam tam to goowno,ale nie działa.Optzje są dwie ; plik jest uszkodzony,albo po prostu jestem za tępa aby to ogarnąć,i najprawdopodobniej tak jest :classic_cool:🖐️ Mój lastfm jest popiertolony i w soomie nie ma na nim nitz ośmieszajątzego moją osobę,a to dobrze.:classic_cool: Fasola rośnie :o http://www.pudelek.pl/artykul/42506/megan_fox_z_brzuszkiem_foto/ i już jest grooba,bo ma takie groobe łąpy jak ja.a pod sukienką pewnie kryje się stado rostępów,więtz jej ciało można już spisać na straty.🖐️ Ciekawe,czy transełe miałoby chęć włamać mi się na kompa.chodziaż ma mam chęć przejrzenia mu fejsbukełe,żeby sprawdzić czy nie sprzedaje swoim trans znajomkom sekretów z mojego żytzia.:classic_cool: Gryzę kookorydzę w kolbie i pierwszy raz od kilku lat bolą mnie zęby,łoo koorva co jest:O Nie chcesz mieć takiego zakazu,bo to sama męczarnia. Kiedy ogarniesz mailełe,bo jestem ciekawa twojej opinii na temat tego tzo ci wysłałam?😭:classic_cool:

och Asiuuuu! ❤️:classic_cool: Twoje słowa sprawiają, że płonę niczym żołnierze Vietcongu na których spadł napalm 😭:classic_cool: wszystkie znaki na niebie i ziemi nam sprzyjają 😭:classic_cool: sprzęcior może być, ale przydałaby się lepsza karta graficzna, bo głównie przez nią nowsze produkcje mi nie pójdą albo będą masakrycznie zamulały 😭:classic_cool: :D w takim razie musisz być w tym zajeebista (jak we wszystkim ❤️), skoro udało Ci się stworzyć tak zajeebiste nogi und całą resztę 😭:classic_cool: sos czosnkowy robię zazwyczaj do nuggetsów, a żeby je zrobić to trochę trzeba się namachać :classic_cool: może gdy odwiedzisz mnie w Lublinie to uraczę Cię takim królewskim obiadem :classic_cool: w październiku mogę co najwyżej zrobić kanapki albo jajecznicę 😭:classic_cool:

koorwa, jak czytam o waszych przygodach z sąsiadami to cieszę się, że mieszkam w domu jednorodzinnym :D:classic_cool: mam nadzieję, że w nowym mieszkaniu w Lbn będę miał spokój :classic_cool:

Z tej padaki wpiertalam zieloną galaretkę, nie ma jak kompulsy :classic_cool: Na mnie nie ma żadnych haków, bo mój full jest taki lipny, że słyszy go co najwyżej sąsiadka od "Plebanii", a raczej nie słyszy, bo akurat wtedy nie ma jej w domu :classic_cool: Mnie ciężko wyprowadzić z równowagi, ale gość jest koorwa na dobrej drodze i jak tak dalej pójdzie to go chyba z zabawkowego kałacha od razu sprzątnę :classic_cool: W sumie ja raz próbowałam podmieniać plik z archiwum, ale podziałało jedynie przy numerze, który zawsze wrzucam na kafetełe, a tam mam może dwie rozmowy zapisane, mój główny za chooja się nie podmienił, więc stwierdzam, że to jest po prostu zyebane :classic_cool: Ja spasowałam ze spamem na laście jak przerzuciłam się na spam czatowy w facebookełe. Od tego czasu mój last umiera, mimo że namiętnie coś mi się tam scrobbluje :classic_cool: Jakaś kanciasta się robi, człowiek kwadrat, Minecraft :classic_cool: Przynajmniej ud pewnie grubych nie ma, ja mam monstrualne, czego może nie widać jak stoję, ale jak się rozpłaszczą na siedzeniu to koorwa jak plastelina rozjechana waltzem pcool] Ludzie to chooje, transy też, więc pewnie coś tam od czasu do czasu sprzedaje :classic_cool: Od tego gryzienia pewnie Ci się wrażliwe robią. Albo szkorbut :classic_cool: Ja mailełe to mam włączone tzały czas, ale zieją pustkami, wyślij jeszcze raz 😭:classic_cool: Pawełeeeeeeeeeeee 😭❤️:classic_cool: Sypiesz takimi boskimi porównaniami, że nakrętzam się na Ciebie jeszcze bardziej 😭:classic_cool: Poproś Świętego Mikołaja, jesteś takim boskim chłoptzem, że bankowo dostaniesz nawet komputer o parametrach komputera NASA 😭:classic_cool: Lata praktyki robią swoje, nauczę Cię w październiku 😭:classic_cool: Trzymam za słowo, ja potem pozmywam :classic_cool: W październiku będziesz gościem, nie możesz stać przy garach 😭:classic_cool: Ja najlepsze przygody to miałam w chałupie, w której chyba tylko z pomocą Trójcy Świętej przeżyłam dwa lata, przynajmniej gorzej już nie trafię :classic_cool: Mam nadzieję, że Ciebie nowe mieszkanie nie zawiedzie w kwestii sąsiadów tak jak moje mnie zawodzi dzisiaj 😠:classic_cool: Od zawsze wiedziałam, że Spider-Man jest choojowy 😭:classic_cool:

Dżoannełe, takie porównania to moja specjalność :classic_cool:😭 jeszcze nie raz Cię nimi uraczę :classic_cool: przecież teraz Ty jesteś moim Świętym Mikojanem ❤️:classic_cool: i nie chcę prezentów 😭:classic_cool: chciałbym abyś została moją mentorką 😭:classic_cool: pragnę abyś mnie nauczała :classic_cool: chyba żartujesz :classic_cool: jeśli Ty byłabyś u mnie gościem to jeszcze miałabyś zmywać? 😭😭:classic_cool: nie ma takiej opcji :classic_cool: z kolei ja bardzo chętnie bym Ci pomógł w przygotowaniu jedzenia 😭:classic_cool: pewnie przez to, że mieszkałaś z bratem :classic_cool: ja na szczęście miałem względny spokój :D:classic_cool:

Cooking video!❤️ holenderkełe tak słodko wymawia maggi,ja mówię po prostu maggi a ona 'machi' ,z naciskiem na 'ch'❤️:classic_cool: Eet smakelijk!❤️:classic_cool: Ja wpiertoliłam trochę laysów,i boli mnie od nich brzuch.cooking video!❤️ Postrasz ich politzyjnymi paukami,to zawsze działa :classic_cool:🖐️ Chyba też zostane przy wniosku,że wszystko czego nie umiem zrobić jest po prostu zbyt zyebane und goopie na mój wszechstronny umysł.:classic_cool: Koorva,ostatnio na czatełe fejsbukowym gadałam rok temu ,albo i więtzej.:classic_cool: Pewnie ma groobe uda,ale ta kietzka zakrywa jej niedoskonałości w figurze,tak samo jak czarne ciuchy robią ze mnie osobę szczupłą.:classic_cool: ' ja mam monstrualne, czego może nie widać jak stoję, ale jak się rozpłaszczą na siedzeniu to koorwa jak plastelina rozjechana waltzem' to samo tutaj :classic_cool:🖐️ Jednak mam nadzieję,żetrans jest zbyt zajęty sobąi swoim wyimaignowanym penisem,bo kiedyś napisał mi ,że 'transseksualizm przysłania mi życie' ,więtz już pewnie przysłonił mu wszystko i miejmy nadzieję,że tak właśnie się stało,a moje wiadomości z fb uległy zniszczeniu.:classic_cool: Już przestały boletź.złośliwtze.:classic_cool: Mailełe poszło po raz kolejny,mam nadzieję że doszło und dotarło.:classic_cool: Nie przejmuj się coolem,też tak czasem miewam,nie płackaj :classic_cool:

Och Pawełe, w takim razie niezła ze mnie szczęściara skoro są skierowane do mnie ❤️😭:classic_cool: Dosłownie rozpływam się przy Tobie jak wielki bałwan w trzydziestu stopniach Celsjusza 😭:classic_cool: Podobno szybko się uczysz, więc będę musiała opracować jakiś wymagajątzy plan zajęć :classic_cool: Na szczęście nie biję linijkami po łapach :classic_cool: Lubię zmywać, a chciałabym się jakoś przysłużyć, a nie tylko jechać i źle wyglądać na tle ładniejszych ode mnie ścian 😭:classic_cool: Pomoc przy przygotowaniu jedzenia zawsze mile widziana, zwłaszcza, że podobno ogarnianie jedzenia we dwoje to niezła zabawa :classic_cool: Siostrełe Ja nawet nie wiem jak mówię na Maggi, bo tego nie używam, moja współlokatorka mówiła Magda :o:classic_cool: Jutro bankowo muszę kupić Laysy plus tzoś na te yebane bułki, mimo że bułka z majonezem jest całkiem w pytę, ale ile można się tak odżywiać :classic_cool: Ja paukę to sobie muszę skołować, mam już poliztyjną koszulkę to jeszcze spodnie dorzucę i będę nękać sąsiadów :classic_cool: To chyba najlepsze wytłumaczenie tego faktu, dodatkowo zyebany był też człowiek, który wymyślił daną rzecz, której ja nie mogę podołać :classic_cool: Ja używam go dość często, żeby krętzić bekę z idiotów, którzy przypominają sobie o moim istnieniu, bo potrzebują noclegu w Warszawie na kilka dni. Niby chamska nie jestem i chętnie oddałabym swoje mieszkanie każdemu kto jest w potrzebie, ale koorwa bez przesady :classic_cool: W sumie ona może sobie pozwolić, piertolnie sobie później odsysanie tłuszczu z każdej części ciała łącznie z mózgiem i znowu będzie w pytę :classic_cool: Pewnie tak jest, w końcu fioot to teraz jego priorytet i znajątz życie jedyny temat jego konwersatzji. Jeśli nie pisałaś nic o fioocie to jesteś bezpieczna :classic_cool: Teraz dostałam, widocznie tamten poprzedni mail zawieruszył się w przestrzeni internetu :classic_cool:

Koorwa, usłyszałam zayebistą nootę z game playa "Darksiders II" i teraz za chooja nie znajdę, mimo że chyba cały soundtrack obskoczyłam, co za jakiś dzień z doopy 😠:classic_cool:

Używam tylko do rosołu,ale 'machi' mnie rozpiertoliło.:classic_cool: Koorva,a ja znowu jestem głodna i nie mam nitz poza laysami,których na dziśmam już dość:classic_cool: O soo chodzi z budzeniem smoka w grze o tronełe?i tym blondaskiem i blondyną,która swoją drogą mnie rozpiertoliła,bo ten khan wpierw wziął ją na tyltza i to w soomie zachaczało o gwałt,i ciągle brał ją na tyltza,a ona kiedyś spytała się takiej brunetki 'jak uszczęśliwić khana' noo koorva:D Zastanawiam się,tzo ty robisz składajątz podania na kolejny kierunek studiów?:classic_cool:idź na politzjantkę!:classic_cool: To nieźle,prawie jak na kafe.:classic_cool: 'w końcu fioot to teraz jego priorytet i znajątz życie jedyny temat jego konwersatzji.' po raz milionowy odgadłaś :classic_cool:

nie, to ja jestę szczęściarzem, że taka cudowna, słodka und boska dziewczyna jak Ty prawi mi komplementy und troszczy się o mnie 😭❤️:classic_cool: lubię też wyzwania, więc jestem jak najbardziej za :classic_cool: ale byłabyś gościem, a etykieta zabrania gościom zmywania! 😠:classic_cool: oprowadziłbym Cię po mieście, starówce, miasteczku akademickim 😭:classic_cool: haha, ciekawe co z tego wyjdzie :D:classic_cool: już nie mogę się doczekać :classic_cool:😭 z racji tego, że się nie wyspałem idę wcześniej spać 😭:classic_cool: doooobranoc und kolorowych snów Asiu ❤️:classic_cool: und dobranotz Qciapa :classic_cool:🖐️ ps: dobrze, że mój laptop cicho chodzi, będę mógł spokojnie spać podczas ściągania Sleeping Dogs :classic_cool: zwariowałbym gdybym musiał robić to na stacjonarnym, który wydaje dźwięki pędzącego T-34 :D:classic_cool:

Jestem w stanie wyobrazić sobie jak to w pytę brzmi z jej ust :classic_cool: Ja już nic nie mam do jedzenia poza tymi bułkami, więc zapycham się Cherry Coke, zastanawiałam się nad piwem, bo też mam, ale na szczęście mnie nie poyebało :classic_cool: Powiem to tzo już wiesz: blondas to bratełe blondyny i jest święcie przekonany, że jest władcą smoków, które niby wymarły ileś tam milionów lat temu i jak zdobędzie wojsko Khala Drogo to podbije siedem królestw. W tym tzelu oddał własną siostrę, a dalej to Ci nie powiem, bo nie wiem na którym odcinku jesteś i boję się, że sypnę spoilerem jak jasny chooj :D:classic_cool: W każdym razie jak nietrudno się domyślić blondas ma nasrane w głowie i jeszcze się na tym przejdzie :classic_cool: Ten Khal jest boski 😭:classic_cool: Też się właśnie zastanawiam, ale z moją kondycją to politzjantką zostanę za kilka lat jak się za siebie wezmę :classic_cool: Mój Pawełe 😭:classic_cool: Za często mi się to nie zdarza, ale przy takim boskim suodziakoo jak Ty po prostu nie mogłabym inaczej ❤️😭:classic_cool: Jaki uparciooch! Musiałabym znaleźć inne zajęcie, żeby nie stać bezczynnie na coś się przydać mimo bycia gościem i na pewno byś mi w tym pomógł :classic_cool: Optzja z oprowadzaniem brzmi nieźle, zwłaszcza że nigdy nie byłam w Lublinie 😭:classic_cool: Ja też nie, na szczęście już niedużo zostało, dlatego przy okazji nie umieram, bo przecież muszę Cię zobaczyć und wymiziać 😭:classic_cool: Koorwa, to porównanie do T-34 jest chyba najtrafniejszym porównaniem jakie słyszałam :D:classic_cool: Dobranotz Pawełe, suodkich snów ❤️:classic_cool:

Jakie słyszałam ogólnie o komputerze stacjonarnym pracującym w notzy 😭:classic_cool: Z Twoich ust padają same trafne porównania, bez względu na to czego dotyczą :classic_cool:

Zachlałabym pałę !😭 To już wiedziałam,ale tzo do hooya ma budzenie smoka,który wyginął?:classic_cool: i dlaczego jak ta blondyna mu zayebała,toon zaczął prutź gębę,że obudzi smoka:O :D Jakby tzo to jestem na 6stym odcinku 1 serii :classic_cool: ale chcę wiedzieć tylko czy ta blondyna und khal umierają kiedyś tam ,und kiedy?:classic_cool: Khal to taki brootal o którym marzą kafeterianki,ale ma zayebiste włosy und brodę.:classic_cool: No w sumie to tak,ale przynajmniej będziesz popiertalać w tym pięknym stroju jako nieposkromiona pani politzjant.:classic_cool: Odczytałaś mailełe?😭:classic_cool: