Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Gość swiety mikojan
Koorwa, a ja szpilek und koturnow nadal nie opanowalam, bo czuje sie w nich za duza und niestabilna, wiec garbie sie jak konik garbusek und pomykam jak osoba z niedowladem nog, no pompa :classic_cool: Gazik kojarzy mi sie z Gustlikiem, a Gustlik mnie rozpiertalal, wiec jeste w stanie potowarzyszyc Ci w fazie gazikowej :classic_cool: Bez przerw jest choojoffka, a moje oczy krwawiom prawdziwom krwiom :classic_cool: Z ratzji wydatkow laptopowych nie mam juz hajsu na nic i zostala mi stowka na przyjazd Pawele, ktora moze powieksze o kolejna jak juz kogos okradne, na Lacune chyba nie uzbieram 😭😭 Mocz jest w pyte, to bardzo nowoczesne i prawie jak szampan :classic_cool: Gratulacje siostrele za robienie prezentow mamele, pewnie masz juz tyle plusow, ze nawet kupi Ci piwo na urodziny :classic_cool: Doktore, mnie sie loffcia, a nie oklada :classic_cool: Ja Cie lutne decha do krojenia, wiec badz swiadomy tego na co sie piszesz :classic_cool::classic_cool:

Gość dr Fiutowicz
przeca wiesz, że Cię loffciam najbardziej na świecie ❤️😭

Gość swiety mikojan
Wiem i ja tez Cie loffciam, nawet bardziej iz Batmana, a to powazna deklaratzja ❤️:classic_cool: Do roboty, bo Cie zloje po doopie jak nie zdasz :classic_cool:

Gość dr Fiutowicz
łojenie po doopie to moja działka 😭:classic_cool:

Gość dr Fiutowicz
ps: "Pierwszy ślad związku przyczynowego pojawił się w Statutach Kazimierza Wielkiego, które zawierały przepis: jeśli w bójce w karczmie ktoś zgasił świecę i przez to ktoś został zraniony, odpowiedzialny za to był ten, kto zgasił świecę" motzne :classic_cool:

Gość swiety mikojan
Ty sprzedajesz klapsy, ja Cie zloje kablem od prodiza 😭:classic_cool::classic_cool:l

Gość dr Fiutowicz
tatełe woła gdzie jest przykazane, by stoczyć bitwę w tej gęstej pianie :classic_cool::classic_cool:

Gość swiety mikojan
Bardzo madrych und zyciowych rzeczy was ucza, nie to co mnie jakiego freudowskiego piertolenia na seksualnej fazie 😭:classic_cool:

Gość dr Fiutowicz
"Karano, gdy zdarzenie (przestępstwo) można było w jakikolwiek sposób powiązać z osobą podejrzaną, wystarczał jakikolwiek związek, nawet przypadkowy, np. jeśli jakiś człowiek schronił się przed burzą pod drzewem na czyimś polu i zginął od uderzenia pioruna obciążano (karano) za to zdarzenie właściciela tego pola." ja pierrtole :D :classic_cool:

Gość swiety mikojan
Cicho, Ty potwore :classic_cool:🖐️

Gość swiety mikojan
Cicho, Ty potwore :classic_cool:🖐️

Gość Mam dziś bad hair day
Ja opanowalam szczudly juz rok temu a dokladnie w grudniu,pierwsze kroki w szpilach stawialam na sniegu und lodzie,wstydz sie :classic_cool:🖐️gustlik,tez w pytę:classic_cool:na pawele wydasz stowke,a na mnie und lacunele ani grosza,czuje sie odrzutzona i dlatego jestem zmuszona strzelic focha forever na 5 minut,wiec lepiej sie ogarnij i skombinuj kasele do listopada:classic_cool:🖐️a ja wracam za yebana godzine:classic_cool:🖐️

Gość swiety mikojan
Jestem siostrele i dubluje bez opamietania :classic_cool:🖐️ Ci od karania wlasciciela pola byli prawi und sprawiedliwi, nie ma to jak przesadzona sprawiedliwosc :D:classic_cool: Siostrele, ja jestem cienki und krzywonogi bolek, jak mi sie giry poplacza to sama nie wiem gdzie prawa, a gdzie lewa, wiec do dzisiaj ta sztuka jest dla mnie tajemna jak lochy Severusa Snape'a, nauczysz mnie kiedys prowadzac za raczke po torach :classic_cool: Bilete pewnie ze stowke bedzie kosztowal, wiec musze skombinowac stoffke, nie szczelaj fochami, bo Ci tak zostanie i zabijesz mnie nimi w hipotetycznym und potentzjalnym listopadzie :classic_cool:🖐️ Uwazaj na nozownikow und zboczencow :classic_cool:🖐️

Gość na drugim roku masz historię
prawa polskiego, Garę? :classic_cool:

Gość dr Fiutowicz
historyczne przedmioty mam tylko i wyłącznie na pierwszym roku :classic_cool:

czyli to historyczny rys prawa karnego :classic_cool:

Gość dr Fiutowicz
bo akurat teraz o tym czytam :classic_cool: jeszcze KW i KP przede mną :classic_cool:

kodeks wykroczeń i kodeks pracy? :D dziwny zestaw, chyba że chodziło o karne wykonawcze i karne procesowe :classic_cool:

Gość dr Fiutowicz
Księstwo Warszawskie und Królestwo Polskie, bo teraz zajmuję się dawnym prawem polskim :classic_cool:

:D czyli coś jeszcze grzęźniesz w tej historii :classic_cool:

Gość dr Fiutowicz
niestety :classic_cool: chyba tylko na tej choojowej uczelni kładą tak duży nacisk na historię :D powszechna historia prawa, historia prawa polskiego, historia doktryn politycznych i prawny, prawo rzymskie :classic_cool: i to wszystko jest obowiązkowe na 1 roku :D

Gość swiety mikojan
Skoczny pajak gigante w kuchni, oficjalnie jestem osoba martwa, adios :classic_cool:🖐️

u mnie było podobnie (z wyjątkiem doktryn, które były na drugim roku), także nie jesteście chyba wyjątkiem :classic_cool: na szczęście później już zaczęły się normalne studia, elementy historyczne pojawiły się tylko bodajże na prawie konstytucyjnym (no i wspomniane doktryny były rzecz jasna całe historyczne)

masz w kuchni pustynną solfugę, Mikojanu? :classic_cool:

Gość dr Fiutowicz
nie umieraj Joasiu ❤️😭 II rok też zapowiada się ciekawie pod względem przedmiotów obowiązkowych :classic_cool: prawo konstytucyjne, prawo międzynarodowe publiczne, prawo karne i cywilne - część ogólna, prawo administracyjne, ustroje organów ochrony prawnej :D a z przedmiotów kierunkowych prawo systemów bankowych, kultury prawne i ustroje państw współczesnych :classic_cool:

Gość swiety mikojan
Wyglada na to ze tak 😭 Nie dosc, ze skoorwysyn sie teleportuje to jeszcze wlazl pod szafke i skanuje otoczenie odnozami. Piertole, od dzisiaj nie gotuje, nie jem, nie zmywam und nie wynosze smieci, bo tradycyjnie musialam nie trafic kiedy probowalam zayebac go sila woli :o🖐️

cóż, będziesz miał zajęcie, Garę (btw. pierwszy raz słyszę o czymś takim jak organy ochrony prawnej, a co dopiero jeszcze ich ustroje :D:O) :classic_cool: ps. boisz się pająków? :classic_cool:

Gość Osoba marznąca
Enigmatycznie :classic_cool:🖐️tez jestem krzywonoga a na dodatek grubonoga,przegralam,ide czymać kredens:classic_cool: nauke śmigania na szczudlach masz u mnie obowiazkowo,w koncu jestem z mediolanu wiec to moja profesja,jedynie holenderkele jest lepsza bo ona dodatkowo headbaninguje na szpilach i ogolem skacze na stzenie,nie wiem po hooya jej szpile skoro ma 170,holenderkele to poyebe spr und potw:classic_cool:🖐️mam nadzieje ze lacuna nie wyląduje w szufladce z napisem 'hipotetycznie und enigmatycznie' i bede mogla ponakoorviatz z toba pogo przy heavens a lie😭:classic_cool: jessooo,chce do holandii 23 martza!😭:classic_cool:a tzo do twego fletzistele,to wszystko zalezy od mamele,a ja nawet nie wiem soo to sabaton 😭:classic_cool:ale chetnie bym sie tam pojawila:classic_cool:🖐️

Gość dr Fiutowicz
nie :classic_cool: gdy się nudzę to łapię muchy, pozbawiam je skrzydeł i rzucam w pajęczynę :classic_cool::classic_cool: fajny widok :D