Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Andzelixxa7

zero zmarszczek a mam 21 czy to mozlwie?

Polecane posty

Go艣膰 Andzelixxa7

wiele moich kole偶anek ma zmarszczki wok贸艂 ust i na czole,niekt贸re delikatne niekt贸re bardzo a ja 偶adnej zmarszczki! odpowiednio codziennie nawil偶am i pije do 5 litr贸w wody,nigdy mi sie nie zdazylo zebym wypila mniej,nie stresuje sie,robie masaze skory,nie pije i nie pale.Mam buzie jak 15 latka taka miekka i gladka bez zmarszczek powinnam sie cieszy膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Andzelixxa7
Nie marszcze czola,nie marszcze nosa,nie smieje sie szeroko moze dlatego moja buzia jest taka jedrna,ciesze sie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahaajajeszczelepsza
poczekaj jeszcze kilka lat i si臋 pochwal w wieku 21 lat prawie 偶adna nie ma zmarch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam 27 i zero zmarszczek
a nie pije 5l wody dziennie :o kremy stosuje jak mi si臋 przypomni :o i nie mam powodu by chwali膰 si臋 tym na forum :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blautatta
5 litr贸w wody dziennie - czy to jest dobre dla organizmu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andzelixxa7
tak dobre pytalam sie lekarza,kazdy innaczej potrzebuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andzelixxa7
ale i tak bede miec zmarch od kolezanek ja sie tak nie szczerze i nie marszcze:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiko艂aj
"pyta艂aam lekarzy" hehe lekarze to tyle wiedz膮 co zjedz膮 :/ W wieku 21 lat, wi臋kosz艣膰 kobiet, nie ma zmarszczek. Przyjd藕 jak b臋dziesz mia艂a 35 i pochwal si臋 tym samym to zrobisz furror臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam 47 lat i zero zmarszczek
czy to jest normalne ????? hmmmm pytaja mnie niektore panie jakich kremow uzywam :) ale ja nie sadze zeby to byla zasluga kremow.Natomiast takie pytanie jak stawia 21 latka to jakas kpina chyba ? :D w tym wieku zmarszczki ???? To przeciez normalne ,ze ich nie masz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 materonka
ja mam 32 zero zmarszczek ;) :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wheidfhw
Twoje kumpele to chyba sobie zjeba艂y cer臋 tanim makija偶em stosowanym od 16 r. 偶. w wieku 21 lat raczej w og贸le nie ma si臋 zmarszczek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam 40 lat i zmarszczki
tylko na czole, bo u nas w rodzinie to dziedziczne:P zero celulitu i super figur臋 od 10 roku 偶ycia siedz臋 w sporcie:P mam super kondycj臋:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wheidfhw
zaraz napisze 60 latka 偶e nie ma zmarszczek :O nie no ale w wieku 20 lat NAPRAWD臉 si臋 nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andzelixxa7
zapomnia艂am doda膰 偶e jak mia艂am 15 lat mia艂am ca艂膮 twarz w syfach :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Mo偶e nam jeszcze napiszesz, 偶e wieiku 21 lat masz wszystkie z臋by, zero cellulitu, ani jednego siwego w艂osa i j臋drne cycki? :p :) Przecie偶 to zupe艂nie normalne, 偶e nie masz 偶adnych zmarszczek, ja mam kilka lat wi臋cej od Ciebie i dopiero teraz zaczynam zauwa偶a膰 (u偶ywaj膮c lupy) :p :) , 偶e robi mi si臋 zmarszczka na czole. :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co mam powiedziec
o stanie skory twarzy kobiety lat 97 ,ktora miala bardzo plytkie zmarszczki wylacznie na czole ,a policzki o bardzo gladkiej skorze? Nie zartuje,wiele osob widzacych ta babcie dziwilo sie,ze taka ladna ma skore w takim podeszlym wieku .Widocznie nikt jej nie powiedzial,ze juz dawno powinna sie mocno pomarszczyc hahahaha. Szkoda tylko,ze nie pomyslalam wtedy o zrobieniu zdjec .Dobrze byloby pokazac niektorym dziwiacym sie,ze zmarszczek nie maja w tak mlodym wieku jakby to byl juz czas na starosc i pomarszczona skore.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 georrgiaa
O matko :D Ja mam 34 lata i 偶adnej zmarszczki... czyli pochwal si臋 za 12 lat :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam 24 lata
i mam zmarszczki wok贸艂 ust, na czole i pod oczami :( znajdzie sie tez troche siwych w艂osow mia艂am stresuj膮ce 偶ycie;/

Udost臋pnij ten post