Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzelixxa7

zero zmarszczek a mam 21 czy to mozlwie?

Polecane posty

Gość Andzelixxa7

wiele moich koleżanek ma zmarszczki wokół ust i na czole,niektóre delikatne niektóre bardzo a ja żadnej zmarszczki! odpowiednio codziennie nawilżam i pije do 5 litrów wody,nigdy mi sie nie zdazylo zebym wypila mniej,nie stresuje sie,robie masaze skory,nie pije i nie pale.Mam buzie jak 15 latka taka miekka i gladka bez zmarszczek powinnam sie cieszyć?

Gość Andzelixxa7
Nie marszcze czola,nie marszcze nosa,nie smieje sie szeroko moze dlatego moja buzia jest taka jedrna,ciesze sie:D

Gość hahahahaajajeszczelepsza
poczekaj jeszcze kilka lat i się pochwal w wieku 21 lat prawie żadna nie ma zmarch

Gość ja mam 27 i zero zmarszczek
a nie pije 5l wody dziennie :o kremy stosuje jak mi się przypomni :o i nie mam powodu by chwalić się tym na forum :o

Gość blautatta
5 litrów wody dziennie - czy to jest dobre dla organizmu?

Gość Andzelixxa7
tak dobre pytalam sie lekarza,kazdy innaczej potrzebuje.

Gość Andzelixxa7
ale i tak bede miec zmarch od kolezanek ja sie tak nie szczerze i nie marszcze:P

Gość fikołaj
"pytałaam lekarzy" hehe lekarze to tyle wiedzą co zjedzą :/ W wieku 21 lat, więkoszść kobiet, nie ma zmarszczek. Przyjdź jak będziesz miała 35 i pochwal się tym samym to zrobisz furrorę :)

Gość mam 47 lat i zero zmarszczek
czy to jest normalne ????? hmmmm pytaja mnie niektore panie jakich kremow uzywam :) ale ja nie sadze zeby to byla zasluga kremow.Natomiast takie pytanie jak stawia 21 latka to jakas kpina chyba ? :D w tym wieku zmarszczki ???? To przeciez normalne ,ze ich nie masz :D

Gość materonka
ja mam 32 zero zmarszczek ;) :D:D

Gość wheidfhw
Twoje kumpele to chyba sobie zjebały cerę tanim makijażem stosowanym od 16 r. ż. w wieku 21 lat raczej w ogóle nie ma się zmarszczek.

Gość mam 40 lat i zmarszczki
tylko na czole, bo u nas w rodzinie to dziedziczne:P zero celulitu i super figurę od 10 roku życia siedzę w sporcie:P mam super kondycję:P

Gość wheidfhw
zaraz napisze 60 latka że nie ma zmarszczek :O nie no ale w wieku 20 lat NAPRAWDĘ się nie ma

Gość Andzelixxa7
zapomniałam dodać że jak miałam 15 lat miałam całą twarz w syfach :classic_cool:

Może nam jeszcze napiszesz, że wieiku 21 lat masz wszystkie zęby, zero cellulitu, ani jednego siwego włosa i jędrne cycki? :p :) Przecież to zupełnie normalne, że nie masz żadnych zmarszczek, ja mam kilka lat więcej od Ciebie i dopiero teraz zaczynam zauważać (używając lupy) :p :) , że robi mi się zmarszczka na czole. :p

Gość a co mam powiedziec
o stanie skory twarzy kobiety lat 97 ,ktora miala bardzo plytkie zmarszczki wylacznie na czole ,a policzki o bardzo gladkiej skorze? Nie zartuje,wiele osob widzacych ta babcie dziwilo sie,ze taka ladna ma skore w takim podeszlym wieku .Widocznie nikt jej nie powiedzial,ze juz dawno powinna sie mocno pomarszczyc hahahaha. Szkoda tylko,ze nie pomyslalam wtedy o zrobieniu zdjec .Dobrze byloby pokazac niektorym dziwiacym sie,ze zmarszczek nie maja w tak mlodym wieku jakby to byl juz czas na starosc i pomarszczona skore.

Gość georrgiaa
O matko :D Ja mam 34 lata i żadnej zmarszczki... czyli pochwal się za 12 lat :d

Gość ja mam 24 lata
i mam zmarszczki wokół ust, na czole i pod oczami :( znajdzie sie tez troche siwych włosow miałam stresujące życie;/