Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrochęKulturyGłupcze

dieta wysokobiałkowa profesora Charlesa Clarka-OD JUTRA KTO ZE MNĄ??

Polecane posty

i w starszej ksiazce jest ze 1 pomidor lub 10 koktajlowych mozna , teraz jest w nowszych wydaniach ze mozna wiecej pomidorow

masala hehe . dziś jestem kompletnie niezorganizowana. sałatkę z mozzarella sałatą pomidorami a później dojadłam leczo po małej.

tylko jeden pomidor? to warzywo przecież,teraz akurat dojrzewają własne na działce.

no to moze byc juz nam 1 dzien zleci jutro drugi, to co decydujesz sie? moj brzzuch po sb wtedy byl płaski ze mi wszystko zlatywalo wrecz chudy byl , a wtedy stawalam z wagi 70 kg i zlecialo mi na 58

ja juz zjadlam 1 duzego z dzialki :) a potem zrobie sobie salatke z mozarelle i pomidorami, oliwa i swieza bazylia ( wlasnie jade potem do tesco) najgorsze sa pierwsze 3 dni , potem juz leci szybko i tesknisz za chlebem czy slodkim

a teraz ile ważysz? ja stanęłam na wagę i się przeraziłam bo 3tyg temu było 52,2 a dziś 55!!!więc mam cel,że do 49 muszę. ok zaczynamy od dziś.Ale ja swoje rozpoczęcie będę liczyć od jutra aby było od piątku do piątku ok.zakładam nowy temat teraz i idę sprzątać bo córka zasnęła.

w sumie to w starej ksiazce bylo ze 1 pomidor - w nowej mozna jesc normalnie i te kefiry, maslamki , jogurty , w starej w 1 fazzie nie a wnowej mozna iel sie chce a reszta to jest to samo nie zmienione

jak znajde przepis to napisze , bo wszystkie zakąłdki usunełam a tam mialam tego megaaaa ale pozniej poszukam

nie moge zalozyc tematu boniby zalozylam juz 10 wciagu godziny jak tylko pisze na tym temacie

cytrynowy fasolowiec puszka białej fasoli 4 jajka 2 łyżki oliwy z oliwek 3 torebki herbaty llipton yellow kilka kropel aromatu cytrynowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia 0,5 łyżeczki sody 3 łyżki fruktozy świeża skórka z cytryny teraz przygotowanie :) fasole dobrze odsączyć utrzeć żółtka z z 2 łyżkami fruktozy i oliwą z oliwek dodać herbate\e zaparzona w 1/4 szklanki wody, proszek do pieczenia, sodę, aromat cytrynowy oraz skórkę z cytryny oraz fasole. miksujemy w blenderze lub w mikserem (nożyk) na jednolitą masę. ubijamy białka z 1 łyżką fruktozy na sztywną pianę. dodajemy do masy jajeczno-fasolowej delikatnie mieszamy. pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 40-50 min.

no zaloz pozniej ja teraz ide gotowac obiad wiec nie piszemy teraz i bede pozniej ok 13- 14

nie!!!!!!!!!!! bo to jes ta sama osoba robi te nowe topiki dla jaj zobacz ile juz zalozyla ostatnio zakladala o kulinariach

nie rozmroziłam miesa wczesniej i teraz musze chwile poczekac az sie w mikrofali rozmrozi możemy dolaczyc do tego topiku justus ponizej

to zalozymy nowy, moze ktos sie jeszcze doalczy jak nie dzis to jutro jka ide gotowac jak sie da potem to załoz ja bede pozniej , ale miedzy czasie zagladac bede czy zalozylas :)