Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała czarna kawka 22

Wielkość pęcherzyka dominującego w 9dc

Polecane posty

Witam! Czy któraś z was miała monitoring w 8,9,10 dc i mogłabym podać wielkość pęcherzyka dominującego?? Czy wogóle pęcherzyków? Dziś byłam na monit. i na naturalnym cyklu miał 10mm w 9dniu cyklu. Napiszcie proszę czy to naturalny czy z clostilbegytem czy innym lekiem jakie miałyście wielkości. Zastanawiam się czy dobrze rośnie i czy urośnie...jak jest u was??

Proszę odpowiedzcie....napewno du żo z was miało stymulację lekami...albo monitoring. Nikt ni napisze??

:(

Gość Alexis :)
Ja z clo czy bez clo miałam podobnie. Tyle, że nie powiem Ci jak to powinno być w 10 dc, ponieważ ja zawsze miałam badany w 12 dc. Wtedy miał ok 20 - 22 mm Owulacja zazwyczaj u mnie w 14 dc. Zależy kiedy bedziesz miała owu, podobno rośnie ok 2 mm na dobę, więc jeśli masz owu w 17 dc to wtedy powinien mieć ok 24 mm, czyli całkiem ok.

Kurcze u mnie to troche mało chyba....bo owulacji na sto procent nie było 17dc bo śluz był niepłodny. Mam mieć podany pregnyl jak będzie ponad 18mm. Bo moje pecherzyki nie pekają tylko robią się torbiele 3-6 centymetrowe z nich. Może w tym cyklu owulacja będzie poźniej...No nie wiem. Ale dzieki że odpisałas :) Może ktoś jeszcze sie wypowie??:)