Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucy W.....

przystojny ciemny blondynie bez okularów, wieczorami nie czekam na ciebie

Polecane posty

lusia natychmiast zaprzestań spożywania wszelkich alkoholi! bo gadasz od rzeczy:P

zresztą tak mi się znowu zerknęło i i myślę, że może to nie alkohol ale rzeczywiście zazdrość o wyjątkowo lotnego... hmmmm... bruneta i po co te emocje :P

no oczywiście, że dla niego wyzwanie okazało się zbyt duże:P

swoją drogą facet ma niezłe ego:D i na tym koniec jego stanu posiadania :D

A sie rozszalaly, no. Wybujale ego powiadasz i nic poza tym :) Sama w to nie wierzysz, tylko nie masz dowodow. A najgorsze że inne mają i się nie chcą podzielić. Niech będzie, ego faktycznie jest duże. Może na wyrost, może to maska, a może tylko na kafe tak uroslo podczas czytania coniektorych postow. No ale skoro jesteś taka cwana/sprytna/przebiegła (niepotrzebne skreślić) to pewnie znajdziesz sposób by mnie przekonać do prezentacji rzekomych dowodów.

oj, Niebiesko, to nie o Tobie bylo in fact Ike zmienila swoje zdanie na temat Twoich liter, akcje poszły w górę :P możesz podziękować brunetowi ;-)

lusia ty brutusie i kłamco na dodatek ale fakt niebieski:P to nie było o tobie:P musisz się nauczyć, że jak znikasz to nikt o tobie nie pamięta więc czemu miałby rozmawiać :P

Ike, my nie gadalismy na siebie. To Ty gadalas na mnie, a ja z wrodzonej grzecznosci raczylem nie odpyskowywać zanadto i nie objezdzac Cię z góry na dół oraz w te i nazad :)

a ja z wrodzonej grzecznosci raczylem nie odpyskowywać zanadto i nie objezdzac Cię z gór na ja myślałam, że najnormalniej w świecie nie umiesz:P

Umiem, ale gentlemani nie zaczynają znajomości z kobietami od pyskowek, darcia ciuchow i mordobicia. Darcie ciuchow powinno być na dalszym etapie znajomości.

niebieski długo będziesz się jeszcze tłumaczył ?:P naprawdę masz chociaż cień nadziei , że w to uwierzę ?

Gość zona Niebieskiego
Kurwa naczynia sie same pozmywaja po kolacji???

No i przelecialem no i po co takie wielkie słowa :P