Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucy W.....

przystojny ciemny blondynie bez okularów, wieczorami nie czekam na ciebie

Polecane posty

Wielkie by były gdybym dodał że w/w strony wielokrotnie szczytowaly od samego mojego wzroku. no ale że tak lekko nie ma:P to pozostaje ci pomarzyć :P

lusia spoko mam przeciwwagę męskości w osobie niebieskiego :) będzie dobrze:):P

" pozostaje ci pomarzyć" Czego i Tobie życzę ze złośliwości ?:P ja tam sobie jednak życzę braku przymusu skupiania się, z braku laku, na marzeniach:P

Faktycznie coś pokrecilem. Spiacy jestem. Nie miało być złośliwie. Niebieski życzyć dobrze dla Ike, duzio wielokrotnych i nie tylko w marzeniach (normalnie by mi to przez gardło nie przeszło :) )

Gość czytelniczka blue bloga
Co to ma znaczyć, że na blogu wieje nudą? Chyba jednak Niebieskiemu brakuje inspiracji...

A ja myślę. ze inspiracji mu nie brakuje, raczej nie chce zapeszyć, albo czuje że pewne ważne rzeczy należy jednak przed okrutnym, bezwzględnym światem chronić ;-)

Luska, Ty za dużo wiesz. To niebezpieczne bywa :) A może niebieski faktycznie pisze ostatnio rzeczy niespecjalnie nadające się na tego akurat bloga? Lub pisze dla jakiejś atrakcyjnej kobiety i tylko dla niej (lub po niej). A teraz przyjdzie Ike i napisze że pewnie gdzieś płaczę w kącie albo coś w tym stylu :)

'Lub pisze dla jakiejś atrakcyjnej kobiety ' i to tyle jeśli chodzi o niewinną zabawę niebieskiego w necie :P

Mówiłem że przyjdzie? Ten mój zwierzecy magnetyzm yhy przez tyle lat też wpadałam tu tylko dla ciebie :P

Jesteś za bystra by traktować wszystko co ludzie piszą powaznie i doslownie. Prawda? I wcale tego nie robisz. Prawda? I można czekać na kogoś wiele lat nawet o tym nie wiedząc. No dobra teraz to już gowno prawda :)

no no, dobre Niebiesko :) Ike, wiem ze nie przyznasz, ze przeciwnik się wyrabia, ale może daj chociaż jakiś znak, przecież niemożliwe żeby Ci powieka nawet nie drgnęła :P

mogę zapytać odwrotnie jesteś za bystry, żeby zadawać mi takie pytania, prawda ?:P

zaś co do "Ty za dużo wiesz. To niebezpieczne bywa " jakoś się dogadamy, jak wiesz robienie z Tobą biznesu wydaje mi się co najmniej niezłym interesem ;-)

Ike, wiem ze nie przyznasz, ze przeciwnik się wyrabia, ale może daj chociaż jakiś znak, przecież niemożliwe żeby Ci powieka nawet nie drgnęła ani pól milimetra, lusiu zresztą taki cream na przykład też się w ciągu paru lat trochę wyrobił z ciotki zrobił się półciotką i czy to oznacza, że mam się nim zachwycać ? ot głupi ma czasem szczęście :P:P:P

a no właśnie lusia może do cholery w końcu sypniesz niebieskiego ? bo jak nie to oskarżę cię o to , że masz do niego słabość :P

no dobra Ike nie zaskoczyłaś mnie ;-) a ta pierwsza strona forum rzeczywiście nieźle teraz wygląda Moze powinnaś sobie na pamiątkę zrobić PrintScreen Fiku :)

Ike, nie mogę sypnąć, bo on jest tym potencjalnym źródłem mojego dodatkowego dochodu a jak pewnie wiesz kobieta nigdy nie może być za szczupła i za bogata :)

bo on jest tym potencjalnym źródłem mojego dodatkowego dochodu to niebieski płaci ci za yyy no znajomość ?! to rzeczywiście jego małżeństwo przeżywa kryzys:P