Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucy W.....

przystojny ciemny blondynie bez okularów, wieczorami nie czekam na ciebie

Polecane posty

niebieskooki potwierdzam że nie mam zamiaru niczego od Ike brać Ale gentelman, jak słoń w składzie porcelany ,coś takiego chlapnąć bosze ale brak wyczucia .Pewnych przemyśleń nie daje się do druku tym bardziej o ike ,ale o tym się niebieski przekonasz :)

To żadne przemyslenia ani obraza. Nie twierdzę że Ike jest zła, ani że brzydka, ani nic innego. Po prostu mam ochotę brać od kogoś innego :)

"Po prostu mam ochotę brać od kogoś innego" grono wtajemniczonych się poszerza, ale to chyba dobrze - nie wyjdę na jedyną ciekawską ;-)

nie żebym się tłumaczyła, tym bardziej, ze nie powiem nic nowego, ale skoro już się wywiązała rozmowa, to równie dobrze mogę wyjaśnić, że to z wrodzonej ciekawości i nawyku obserwowania otaczającego mnie świata ;-)

lusia nie bądź żyła daj namiar:P a co do brania i dawania ja się naprawdę nie gniewam, że niebieski nie chce ode mnie wziąć tego , czego ja za cholerę nie chcę mu dać gorzej by było jakby któreś z nas chciało na szczęście nie gustuję w dziewczynkach:P:P:P

ike na szczęście nie gustuję w dziewczynkach - najpierw trzeba tego czegoś spróbować by stwierdzić że nie smakuje ,no chyba że ten teges już próbowałaś :) a co do brania i dawania ja się naprawdę nie gniewam, że niebieski nie chce ode mnie wziąć tego , czego ja za cholerę nie chcę mu dać ike ,tak szczerze to zachwycona też pewnie nie jesteś,a czy byś nie dała to nigdy nie wiadomo, na początku każda jest niedostępna a później często miękną jej kolana i zasady :D

powiedzmy, że i ja i niebieski dobrze wiemy , że jednak nie żałuję:P

na: "Po prostu mam ochotę brać od kogoś innego" grono wtajemniczonych się poszerza, ale to chyba dobrze - nie wyjdę na jedyną ciekawską " uprzedzam ,ze też jestem bardzo ciekawska i jeśli lusiu ty mi nie pomożesz to będę zmuszona założyć topik w stylu "z kim się puszcza nadcipka" myślę, że współczujesz przyszłych- niedoszłych przeżyć koledze i z niewieściej grzeczności zapobiegniesz jego nieszczęściu:P

no dobra przemyślałam sobie i założę jednak topik o tytule : z kim się puszcza nadcipka i dlaczego jest to luśka w" teraz lepiej? bo jak nie to pozostaje wersja: "z kim się puszcza luśka w" o niebieskiego zapytam w trakcie trwania topu:P mimochodem:P

już lepiej, ale radziłabym Ci powstrzymać się przed szerzeniem takiej oczywistej nieprawdy przecież gdyby o mnie szło nie potrzebowałabym byc ciekawska :)

no ale inni o tym nie wiedzą :P i to zamierzam niecnie wykorzystać

nie zamydlaj mi tu oczu fikuśnymi brunetami:P

zerknęło mi się zupełnie niechcący i jestem z ciebie dumna nazwał cię złośliwą !!! moja krew:P

to aż się prosi o przeklejenie ;-) "mam nadzieje, ze fiku mnie wyrwie ze szpon swoich zlosliwych kafeteryjnych psiapsiolek " nie chwaląc się :P

jestem pod wrażeniem! nie na tyle jednak by o czym nie pamiętać ...:P

a wracając do tematu, to Ty sobie sama z Niebiesko sprawy klaruj, przecież swego czasu gadaliście ze sobą jak najęci, więc można? można :P

my gadaliśmy ze sobą ? chyba na siebie!