Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucy W.....

przystojny ciemny blondynie bez okularów, wieczorami nie czekam na ciebie

Polecane posty

Pojadę Szymborską Niektorzy lubia poezje Niektorzy - czyli nie wszyscy. Nawet nie wiekszosc wszystkich ale mniejszosc. Nie liczac szkol, gdzie sie musi, i samych poetow, bedzie tych osob chyba dwie na tysiac.

i tak to z luśką jest nawet jak człowiek z dobroci serca odda jej pierwszego lepszego rudego to ona i tak ucieknie :P

no cóż, woli oglądać dwunastu spoconych. Luśka nie wiesz, że kolektyw nigdy w historii nie miał racji, liczy się wyłącznie indywidualność. Sporty indywidualne oglądaj.

Ike, czytaj ze zrozumieniem :) (choć chyba ostatnio tutaj nie modne) Luśka właśnie mnie opuściła dla siatkarzy, więc po co się pocić?

a mi się wydaje, że kolega próbuj luśkę emocjonalnie przyszantażować i w ogóle z kolegi jest histeryk:P

Ike, wszystko pokreciłaś. Jakbym chciał na Luśce zrobić wrażenie, to wyskoczyłbym na boisko tych całych siatkarzy z wytatuowanym wielkim napisem na klacie "LUŚKA I LOVE YOU WRACAJ NA KAFE" a nie tam jakieś histerie, czy coś

nic nie pokręciłam cichy to że ci się śni , że jesteś hero to nie znaczy, że jesteś bo nie jesteś także pozostaje ci mały kafeteryjny szantażyk i łzy:P

oczywiście, że jestem, znowu pokręciłaś, bo że nie biję tutaj dziewczynek, to wcale nie znaczy nie jestem, tylko właśnie że jestem.

czyli napis też byłby niewidzialny? cholera kto cię tam wie może siedzisz w ostatnim rzędzie na tym meczyku w jakiejś koszulce polo z napisem na metce:P

A chcemy żeby Luśka miała frajdę, że chłop topless gania po boisku z takim napisem goniony przez ochronę?

aaa to z ciebie taki mini hero minutowy? jak masz pod górkę to juz pierdolisz toples? phi

Nie minutowy, tylko leniwy. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. Nie wiedzialaś?

piszą mi brzydko pomarańczowi panowie bo ty jesteś do niczego ????!!!! a czy ja jestem temu winna ?:P

może jednak wciąż czeka na ten napis:P no ale jak chcesz dać za wygraną to proszę cię bardzo przekaże lusi jaki z ciebie zmienny orzeszek