Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antycyc

Nie chcę karmić piersią i nie będę tego robić nawet w szpitalu

Polecane posty

Gość to prowo?
czy ty jestes naprawde kretynką oddaj lepiej to dziecko bo bedzie nieszczesliwe, mówiac o dzieku i przyszłym macieżynstwie, wymieniasz same, ale tylko same wady po co Ci dziecko? bo tak trzeba? i te jakies niesnaski z facetem szkoda bebkia

Gość no szkoda
a nie daje?

Gość a dawaj mu nawet wlasne
antycyc zakompleksiona jestes- to aż dziwi , ze znalazlas taki temat i wyczytalas to co chcialas, a nigdy nie weszlas na temat gdzie biedne matki polki wyją z rozpaczy bo mąż zdradzil , a podobno tak kochał i pragnal...noc w noc seks a jednak znalazla sie i trzecia dupa :D:D

Gość no szkoda
mysle ze ty doskonale wieesz, ze facet lubi dobrze sie zabawic, w dobrym towarzystwie

widzi same wady bo pewnie wpadła , a ma z 18 lat . Koleżanki na imprezy latają , palą , piją a ona nie moze to kombinuje jakoby sie tu najszybciej od dziecka uniezależnić i stąd te wtręty o chlaniu i dyskotekach . Dlatego jedynym argumentem za karmieniem jest " a bo tak " .

Gość antycyc
zeszli sie? a kto sie chce zejsc z mezoem ktory zdradza chyba jakas glupia baba w zyciu bym nie wrocila do faceta ktory mnie zdradzal... zalosne:D mam 25 lat w zeszlym roku obrnilam magistra, a kompleksow nie mam, a to w jakis sposob pisze zalezy od poziomu mojego rozmowcy, widocznie macie bardzo niski skoro musialam od razu obnizyc swoj;P a paczcie wyszlo z "co ja pacze" nie wiem czy widzialas tego demota a co do pudelka, nie czytam, ale wiem ze sie rozstali, ploty plotami liczy sie sam rezultat, zosatly porzucone, ja sie nie boje z emnie ktos odrzuci:D bo jak to zrobi bedzie inny, na pewno nie bede zdrady wybaczac, i nie jest to powod do nie karmienia

Gość allium super
pieknie napisane,naprawde, cała sentencja 8 stron, ale to tego połgłowka nie dotrze naprawde pięknie napisane

Gość antycyc zakompleksiona jestes
idz dziecko sie przespij,bo ten magister to chyba w sklepie ze smiesznymi rzeczami kupilas.zobacz twoje zdania jakie sa beznadziejne

Gość a dawaj mu nawet wlasne
a paczcie wyszlo z "co ja pacze" nie wiem czy widzialas tego demota chyba wyszło z ,, co ty pierdolisz'' :D:D demotami sie poslugujesz rozmawiajac na forum to musisz być naprawdę otępiała. a największy argument aby nie karmić to wlasnie jest to , zeby się nie nudzic i powkurwiac reszte mamusiek karmiacych cycem :d jakież to zabawne :D:D

dzięki:) ale spadam juz z tematu bo autorka zaraz napisze ,ze ten temat to anonimowa ankieta pracowni socjologicznej na temat " wyższość karmienia mm nad naturalnym " a my byliśmy anonimowymi respondentami :)

Gość antycyc
ale czemu pokwkuriwac czy ja wypowiadam sie na watku zwolenniczek karmienia? czy Wy na moim watku? poszukam jakiegos dla karmiących, wet za wet;))

Ale jeśli facet zostawia ( albo zdradza kobietę) to dlatego, że jest idiotą a nie z powodu tego czy kobieta karmiła czy nie. Podałaś przykłady, a ja mogę podać wiele innych ( np ja sama) gdzie kobiety karmiły a nadal żyją szczęśliwie z mężami. No dobra a teraz tak...nie karmisz, faktycznie piersi będą lepsze niż u karmiącej no ale byłas w ciąży, masz masę rozstępów, żylaki itd... i co wtedy? Też trzeba się nastawić, że facet odejdzie? (Piszę hipotetycznie)

Gość allium super
hehez proszkiem do prania tez super smutne, ale moze sie przydarzyc mysle ze tu kazdy ma magistra ale czy musimy o tym pisac, chyba tylko ty ze obcy nie zastapi ojca, też masz zapewne w dupie liczysz sie ty nie jakis tam...dzieciak

Gość antycyc
ale ja tu nikomu nie bede ojca zastepowac, dla mnie sie kompromitujesz wlasnie ta wypowiedzia, bo sorry ale jakk facet zdradza to nie ma powrotu, a jak akceptujesz zdrade to jestes zakomplesiona strasznie i az mi Cie zal:/ mam rozstepy malutkie na piersiach, bede robic laserowe wygladzenie, gdzie indziej nie mam wcale. Jakbym miala rozstepy to bym zrobila laser, jakby facet odszedl tzn ze predzej czy pozniej by odszedl i nic nie stracilam a zle mnie zrozumialyscie nie mowie ze jak karmisz to facet odchodzi, nie wiem czy ja tak niejasno mowie czy co? Mowie ogolnie o postawach matek, powinny byc naadla aktywne zawodowo i w ogole a nie poswiecac wszystkiego dziecku, bo zarowno matka jak i dziecko ma rowne prawa do realaizowania swoich potrzeb i tyle w temacie, a jak chcecie sie matki polki poswiecac to macie wolna reke, ja sie nie dam wpisac w schemat, czasy sie zmienily;)

Gość allium super
a zauwazyliscie ze toto czesto zaczyna wywód od "a moja kuzynka" nie ma to jak podejmowac wazne decyzje po konsultacji z rodzina jednak stawiała bym na blizsza rodzine, jak mąż

Czasy są takie, że ciężko być Matką Polką, bo rzadko z jednej pensji da się wyżyć ( no wyżyć może i się da ale też zależy na jakim poziomie). Ja też wrócę do pracy chociaż przyznam, że fajnie było jak przy pierwszym dziecku sobie 3,5 roku w domku bimbałąm:) Podobno na rozstępy lepszy niż laser jest ozon? ( Kurde muszę spytać mame czy to na pewno ozon) jakaś nowa metoda gdzie robi się setki mikronakłuć a skóra się regeneruje i kilka razy trzeba to powtórzyć.

Gość allium super
jak moj nowy facet facet nie zaakceptuje bacha to je oddam nie koncz, zrobiłam to za ciebie i to ty juz totalnie sie skompromitowałas nalezysz do tych kobiet, które są w wielu związkach , z czasem czepiaja się z racji wieku juz żonatych wacetów i tak ich męczą, żeby się rozwiedli bo juz same ochłapy im zostaja, bo pozadny facet na żone nie chce plastikowej lali ba raczej gumowej lali :) tyle w temacie czesc

Gość antycyc
ozon mowisz?? ;))) dopytaj prosze i daj znac;))) kurde szukalam forum zwolenniczek karmienia cycem a tu same o butli, jakbym wiedziala, to nie zakaldalabym osobnego:p

Gość kiczeroczkowa
ależ macie ludzie problem! Niech sobie kobita karmi czym chce- widać, ze młode jeszcze i inne priorytety w życiu ma. Żyje życiem z kolorowych pism, gdzie babki dwa tygodnie po porodzie już są w pracy, a macierzyństwo wpisują gdzieś miedzy pokazaniem sie w mediach a kolacja z meżem :) Urodzi to zdecyduje- moze znormalnieje i stwierdzi, ze dziecko jednak mega ważne jest? Kto wie?

Gość antycyc
allium super to wg Ciebei jakby mnie zdradzal to mialabym z nim zostac bo kurwa jest ojcem?? chyba zwariowalas!!! ;)) mzoe TY bys zostala ja na pewno nie;P

Co sie frustrujecie nie wlasnym dzieckiem?Chleje w ciązy ? nie? ćpa? nie.Dla mnie autorka nawet moze sie "wyaborcjowac" ,nic mi do tego,wiec przestancie sie emocjonowac jej dzieckiem ktore jeszce sie nie urodziło,,a czy bedzie karmic naturalnie, czy butelkowo to od niej zalezy decyzja.Ja osobiscie podalam plusy jak i minusy jednego jak i drugiego.Zrobi to co za sluszne.Jedynie kiedy moglabym zlinczowac kobiete matke(rodzica ogolnie) to wtedy kiedy by narodzonemu dziecku krzywde robil, zaniedbywał,stosowal przemoc,a jak bedzie karmic i czym to juz to jest jej pole manewru

Gość antycyc
wazka dzieki za link, poszukam czegos takego w wojew slaskim, bo do Poznania mam troche, a mowisz ze sa efekty? :P

Tak, mama miała 4 zabiegi - pierwszy 500 zł pozostałe 300 i wygładzoną ma twarz. ( U dr Kruka) Oczywiście do tego stosowała różne kremy na blizny i rozjaśniające. Lekarze mówili, że jak to nie pomoże to nie ma nic lepszego na dzień dzisiejszy ( nic bardziej skutecznego)

Gość antycyc
dziekuje za info, na pewno skorzystam;))

14:00 [zgłoś do usunięcia] antycyc A POCZYTAJ MOJE POSTY GDZIES TO BYLO WYMIENIANE NIE CHCE SIE POWTARZAC :) niestety nie doczytałam się powodów Twojej decyzji :D może tylko poza egoizmem, żeby się cycki nie rozpęczyły .... "..NIE SPRZECZAJ SIE BO JA NIE ZMIENIE ZDANIA..." eee..... a mi to lotto... bo to będzie Twoje dziecko I fakt faktem,że bardziej niż sztuczne mleko zaszkodzi mu Twoje ślęczenie przed monitorem komputera - tyle w temacie. No i jeszcze jedno - nieco mi Cię szkoda, bo jak w znanym przysłowiu: "jajko chce być mądrzejsze od kury" a szkoda, bo rady doświadczonych koleżanek może dałyby Ci nieco do myślenia. :)

Gość kolkakolka
nie wiesz co tracisz , a po zatym nikt nie karze ci tego robić

Gość kaaaaa
ja tez nie chce karmic piersia :) jestem calkowicie pewna swojej decyzji

Gość Łoo maatko..
a ta się skąd urwała??? Żal.

Gość akakakaakakakkakakakak
kaaaa ciesze sie;))