Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antycyc

Nie chcę karmić piersią i nie będę tego robić nawet w szpitalu

Polecane posty

po to nutura kazała rosnąc Twoim włosom pod pachami, na nogach i pipie zebys teraz ich nie goliła? ;) skor jestescie takie naturalne cycodajki to nie gólcie się skoro to takie naturalne:D

ograniczone cycodajki - ale się wysiliłaś. Ograniczona to Ty jesteś,. Ktoś nie chce karmić piersią niech nie karmi, ale nikt nie podważy wyższości mleka kobiecego nad mm.

Gość o qrde::((((((((
AnKa^^ cycodajki ?? ile ty masz lat dziewczyno ze takim językiem sie posługujesz?

Taaak a twoja naturalna głupota jest lepsza niż sztuczna inteligencja

Gość oj tammmm oj tam
Mleko matki zawsze będzie lepsze od mm!!!!

takim jak ty anka to powinni przy urodzeniu dzieci zabierac,,ty sie na matke nie nadajesz,jak ty te dziecko wychowasz,czego ty go nauczysz..współczuje temu dziecku i twojemu mężowi..

po to nutura kazała rosnąc Twoim włosom pod pachami, na nogach i pipie zebys teraz ich twoje porównania są na poziomie przedszkola..wysil sie troche bardziej moze..

Gość szukając szczęścia_
anka, nieco nauki, wróc do szkoły. mleko matki powstaje z wody filtrowanej przez nerki i czystej. Z kupą nie ma nic wspólnego. takie jak ty są błedem natury, ze nie mogą swojego dziecka wykarmić. żałosna jesteś. takie nic, taka pseudokobieta.

Nie mam ani podkówek pod oczami ani nie chodze w rozciągniętych dresach po domu, Anka ty poprostu żyjesz w jakimś innym świecie, co ma karmienie piersią do dbania o swój wygląd? Jaki związek to ma ze sobą? Żaden

„Nie dyskutuj z głupcem, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem. mam nadzieje że zrozumiesz, jednakże w twoim przypadku mam wątpliwości:-D

Gość mamamamadomam
ja akurat jestem zadbana i zadowolona mama.corcia ma juz ponad rok.karmie mm i jakos odkad urodzilam nie spalam od roku ciagiem jednej nocy.a po porodzie bylam w takiej eufori;traumie ze nie spalam rowny tydzien.a przez narwane polozne odciagalam ile sie da mleko i to recznie.corka nie umialaMdobrze ssac i tylko dlatego;zrezygnowalam z karmienia...ale do dzis nie zaluje:)cora ma sie swietnie.

Gość ...do Anki....
zal mi Ciebie dziewczyno, a jeszcze bardziej zal mi Twojej corki.... Juz dawno nie czytalam na forum wypowiedzi osoby tak ograniczonej i infantylnej jak Ty...

Dziewczyny mi najbardziej się podoba jak dzieciątko jest pojedzone, śpi spokojnie cała noc, jest grzeczne i nie płacze. Moje brodawki nie były poszarpane, nie czułam się jak tu kolezanka wpsominała chodząca mleczarnia, Jak chcecie to karmcie ale nie upierajcie sie ze mleko z cyca jest lepsze od mm bo nie dam sobie powiedziec chociazby nie wiem co. Ja nie widzie ZADNYCH pozytywow karmienia cycem, AMEN!

A MI ZAL CIEBIE GALU ANONIMIE, ZE NAWET NIE UMIESZ SIE PODPISAC;)

Gość ...do Anki....
zachowaj sobie ten zal dla siebie, bo pewnie jest tak samo sztuczny jak to mleko, ktore podajesz dziecku....

Gość vvgggg
a ty się podpisałaś, dobra ja też się podpiszę Konstancja Brzeska. Zadowolona?

Gość oj aneczko
mleko matki jest najlepszym pokarmem dla dziecka !!!! tak było! jest ! będzie ! (czy ci się to podoba czy nie )

karmienie piersią jest lepsze dla dziecka niekoniecznie dla matki.... Dziecko niestety nie wypowie się w tej kwesti, jakby chciało być karmione.

Gość btyffyd
a dlaczego kobiety dłużej żyją od mężczyzn? Ponieważ ich organizmy regenerują się po ciążach i karmieniu dzieci, karmienie w znacznym stopniu przeciwdziała osteoporozy, po okresie laktacji organizm gromadzi zapasy wapnia z dużym zapasem, kobieta karmiąca piersią ma kości w lepszym stanie niż ta co nie karmiła, pomijając przypadki kiedy nie dojada albo żywi się byle czym. Myślę jednak, ze świadome mamy, które karmią piersią z przekonania a nie dlatego że taniej, same również starają odżywiać się zdrowo.

Gość btyffyd
gromadzi zapasy wapnia z dużym zapasem-wyszło masło maślane ale wiadomo o co chodzi.

Gość i jeszcze jeden fakt
karmienie naturalne zmniejsza ryzyko raka piersi

Gość babukkia
Nigdy nikogo nie obrażam na forum , ale zrobie to pierwszy raz: Anka ty głupia ci...po wróć do szkoły bo piszesz same brednie, a do tego nie szanujesz ludzi. Autorko - Twój wybór, może trochę ze szkodą dla dziecka, ale....nic na siłe. Jestem cycodajką Już dwa lata (chyba sobie taką stopkę zrobię), namawiam gorąco do karmienia piersią, ale jak ktoś nie chce to psów na nim nie wieszam :)

Gość cyc to cyc i tyyllee@
Anka -butlodajka ;) zal jej dupsko sciska, ze sa mamy dla ktorych najwazniejsze jest dziecko, ze kamia piersia i nie jest to dla nich problemem, albo jakims wyrzeczeniem, wrecz przeciwnie. dla mnie karmienie piersią jest jedną z najwspanialszych rzeczy w macierzyństwie. no i chudnie sie w mgnieniu oka, a nasza Aneczka pewnie jest spasioną świnką, stąd jej żałosne posty, próuje się dowartosciowac dziewczyna ;) sorry za brak polskich znaków, ale własnie córa ssie cyca i pisze jedna reka:)

Gość qrwa powraca akt5
jesteście chore, rzeczowych argumentów brak, cyc lepszy i kropka! wpieprzacie śmeiciowe żarcie pijecie cole i inne rzeczy a potem wasze mleczko super? smieszne jesteście! dajecie z cyców wiecej chemii niż jest w mleku zastępczym :D i koniec ujadania bo wiecie, ze mam racje!

Gość cyc to cyc i tyyllee@
tak jasne, tak samo jak słoiczki z datą ważności do 2016 roku nie są chemią tylko mega świeżością, smacznego ;)

Gość ,,
.

WEDŁUG MNIE SŁOICZKI SĄ OK, OGLĄDAŁAM PROGRAM NA DISCOVERY O MEGAFABRYKACH, BYŁ TAM GERBER. TAM JEST TAKA SELEKCJA JAK NIE WIEM. A NIE MARCHEWKI Z BIEDRONKI. SAMA BYŁAM SCEPTYCZNA CO DO SLOIKÓW, BO NIE DOSC ZE DROGIE TO WOLALAM SAMA, ALE TERAZ PRZESZŁAM NA SLOICZKI BO TO WYGODA (CIELECINKA, KROLICZEK, JAGNIECINA- CIEZKO TO DOSTAC W DOBREJ JAKOSCI PRZYNAJMNIEJ U MNIE) A TAK TO MAM GOTOWY OBIADEK DLA CORECZKI.

Gość bbghh
nie oceniaj innych swoją miarą. Jeśli ty gówno jesz nie znaczy, że inni też jedzą. Ciężko zrozumieć że nie dla wszystkich ich dupa jest na pierwszym miejscu samolubie.