Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka102

czy chłopak który proponuje analnie może być gejem?

Polecane posty

Gość moniczka102

Hej, jestem z chłopakiem od prawie roku, jest super ale ostatnio zażartował że chciałby też ztamtej strony, tak mysle czy nie jest jakis homo, ma kumpli co raczej wydają się normalni, a mysle o nim poważnie więc nie chce jakiejs wtopy

Gość Jao24
Moniczka wz pierdolnij sie w glowe .

Gość wheidfhw
na pewno jest homo albo bi.

Gość haaaaaa!
A nie zastanawialas sie idiotuniu czy nie jest gejem jak mu obciagalas? No bo wiesz... Geje ciagna jak odkurzacze :P

Gość dobrzy ludzie.e.e.e
ja też bym miała takie rozkimny gdyby mój facet mi takie coś zaproponował :O normalnego faceta hetero interesuje tylko vagina 🖐️

Gość haaaaaaa!
"normalnego faceta hetero interesuje tylko vagina" Nastepna, ktora uwaza, ze obciaganie jest tez oznaka gejostwa? No chyba ze u ciebie cipe z ustami mozna pomylic... :D

Będzie cię na rękach nosił. ( Jednak nie obiecuję ) To że bierzesz w duupę zaraz będzie tematem męskich popisówek. I absolutnie nie ma to związku z homoseksualizmem, o którym jak widzę wiesz tyle, co mój sąsiad o strategicznym ruchu konika szachowego :P

Gość dobrzy ludzie.e.e.e
haaaaaaa! co? :O usta służą też do pieszczot, pocałunków itp. seks oralny lubię i praktykuję.

Gość Monika_zarosnieta
Oj jak sie czyta niektore wpisy to az sie chce napisac ze autorzy wogole nie znaja sie na sprawie, jak mozna myslec ze sex analny jest przeznaczony dla homo i jak facet proponuje taki sex to odrazu musi miec sklonnosci w tamta strone. Pewnie jak facet lubi jak go partnerka piesci w anala to juz zupelnie jest gejem. Co za zacofanie i jakies dziwne poglady.

Gość dobrzy ludzie.e.e.e
uwielbiam jak ktoś swoje dewiacje usprawiedliwia "zacofaniem" innych 🖐️

Gość haaaaaaa!
No bo przeciez geje glownie uprawiaja seks oralny I wzajemna masturbacje. Anal jest dopiero na 3 miejscu w czestotliwosci praktyk seksualnych homoseksualistow. Ale skoro anal kojarzy ci sie z gejami, to tym bardziej o wiele czestszy oral powinien byc tym bpwieksza oznaka "gejowatosci" czyz nie? Nie wspominajac juz o waleniu konia, bo przeciez KAZDY gej to robi. Inaczej mowiac to tak jakby twierdzic, ze kobieta, ktora lubi minete jest prawdopodobnie lesbijka.

Gość dobrzy ludzie.e.e.e
co ty pieprzysz koleś, aż szkoda czytać :O ja zachowań seksualnych nie kwalifikuje pod względem "gejowatości" jak widać ty ale anal bez wątpienie taki jest.

Gość haaaaaaa!
"ja też bym miała takie rozkimny gdyby mój facet mi takie coś zaproponował normalnego faceta hetero interesuje tylko vagina " Gowno prawda, bo wedlug statystyk 25% HETEROSEKSUALNYCH mezczyzn przyznaje sie do uprawiania tej formy seksu :D Twoje myslenie jest po prostu schematyczne I Tyle. A skoro "faceta hetero interesuje tylko wagina" to facet ktory lubi oral nie jest w pelni hetero - to wynika z tego co piszesz. Najpierw zastanow sie CO piszesz a potem zarzucaj innym ze pieprza. A poza tym jestem kobieta I lubie seks analny :D I wiekszosc (owszem, nie wszyscy, ale ze sklonnosciami homoseksualnymi nie ma to nic wspolnego) facetow go lubi, tylko niektorrzy obawiaja sie do tego przyznac :D

Gość dobrzy ludzie.e.e.e
sugerujesz, że 25% facetów hetero uprawia "normalny" seks? mogłabym prosić o jakiegoś linka do tego artykułu, cokolwiek? bo to bardzo ciekawa teza :O

Gość dobrzy ludzie.e.e.e
tak czy siak, spadam na piwo z kuplami- może obgadam z nim sprawę walenia w jelito 🖐️

Gość wheidfhw
skąd wiesz, że ci ze statystyk są hetero? może się nie chcą przyznawać XDXD

Gość haaaaaaa!
No I jak tu gadac z tepym ludem? Homo- czy hetero- seksualizmu nie okresla pociag do okresloneggo rodzaju seksu. Gejem nie jest facet, ktory lubi "walic w dupke" tylko facet, ktory odczuwa pociag seksualny do innego faceta. Innymi slowy jezeli twoj facet bedzie walil cie w cipe, ale w tym czasie fantazjowal o tym, ze posuwa kumpla to TO bedzie oznaczalo, ze ma ciagoty homo.

Gość Monika_zarosnieta
Skoro sex to dla ciebie dewiacja to wspolczuje, niby piszesz ze nie segregujesz ale anal to juz przejaw homo twoim zdaniem. Sama zaprzeczasz temu co piszesz, ten artykul jest glownie o homosexualistach a sex analny to nie tylko homo.

Może. Ten co proponuje oral i seks waginalny też może być. Ten który nie proponuje niczego też może. Bardzo trzeba uważać.

Gość Monika_zarosnieta
Najlepiej moze wogole nie uprawiac sex zeby nie byc uznanym za homo.

W ogóle - tak się pisze Monika_zarosnieta, ale masz rację. :) Nie ma to nitz w spólnego ze skłonnościami homoseksualnymi a raczej w nawdychaniem się oparów, czegoś co z seksem nie ma nitz wspólnego. I już są "obozy" :O A ci co nie mają innego wyjścia, tylko rżnąć się w dupę, śmieją się z was, bo etap duupy, dawno mają dawno przerobiony. To damskie forum i że ja tu piszę, będzie do spacyfikowania, ale jak dołączy się prawdziwe lobby, które sieje pogardę dla tego forum, bo jest kobiece :O Aż dziwię się że nie ma zorganizowanych atake, ludzi związanych z homoseksualistkami forami dyskusyjnymi. :O Chyba jak by się zebrali to zrobili by niezły gnój a nie wiecznie te "popisówki" z efa :O Już rzygam tymi siermięgami :O

Gość moniczka102
przed chwila oddalam mu sie analnie. byl bardzo zadowolony. po wszystkim niby w zartach powiedzial, ze moze kupimy strapona i zebym to ja brala go analnie. teraz to chyba napewno jest gejem :(

Gość Monika_zarosnieta
Kazdy robi nieraz bledy a ten moj nie jest taki najgorszy. Uwazaj wlasnie nowy zebys nie zostal uznany za kobiete skoro to forum dla kobiet :)

Gość co za idioci
:O

Absolutnie nie musi być gejem. Ja sam lubie być brany w tę strone przez Panie a do geja mi daleko......oj bardzo daleko.