Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić????????>??

Dowiedziałam się, że on chodzi na dziwki!

Polecane posty

Gość co robić???...
moja bratowa moją przyjaciółką nie jest, także nawet jak nasze kontakty się urwą przez to i stracę brata to będę mniej cierpieć niż teraz wiedząc, że on chodzi i się łajdaczy.

Gość co robic????
Kolejne sygnaly do mnie doszly, ze znowu tam byl! Tym razem korzystal! Nie podaruje mu tego, odczekam pare dni I bedzie prosil wszystkich o wybaczenie, ale zbuntuje rodzine przeciwko niemu I kazdy sie go wyrzeknie. Nie bedzie mial gdzie mieszkac, nie bedzie mial niczego, przekonam bratowa, zeby zalatwila go dobrze, ja jej pomoge w wychowaniu dziecka, rowniez finansowo, a frajer bedzie sie smazyl w piekle!

Gość co robic????
Od czwartku nie moge spac przez tego bydlaka, a jak juz zasne to snia mi sie jakies koszmary, w tym obrzydliwe robaki. A taki swiety zawsze byl, tak sie tym brzydzil. Mowil, ze trzeba byc zdesperowanym, zeby isc ruchac za kase, a tu sam dziwkarz lazi. ostatnio kupil swojej zonie ciuchy, tak sam od siebie poszedl do sklepu o zrobil jej prezencik, dla dziecka kupil zabawke, a ona sobie mysli, ze to taki kochajacy maz. jak mozna byc tak falszywym, zaklamanym czlowiekiem?!

Gość opiopi
O Matko!! Co ty się tak przejmujesz? Może zrobił to raz, pod presją kolegów, chciał po prostu się przekonać jak to jest a ty chcesz zniszczyc jego życie, małżeństwo i rodzinę?? Dziewczyno w jakiej ty żyjesz bajce?? Powiedz mu o tym prosto z mostu a nie bawisz się w jakieś intrygi.

Gość mowie nie koltunom
dobra z cieebie szwagierka.masz racje ze brata nie kryjesz. sama chcialabym miec taka zajebista szwagierke

Gość opiopi
A wg mnie przesadza, powinna powiedzieć bratu, że wie. Gdy będzie pytał skąd wie, to może puscić jakiś teks że śiwat jest mały, że ktoś widział jego samochód czy cokolwiek ściemnic i że jeśli z tym nie skończy to żona się dowie i może się facet opamięta a nie od razu z grubej rury rozbijać mu cegłe na głowie.

Gość co robic????
Gdyby to byl raz to by, se dala spokoj, terz sie okazuje ze od czerwca chodzi regularnie. On jest na drugim koncu Polski w delegacji, wiec nie moge wypalic, ze ktos widzial jego samochod. Oczywiste bedzie, ze wiem od chlopaka. Musze to zalatwic inaczej,ale odczekam trroche. Nie ja mu niszcze rodzine tylko on sam. Sama bym chciala, zeby ktos mnie poinformowal o tym, ze moj chlopak mnie zdradza.

Gość co robic????
Gdybym mogla go zaszantazowac to mialabym sposob na niego, ale nie moge mu tego powiedziec wprost. Do jego zony bezposrednio nie powiem, bo sie zalamie. Dlatego chce go zastraszyc, a jak sie nie uspokoi to wtedy do zony.

Gość opiopi
No jasne ja też bym chciała żeby mnie ktoś poinformował ale nie jakimś donosem na fb bądź smsem anonimem chuj wie skąd tylko w szczerej rozmowie prosto w oczy. Jeśli jesteś przekonana o winie brata to nie miej oporow przed szczerą rozmową z bratową choć ja bym się nie wtrącała, bo faceci to półgłowki i to dla twojego brata może nie mieć żadnego znaczenia że bzykał dziwkę a dla bratowej świat się skończy. O tym pomyślałaś??

Gość co robic????
Podejrzewam, ze w ostatnim czasie nie sypial ze swoja zona gdyz niedawno urodzila, ale to nie znaczy ze moze ruchac wszystko innec!

Gość opiopi
A skąd w ogóle twój chłopak zna takie szczegóły, że był ale nie skorzystał, potem że za droga taryfa, że w końcu się udało???? Poza tym ja jestem przeciwna wszelkim zwiazkom na odległość, bo właśnie widać jak to się może skończyć.

Anonim tez podejrzany jak ktos moze wiedziec ze chodzi na dziwki na drugim koncu polski, pozatym moze twoj chlopak sie boi by sie nie wydało i sam z nim chodzi? tego nie wiesz..

Gość co robic????
Niestety na dzien dzisiejszy nie moge tego zrobic w inny sposob jak donos na fb czy smsem. Powiem wprost to zrujnuje mojego chlopaka, wysle donos do niego to moze przynajmniej sie uspokoi. Z reszta moj chlopak probowal mu co nieco wytlumaczyc to nic do niego nie dociera.

Gość co robic????
Bo moj chlopak razem z nim pracuje w jednej firmie I razem mieszkaja. Nie chodzi z nim poki co. Jestem z nim caly czas w kontakcie, dzwoni do mnie I mi mowi gdzie tamten lazi. Z reszta moj chlopak nie pije alkoholu, a tam wiekszosc co jakis czas sobie popija I im wtedy odwala.

Gość aaaaa tak z innej beczki
Twój facet po co ci o tym mowi? Może mleko się Juz wylalo, twój też był na dziwkach i próbuje odwrócić od siebie uwagę? Pomyśl.

Gość co robic????
Nie wydaje mi sie, ze tam byl to raz, a dwa to mowi mi to bo jest ze mna szczery. Zawsze mi o wszystkim mowil, tak jak ja jemu.

Gość co robic????
Ja wlasnie tez nie moge tego zrozumiec jak mozna dawacinnym przyzwolenie do zdrady. Wlasnie przez takie/takich jak wy ludzie czuja sie bezkarni.

Gość co robic????
Przez Was teraz zaczynam podejrzewac I mojego, ze tez moze korzysttac... Ale jak tu sie dowiedziec?

Gość a co jesli
Twoj brat wcale nie chodzi na dziwki, tylko Twoj chlopak, a puszcza ploty, zeby wywolac dym i tym samym przedstawic sie w korzystnym swietle? albo w najlepszym wypadku chodza razem i smieja sie ze swoich naiwnych bab?

Gość co robic????
Chodzic chodzi, bo sam sie przyznal tylko stwierdzil, ze nic tam nie robi tylko piwo pije. No ale nie chce mi sie wierzyc, zeby byc takim idioto zeby za piwo placic kilkadziesiat zlotych?? a moj nie robi ze mnie idiotki to wiem, z reszta moj brat powiedzial do niego, jak sobie chlopaki zartowali, ze mu panne sprowadza, ze poki on tu jest to nikogo mu nie sprowadza.

Gość śmierdzi tu nudą
Kretynizm. Anonimy to jest pozostałość po poprzedniej epoce.

Gość co robic????
Wypad kretynko jak Ci nie pasuje.