Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryytykantkaa

czy to mozliwe zeby pod koniec ciazy skora na brzuchu wygladała w miare ok

Polecane posty

Gość kryytykantkaa

a po porodzie okazało sie ze jest w tragicznym stanie? Kogos to spotkało?

Gość khdfjkhdsfkj
mnie,zero rozstepow tylko pepek byl wypukly,po porodzie pusty balon na ktory lekarz powiedzial ze tylko plastyka go uratuje,dramat

Gość niuu
no słyszałam że się zdarzało że dosłownie przed porodem wyszły rozstępy albo dopiero po porodzie było je widać -z powodu napięcia skóry wcześniej.

Gość ojtam ojtam
ja urodziłam w 37tc brzuch całą ciąże ładny bez rozstępów i po porodzie a dodam że to było cc jest taki sam jest jak przed

W tragicznym nie;-) ale w czasie ciąży bylo widać ze dwa rozstępy. Jak urodziłam okazało się, że jest ich trochę więcej. Ale nie są głębokie i już jaśnieją więc masakry nie ma.

Gość fdkjfdjnfdd
Jak masz duży brzuch to może zostać obwisła skóra.

Gość kryytykantkaa
no jestem kilka dni przed porodem i w najszerszym miejscyu na wysokosci pepka mam 110 cm. Czy to duzo?

ja rodziłam dwa razy. nie mam żadnych rozstępów na brzuchu. pod koniec drugiej ciąży w brzuchu też miałam ok 110 cm. teraz jest lekko wystający troszkę tłuszczyku tam jest, ale generalnie tragedii nie ma.

Gość d.z.iunia
A ja nie rozumiem, jak to jest, że na brzuchu ciążowym nie było widać rozstępów, a się po porodzie okazało, że jednak są? Przecież rozstępy są na początku takie sino-czerwone (nie mam, ale jak widziałam u innych, to tak to na początku wygląda), to jak można takich krech nie zauważyć???

Dziunia ale rozstępy pojawiają się albo jak gwałtownie tyjesz albo chudniesz. U mnie pojawiły się 2 tygodnie przed porodem, do 9 miesiąca nie miałam ani jednego. Smarowałam całe 9 miesięcy.

No nie było widać. Pojawił się kilka dni po porodzie jak skóra zaczęła się wciągać.

Gość d.z.iunia
No ale rozstępy powstają w wyniku rozciągania się skóry, więc nie mogą powstać, jak skóra się wchłania po porodzie, bo przecież nic jej już wtedy nie naciąga...

Gość although
z tymi rozstepami to mozliwe, dopiero jak nadmiar wody ze mnie zszedl i uda sie troszke zmniejszyly to zauwazylam ze mam na nich (wysoko, przy biodrach) cienkie dlugie rozstepy :o rozstepy nie musza byc czerwone, ja mialam jasnofioletowe od poczatku, nie byly bardzo widoczne