Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Czy robił ktoś tutaj tak zwanego loda pani shemale?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot
Shemalelover!:) Też myślałem o tym temacie, ale że nie pisałeś nic, to nie będę sam ze sobą rozmawiał.:D Skąd masz zdjęcie tej ślicznotki? Jedna z ładniejszych.😍

Gość ludzki przedmiot
ShemaleLover, ale musiałeś podpaść Pani moderator, że nie da nawet nam popisać w nic nie szkodzącym temacie.:( Cały czas myślę o tej ostatniej Shemalce.:D Chyba najładniejsza ze wszystkich.😭 Chcę wkleić zdjęcie to blokuje. Co tu zrobić?:(

Gość shemale's cocksucker
chyba raczej podpadlem jakiejś brzydkiej zaniedbanej szmacie z podhala jak ta qrwa vera :) hahahhaha bo puste rury nie moga przeżyć że KOBIETA z knagą jest znacząco piękniejsza niż one :)

Gość on szuka
Czy w Gorzowie Wielkopolskim i okolicach są jakieś schemale? Jakoś nie moge trafić na taką. A z chęcią bym się spotkał.

Gość pont on
autorze-co to jest lub kto ten czy ta pani shimale?To facet przebrany za babe czyli po prostu ciota?Tak?

Gość pont on
...no i macie ooo tam wyzej jest jeden pierdolniety ciot.W dodatku to cos uwaza siebie za..."piekne".Koles-cioto-przestan bo sie porzygam a jestem dopiero co po kolacji !!!

Gość ludzki przedmiot
shemale's cocksucker dużo racji w tym co napisałeś.:( Myślałem, że większość tu miłych kobiet. A jak zwykle, to co się myśli mija się z rzeczywistością często. Prawie same sfrustrowane "loszki":D , zawistne, leniwe i zazdrosne. I co tak im przeszkadza, że Shemalki są traktowane jak kobiety, prawdziwe kobiety? 💤 Pamiętasz z której strony internetowej miałeś zdjęcie ostatniej pani, Lover?😭 Pani moderatorko, a dlaczego nie usuwa Pani obraźliwych tutaj postów?:(

Gość ludzki przedmiot
Shemale's Cocksucker :)

Gość ludzki wymiot
Żygać się chce jak się to czyta pedały !

Gość ludzki przedmiot
No i co debilu? Pewnie się "obrzygałeś"? Nawet nie potrafisz porządnie zwymiotować.:D🖐️

Gość ludzki przedmiot
5 dziewczyn ładnie zabawiających się z jednym chłopakiem :) http:// www .hqtrannytube.com/video/201204/3218773/5-shemale-1-boy-xvideos/ 😍

Gość Satanael
vanity, larissa monteiro , camila seanz to są niezłe suki. zień i noc można trzeć pałkę o pałkę (cock2cock). można poocierać się o suty a potem o głiowke faji mniam mniam

Gość ludzki przedmiot
Shemale Fun dawno Cię nie widziałem.:( Jak temu facetow kobieta liże tzipkę, to wygląda jakby mu pupę lizała. Znów moją głowę zaprzątają fantazje o paniach z penisami.😭

Gość shemale_blowjober
facet z tzipka to ohyda!!!!! przecież to baba która jest transsexualna!!! to nadal baba - tyle, że wyglądająca jak facet!!! paskudztwo! tak pewnie wygląda 99% szmat z tego forum!!! no może poza tą khurwiszcze Verą bo ona ma pewnie pałe do kolan i 50lat! ble!!! Natomiast jeśi chodzi o SŁODZIUTKIE kobietki z pałkami to zdecydowanie Mariana Cordoba!!!!

Gość ludzki przedmiot
Ale wylewnie!:D

Gość shemale_blowjober
a swoją drogą chciałbym zastąpić tego kolesia który dostąpił zaszczytu zabawy z 5 boginiami :)

Gość shemale_blowjober
przedmiot cwelu czemu milczysz tzo?

Gość ludzki przedmiot
Shemale blowjoberze:D no weź. Nie nazywaj mnie cwelem.:(

Gość shemale_blowjober
musisz ponieść karę za milczenie ;) zgodzisz sie bracie, że sperma shemale jest slodsza niz faceta i w ogóle lepsza? czy jesteś fantasta i nie dostąpiłeś łaski robienia laski prawdziwej shemale?

Gość ludzki przedmiot
Blowjober słucham piosenki i tak trochę nostalgicznie mnie nastroiła, dlatego milczę.:( Nie bądź srogi Bracie.😭 Tak, nigdy nawet nie widziałem na żywo Shemalki. Tylko fantazja.:( W Polsce chyba trudno spotkać prawdziwą miłość?:(

Gość shemale_blowjober
jeśli słuchasz Roxet Brate albo Queen to masz odpuszczone :) BARDZO ciezko !! są obecnie dostępne tylko 3 piękności rynkowo - prawdziwe normalne kobietki shemale!! a niejakieś tam zeszmacone transformesy!! jest jeszcze bogini Paulina ale wyjechała do amsterdamu :( lizałem im wszystkim tyłeczki :D najsłodsze na świecie czekoladki ;D

Gość ludzki przedmiot
Słucham!😍 Zazdroszczę Ci Lover.:( Nie dziwię się. Co ładniejsze kobiety opuszczają Polskę, bo brzydkie dziewczyny mają większą siłę przebicia. Rozpychają się łapami. Piękne wolą ustąpić.:( Te panie o których piszesz, to umawiają się tylko za pieniądze pewnie?:(

Gość shemale_fun
Shemle - shemale nie równa, często fajnie to wygląda na filmie, a rzeczywistość jest dużo gorsza ale jak trafi się na fajną zgrabną, zadbaną i która wie co robi to jest super. Shemale bez penisa odpada bo tu chodzi właśnie o wygląd kobiety, zachowanie jak kobiety i ta skrywana tajemnica pomiędzy nogami. W Polsce obecnie nie znalazłem fajnej shemale jeśli ktoś ma jakiś namiar to dajcie, będę zobowiązany. Jedyne co kiedyś znalazłem to madziatrans z pomorza (jest na odlotach) ale to jednak facet tylko ładnie ubrany i jakoś nigdy się nie odważyłem odwiedzić - chyba że ktoś był i poleca to proszę o opinie Wracając do kobiet ich podejścia do shemale to miałem kiedyś laskę która była bi i podniecały ją kobiety wiec trochę eksperymentowaliśmy z trójkątami aż pewnego dnia po kilku drinkach powiedziałem jej o swojej fantazji i puściłem film w internecie z shemale... po pewnym czasie tak się wkręciła że za każdym razem kiedy się bzykaliśmy w tle był film z shemale - fajne uczucie, polecam. Mieliśmy nawet jechać do Holandii przeżyć jakąś przygodę i spełnić fantazję ale niestety się rozstaliśmy... W polsce ten temat jest jeszcze tabu ale jak widać coraz więcej osób o tm mówi, wiec może kiedyś u nas znajdziemy coś ciekawego.. a z tego co słyszałem to najlepsze laski są w Tajlandii :)

Gość ludzki przedmiot
Zasmuciłeś, że w Polsce nie ma fajnych shemalek Blowjoberze.:( Tajki śliczne są. Delikatne i subtelne. Cech których bardzo często brakuje polkom, zauważyłem.:( Ale i tak najbardziej pragnę panią o ciemnej karnacji. A dziewczyny zazdroszczę, fajna i otwarta na eksperymenty, ale przepraszam, już nie będę drążył tematu.:(

Gość Misiaczek...
Mnie jarają bardzo młodzi ladyboy prawie chłopcy z maleńkimi piersiami i wydepilowani.Ssałbym im te młode kutaski!

Gość zapraszam do stolu
hahaha......o kurwa. :)

Gość Uwielbiający Shemale
to jest chyba obecnie najsłodsza shemalka na świecie :) boska!!!! wypieściłbym każdy milimetr jej ciałka :*

Gość ludzki przedmiot
O matko! Śliczna! Bezdyskusyjnie mogłaby mieć wytrysk w moim gardle. Gdzie takie kobiety występują?:(

Gość ludzki przedmiot
Wiecie co? Może olać to kryptopedalstwo? I się ujawnić? Po co pisać o shemale kiedy chodzi mi o robienie bagiety facetom i przyjmowanie w kakao. Uff, nareszcie jestem sobą ! Was też zachęcam do ujawnienia się!

Gość ludzki przedmiot
Jesteś żałosny Przedmiot.