Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestempłaska

Czy jesli on sie nie odzywa, to mu nie zalezy?

Polecane posty

Gość jestempłaskaa
no tak zrobilam to ;/ napisalam tak wlasnie bo liczylam ze napisze "dzieki, twoje tez fajne" bo w pt mowil ze mam fajne zdjecia

Gość jestempłaskaa
kwdklkdwdwe masz racje ale w piatek pisal do mnie, pytal jak rodzice zaaregowali, bo wczesniej mu pisalam,ze nie wiem czy bede mgla sie spotkac, bo rodzice robia mi problemy i nie chca dac samochodu

Gość buenavistaxxx
Kobieto!! Uczepiłaś się tej NK!! On się nie odzywa a Ty zaloze się, że jak nie podgladasz go na nk to piszesz mu komentarze to zaczepiasz go na facebooku piszesz smsy...ON WIDZI twoje starania - dałaś mu 100% pewność, że podoba Ci się a uwierz mi facet któremu podoba sie dziewczyna choćby miał się zesrać i niewiadomo jak zajęty był to i tak odezwie się do niej...Ja uważam, że raczej z jego strony zbyt wielkiego uczucia nie ma, ale mozesz napisać ,, hej, jak Ci mija niedziela?'' zobaczysz co odpisze nawiążesz konwersacje i sprobuj wyczuć co on ,,ma'' do Ciebie...i wcale nie uważam, że taki sms to odbieranie sobie honoru, prędzej ujmujące są komentarze na nk, zaczepki, podglądanie itd.

Gość jestempłaskaa
nie zaczepiam, tylko dalam 5 do zdjecia

Gość jestempłaskaa
jak mam wyczuc co on maa do mnie? poczekam do jutra, moze jutro on napisze, jesli nie to ja sie odezwe jutro wieczorem chyba tak bd lepiej

Gość buenavistaxxx
nie chodzi tu o same zaczepki ale o to, że non stop ma jakieś sygnały od ciebie...a poza tym bez urazy ale jakaś dziwna mi się wydajesz. Piszesz z nim jak jakaś licealistka, czekasz na smski, dajesz ocenki i komentarzyki do fotek - czy tak robi dorosła kobieta? Czy dorosła kobieta rozpływa się kiedy on pyta o swój wygląd? ( co w ogołe dziwne dla mnie jest zeby facet takie teksty walił) Juz nie chodzi nawet o to, że on odrazu wiedział, że Ci się podoba ale sorry jesteś troszkę jak małolata - nie wiedziałaś co to znaczy zdawkowy, na randkę poszłaś w dzinsach i moze jeszcze adidaskach a rodzice nie chcieli cie na tą randkę puścić i dać samochodu...Sorry ale mi to wygląda na to jakbyś była biedną, bezradną 17 latką...

Gość buenavistaxxx
Ale na co ty chcesz czekać? Lepiej odezwij się dziś, pomyśli, że odzywasz się do niego z nudów( z reguły niedziela jest nudna) bo nie masz co robić i chcesz pogadać - a w tygodniu masz przecież pełno zajęć i nie bedziesz miała czasu na pisanie. Czyż nie?;p Przetrzymaj go ten tydzień i potem znów odezwij się w weekend nie pytaj o spotkanie, nie wchodz na jego nk ani nie dawaj ocen.

Gość jestempłaskaa
a co mialam ubrac mini i dekold? sam on mowil, ze nie lubi jak laski sie tak ubieraja i wsystko pokazuja od razu poszlam zadbana i schludnie i modnie ubrana, nie mialam adidasow

Gość hbjnmk,l.;
bd xD komentarzyki do nk rodem z gimnazjum :D

Gość jestempłaskaa
no jakie to on niby sygnaly ma? wczoraj sie nie odzywalam, dzisiaj tylko pochwalilam zdjecie bo naprawde super fota i co w tym zlego?

Gość kurnikova
podejrzewam ze i tak sobie narobilas wiochy, jestes jakas nieobyta i dziecinna ;/ ja Ci poradze tak - zeby wyjsc z tego z twarza napisz dzisiaj (nie jutro, bo tydzien moze miec "zawalony") "jak mija niedziela?" bez zadnych dopiskow typu czemu sie nie odzywasz jesli odpowie Ci to ciagnij temat ale nie nachalnie !! Nie odpisuj od razu,po jakis 3-4 min ,nie pokazuj ze jestes wniebowzieta bo odpisal jesli nie odpisze- ZADNYCH komentarzy,ocen ,zaczepek,NIC i tak juz sie wyglupilas

Gość jestempłaskaa
ne komntarze!!! napisalam mu wiadomosc "hej fajne zdjecie dales tu, kusi mnie zeby dac 5 do zdjecia" on opisal "to zrob to"

Gość Evvvvvka
mam dokladnie takie samo zdanie jak osoba wyzej. Masz 23 lata a masz sposob myslenia jak srednio rozgarnieta 13 latka. To nie jest normalne:( Mysle ze facet tez to zauwazył i dał sobie spokoj. Jakies zaczepki, komentarzyki na nk, to takie infantylne ze az zeby bolą. Wez juz dziewczyno sie nie kompromituj i nie pisz do niego bo te propozycje smsow ktore tu pisalas swiadcza o tym ze na prawde cos z tobą nie tak

Gość kurnikova
o tak Evka masz rację, ale jednak na jej miejscu bym napisala zeby wiedziec na czym stoje (wg myslenia autorki)

Gość jestempłaskaa
dlaczego narobilam wiochy? ze dzisiaj mu napisalam, ze fajna fota? wczesniej nie pisalam i sie nie narzucalam wiec nie wiem o co chodzi

Gość buenavistaxxx
Ja tez bym napisała wsumie facet i tak juz chyba ,,spalony''...

Gość Evvvvvka
ocenki na nk:D ojapierdole... i te smsy typu "czemu sie nie odzywasz juz pewnie nie jestes zainteresowany" gdzie ty sie dziewczyno uchowałas ze jestes taka dziecinna?

Gość jestempłaskaa
i sorry ale wczesniej to on ciagle pisal do mnie pelno smsow, a jak ja nie odpisalam, bo bylam na zakupach, to pisal "czmu nie odpisujesz" tak bylo wiec albo mu sie nie spodobalam i totalnie mnie olal albo boi sie powiedziec wprost ze nie chce ciagnac znajomosci nie jestem infaltylna, jestem ogolnie powazna, mam prace i studiuje wiec nie robcie ze mnie nastolatki, a pytam tu na forum was bo ja nie mam dosciwadczenia z facetami i sie zastanawiam o co mu chodzi

Gość kurnikova
to ze studiujesz i pracujesz nie oznacza ze jestes powazna... no ale moze masz racje, nie masz doswiadczenia wiec Cie to troche usprawiedliwia :P Tylko szkoda, ze nas nie sluchasz.Nikt Ci na zlosc nie mowi.Szkoda ze zadnego faceta nie ma bo potwierdzilby :)

Gość jestempłaskaa
ja mu nie pisalam takiego smsa "czy jest zainteresowany"!!!!! to jakas osoba na forum mi zaproponowala zebym tak napisala, ale nic do nie go dzisiaj nie pisalam oprocz pochwalenia zdjecia xD poza tym on tez wczesniej dal mi na nk oceny do zdjec, a ja mu nie

Gość Piotras22233
heheh :D:D:D tyle osób ci pisze, że zachowujesz się jak gówniara, a ty dalej swoje. Szok, nie wierzę, że masz 23 lata, jestes infantylna jak 14-latka. Narzucasz się chłopakowi, dajesz jakieś idiotyczne komentarze. I te skróty: "co u cb słychać" :D:D:D Moja 13-letnia siostra tak pisze, zdjątko, komentarzyk, ocenka. Tylko czekaj aż cię zablokuje na NK czy FB Facet NIE JEST ZAINTERESOWANY. Doratło? Czas chyba wydorośleć

Gość kurnikova
sory ale ja juz kurwicy dostaje czytajac Ciebie :P

Gość jestempłaskaa
do Piotras22233 ja nie dawalam zadnych komentarzy!!! tylko 5 do zdjecia on wczesniej tez tak ocenil moje zdjecia wiec co w tym zlego!!! ludzie Wy mnie traktujecie jak dzieciaka, a mi chodzi o czy on juz nie chce sie kontaktowac, czy moze czeka na moj odzew ... no naprawde fajnie spedzilismy czas

Gość kurnikova
jestem troche mlodsza od Ciebie ale wydaje mi sie ze myślę :o piszesz w sposob infantylny,juz rozumiesz?

Gość jestempłaskaa
sprawa jest prosta jak dla mnie "nie odzywa sie wiec mu sie nie spodobalam" a on wie ze mi sie podoba, wiec nie chcialam do niego pisac, zeby nie bylo ze na niego lece i atakuje smsami dlatego was pytalam,

Gość sówka bez piórka
Ale skoro dzisiaj na jego nk dałaś komentarz i on odpisał, to chyba dziwne, że nie nawiązał do spotkania ani nie zapytał co u ciebie ja bym dała sobie spokój. Nie ważne jak ci zalezy, nie warto dalej w to brnąć :(

Gość jestempłaskaa
no tak ale byl w pracy

Gość bombonierrrra
Ciekaw co by było jakby dała mu 3 na nk???:D:D:D::D pewnie to jest taki synonim zerwania u mlodziezy:D:D:D:D

Gość Piotras22233
nie widzisz jakie to żałosne co robisz?!?! Jestes natrętna, szukasz tłumaczeń, a on ma cię gdzieś. Facet doskonale wie, że tylko kiwnie palcem a ty przylecisz. Skąd się biorą takie laski bez krzty godności?

Gość no to bądź konsekwentna
"poważna kobieto" :o. Bo na razie chodzisz obok niego jak po sznurku :o. Nie leć na niego - nie dodawaj "ocenek" do "foteczek" na NK FB czy gdziekolwiek. Nie pisz "esemesików" z "komóreczki". Nie szukaj go nigdzie. Daj mu święty spokój i zapomnij o nim. Wtedy potwierdzisz, że na niego nie lecisz. Bo póki co wychlapałaś się ze wszystkiego: napisałaś, że ci się podoba - on to zlał. No to ty hyc: wiadomość na nk. Jego kolejna zlewająca odpowiedź - to ty "piąteczkę", jak przykazał. Wygłupiłaś się i nawet tego nie widzisz. A jego sympatii i zainteresowanie i tak sobie w ten sposób nie zaskarbisz - ale nawet tego nie widzisz.