Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestempłaska

Czy jesli on sie nie odzywa, to mu nie zalezy?

Polecane posty

Gość jestempłaskaa
chcialam, ale juz wyszedl z internetu ;/ wiec chyba nie chcial pisac

Gość jestempłaskaa
zobaczcie pisal do mnie codziennie a teraz wyszedl z neta i nawet nie nic nie odpisal, ja myslalam ze odpisze "u mnie dobrze, musze leciec pa" a tu nic hahaha chlopak sie boi chyba pisac i nie wie co xD pewnie przemyslam sprawe od piatku wieczorem

Gość jestempłaskaa
pewnie stwierdzil, ze niedlugo wyjezdza na wczasy i tam kogos pozna, wiec po co to ciagnac skro tyle km miedzy nami ;/ ale to tylko przypuszczenia bo juz sie nie dowiem prawdy

Gość kurnikova
siedzi pewnie na niewidocznym \ coz, kazdy ma jakas sytuacje na koncie gdzie sie sparzyl, ale tak trzeba - przynajmniej jest sie madrzejszym i w przyszlosci bedziesz bardziej ostrozna

Gość jestempłaskaa
no tak u mnie jest to juz 4 raz :( na poczatku jeden chcial tylko seksu, inny sie spotkal i potem olal i sie nie odzywal, nastepny pisal ze musie podobam ale drugiego spotkania nie zaproponowal.. a ten olewka totalne jaki ja mam pech!!!! :(

Gość a jednak sprawa jeszcze
bezsensu to teraz analizować, nie spodobałaś mu się na żywo i tyle. Czasami tak się zdarza. Tobie na pewno też się kiedyś ktoś po pierwszej randce nie spodoba. Nie martw się.

Gość jestempłaskaa
mi sie kiedys nie spodobal i mu napisalam, "dzieki za fajnie spedzony czas, ale nie chce sie wiazac trzymaj sie i powodzenia" ja stawiam sprawe jasno

Gość jestempłaskaa
odpisal, ze" caly dzien jest zabiegany i musi jechac do siostry papa"

taki zabiegany, że aż zdjęcie na nk musiał wstawić :p

Gość jestempłaskaa
tez mu tak napisalam hahaha

Gość jestempłaskaa
napisalam jestes zabiegany a siedzisz na gg i nk :P on na to: "przez telefon wstawiam wiec szybko i ne siedze tylko mam wlaczone.. musze leciec, pozniej pogadamy pa"

Gość asss333333
autorko należy ci się pierwsze miejsce w kategorii IDIOTKA ROKU czy też upodlenie roku. taka stara a taka głupia, zero honoru.

daj już spokój z nim i nic już nie pisz

Gość jestempłaskaa
no juz pierwsza nie napisze, bo pewnie tak na odczepke odpisal albo zeby sie lepiej poczuc, ze mnie "niby nie olal"

coś mi mówi, że on sobie z ciebie koło zapasowe zrobi

Gość Jara:)
WIESZ co napisz mu prawde i textem takim zakoncz znajomosc definitywnie. czyli nie czekaj na odpowiedz nie pytaj napisz po prostu co myslisz. np cos w stylu. spotkaliśmy sie ok? widze ze nie chcesz kontynuwać dalej znajomoscy ale fajnie było by napisac to a nie milczecz. NAPISz mu Facet zachowujesz sie jak bys miał 13 lat. Szkoda ze nie mozesz mi napisac wprost ttylko musze sie sama domyslić. Wez mu napisz co myslisz o jego prostackim zachowaniu z reszta napisz mu ze zachował sie jak prostak swoim milczeniem. CO zadebyl!!!

Gość jestempłaskaa
no tak by bylo najlepiej ... a z tym kolem zapasowym to racja... juz jeden chcial zebym takim byla ale powiedzialam mu od razu do widzenia a ten wydawal sie spoko, no chyba ze dobrze sie maskuje