Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestempłaska

Czy jesli on sie nie odzywa, to mu nie zalezy?

Polecane posty

Gość jestempłaskaa
no on teraz jest na gg i ja tez ale nikt nie pisze ;/ chyba naprawde totalnie olał sprawe

Gość jpjpjk
To dlaczego nie napiszesz? Przecież nic nie stracisz już.

Gość jestempłaskaa
a jakby chcial to by teraz napisal, przeciez wczesniej pisal i to az do przesady :P

Gość jpjpjk
zapytaj dlaczego tak nagle przestał się odzywać :) korona Ci z głowy nie spadnie

Gość kurnikova
to nie jest dziecinne tylko normalne jezeli nie przypadlas mu do gustu poprostu za pozno z facetami zaczelas dlatego teraz za przeproszeniem takie dziecko z ciebie w tycxh sprawach

Gość napisz ten ostatni raz a jesli
znow wyczujesz ze cie zlewa, strzeli jakas chamska zbywajaca odpowiedz to wykasuj jego numer gg, numer tel, wywal ze znajomych na nk, czy fb i totalnie zakoncz znajomosc. uwierz, ze im predzej to zrobisz, tym mniej sie wkrecisz i mniej bedziesz cierpiala. ja niestety nie bylam taka madra wczesniej

Gość jestempłaskaa
kurnikova masz 100% racji, bo ja mialam tylko jednego chlopaka i wieku 21 lat

Gość sliczna blondynka
Moim zdaniem naprawdę nie warto do niego w ogóle pisać. Ani na gg, ani na nk, po prostu nigdzie tak jak większość ludzi ci tutaj radzi. Teoretycznie mogłabyś to zrobić ale po co, skoro on swoim zachowaniem dał ci jasną, klarowną odpowiedź. Nie jest zainteresowany i tyle...

Obrazanie sie to zadne wyjscie. Ja przyjmuje taką zasade że jesli cos jest nie w porządku to zawsze lepiej jest porozmawiac i dowiedziec sie co jest nie tak niz poprostu milczec.

Gość a jednak sprawa jeszcze
dziewczyna davidova czytalas caly temat? laska mu dziś już pisała wiadomośc na nk, a on ją zlał tekstem ": to zrób to sorry, ale nie wydaje mi się by napisanie jeszcze smsa coś dało:o

Gość jestempłaskaa
napisalam na gg ale nie odpisal :P wogole

co napisałaś?

Gość jestempłaskaa
teraz juz wiem ze jest chamski bo napisalam tylko hej co slychac

Gość napisz ten ostatni raz a jesli
no to juz wiesz co z nim zrobic :classic_cool:

Gość jestempłaskaa
albo nic nie odpisze albo pozniej zeby mi da znac ze od razu nie odpisuje bo mu nie zalezy

Gość dydytttt
to musi być prowo. Przecież nie ma aż takich idotek jak autorka!!!!!!!!! 23 lata?!?!??! Ja pier.... chyba 13!!!!!!!!

Gość jestempłaskaa
on naprawde byl bardzo w porzadku tylko po prostu teraz mnie olewa bo mysli ze sie zabujalam pewnie haha przeciez po 1 spotkaniu sie nie mozna zabujac

Gość laulenka88
Czyli rozumiem, że jedynym, co napisał po spotkaniu było pytanie, czy podoba Ci się z wyglądu?! Pustak, chciał podbić swoje ego, nic więcej. Nie pisz więcej do niego, jeśli jest Ci pisany to kiedyś wasze drogi na pewno jeszze się złączą :P

Gość jestempłaskaa
napisal jeszcze czy dotarlam do domu i czy fajnie mi sie z nim mspedzalo czas

to ty do niego jechałaś te 100 km?

Dziwny facet jakis chyba troszke zakompleksiony skoro pyta sie czy jest przystojny i czy miło sie spedzało z nim czas. Swoja drogą lepiej nie odpowiadac bezpośrednio na takie pytania a faceta satawiac od samego poczatku w niepewnosci, w koncu podobno to ich rajcuje.

Gość jestempłaskaa
trudno ale po nim sie tego nie spodziewalam :( wydawal sie idealem, chlopak z bajki a teraz okazal sie taki... pewnie nie chce mnie ranic i nie chce pisac ze nie ma ochoty sie kontaktowac... woli milczec.. a to jest gorsze niz powiedzenia wprost

Gość jestempłaskaa
trudno ale po nim sie tego nie spodziewalam :( wydawal sie idealem, chlopak z bajki a teraz okazal sie taki... pewnie nie chce mnie ranic i nie chce pisac ze nie ma ochoty sie kontaktowac... woli milczec.. a to jest gorsze niz powiedzenia wprost nie odpisal nic, nawet dawkowo nie odpisal