Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestempłaska

Czy jesli on sie nie odzywa, to mu nie zalezy?

Polecane posty

Gość niedowieszsiejesli
nie napiszesz napisz cos neutralnego "jak tam niedziela? co slychac? czemu sie nie odzywasz?" i poczekaj czy i co odpisze. jak bedzie zdawkowy to daj sobie spokoj (jesli obrosl w piorka to zacznie znow zabiegac a jesli mu nie zalezy to juz nic nie zmienisz).

Sama często robię ten sam błąd że na samym poczatku za bardzo sie staram i pokazuje że mi strasznie zależy (nawet teraz jestem w podobnej sytuacji) a później są tego efekty bo podobno to facet ma zdobywac kobietę a nie odwrotnie. Teraz sprawa jest trochę utrudniona bo żeby zmienić trochę tą sytuację że poczuł sie taki pewny siebie należałoby go trochę po olewać, ale jak skoro on już i tak sie nie odzywa. Mogłabyś sie do niego teraz juz pierwsza nie pisac, tylko że wtedy on juz też może sobie darowac i to już będzie koniec więc jeśli Ci bardzo zależy to tego nie rób, bo wiem jak to jest działać wbrew sobie

Gość 22222222222
to ok, ale faceci potrafią nieźle oszukiwać, niestety... nie chcę być ciocia dobra rada ale dawniej kobiety z pokolenia na pokolenie sobie przekazywały pewną złotą myśl - nigdy nie narzucaj się mężczyźnie oraz dama nigdy nie biega za mężczyzną - więc w myśl tej zasady poczekaj aż on się odezwie pierwszy, wtedy możesz mu napisać,że Ci miło,że znalazł czas:)

Gość jestempłaskaa
co to znaczy zdawkowy? pewnie opisze ze odpoczywa po pracy albo odpisze wieczorem cos w stylu " sorki ze sie nie odzywalem ale robilem to i to" a moze poczekac jeszcze 2 dni i dopiero potem napisac?

Gość jestempłaskaa
a moze sie nie odzywa, bo wie ze i tak w najblizszym czasie sie nie spotkamy bo wyjezdza

Gość facet nie lubi takich jak ty
a desperacja z ciebie az kipi :D

Gość jestempłaskaa
wlasnie chce cos napisac, zeby nie bylo ze sie narzucam i cos zeby sie dowiedziec co o mnie mysli i czy chce kontynuowac znajomosc.. a moze napisze za kilka dni "czesc. co u cb? co powiesz na kolejne spotkanie? tamto ty zainicjowales wiec teraz moja kolej i ja zapraszam"

Gość niedowieszsiejesli
Jak napiszesz po nie wiadomo jakim czasie to tez dziwnie bedzie wygladalo - bierzesz go na przetrzymanie /ale on wygral bo jednak ty piszesz/? - nudzi cie, ale nie masz nic innego do roboty wiec piszesz Moim zdaniem jesli ty tez mu sie spodobalas to powinien sie raczej cieszyc ze napisalas ze bylo super i jest przystojny. Zdawkowo to dla mnie tak, ze nie bedzie za bardzo jak kontynuowac rozmowy, czyli "A odpoczywam sobie przed tv" zamiast "A odpoczywam sobie przed tv, a co u ciebie?"

w Ogóle skoro ostatnio odzywał się w piątek wieczorem to przecież minęło tylko 2 dni a w dodatku wczoraj była sobota więc moze po prostu wczoraj lekko się zabawił i dzisiaj odsypia albo robił coś innego i po prostu nie miał czasu...

Gość weqwweewe
Czy Wy macie coś nie ten tego? Kobieta to nie góra ,aby ją zdobywać! Prosto,albo się sobie podobamy (pod względem wygladu i charakteru) albo papa,a nie jakieś gierki ,podchody,fochy

Gość niedowieszsiejesli
Poza tym jak Ty sie tak czaisz z tym pisaniem, to moze on tez mysli ze sie narzuca, bo on musi napisac pierwszy zebys odpisala;)

Gość 22222222222
rozumiem,że się zaangażowałaś w ten " związek " i teraz jest Ci ciężko zrozumieć dlaczego wcześniej znajdował czas a teraz nie - zrób jak uważasz, jeśli chcesz napisz jeśli nie chcesz nie pisz

Gość o jezuuu jaka desperatka
ale wczesniej jakoś nie miał problemu, żeby pierwszy napisać :D hahaha weźcie się opanujcie trochę

Gość jestempłaskaa
yhmmm i skoro nie zapyta co u mni to znczy ze mam darowac sobie bo juz bedzie jasne... hmm no skoro nie pisal od pt to moze jutro napisze do niego... on dzisiaj wstawil zdjecie na nk, ja napisalam, ze fajowe zdjecie i kusi zeby dac 5 on odpisal to zrob to i zwial z nk

Gość niedowieszsiejesli
Ojjjjjjjjj nie mowie, ze bedzie juz jasne. Jak odpisze i nie bedziesz wiedziala co myslec to wklej tu to pogadamy. Sama sobie wyobraz jakby sie okazal nudny i paskudny i nie chcialabys kontynuowac znajomosci a on by chcial - pewnie bys odpisywala z opoznieniem, jakies takie ogolniki, itp itd. I przestan sobie wmawiac ze sie narzucasz (natomiast moim zdaniem daruj sobie jakies takie tajniackie podchody 15latkow), pisaliscie do siebie, spotkaliscie sie, bylo milo, no to czemu nie mozesz napisac? Przeciez milosci po grob, slubu i gromadki dzieci mu nie bedziesz deklarowac.

Gość jestempłaskaa
no trudno pytalam tu na forum bo myslalam, ze moze jakis facet napisze mi co i jak :P ja bym chciala tylko wiedziec czy jeszcze kiedykolwiek bedzie chcial sie spotkac, bo jesli nie to wiadomo ze dam spokoj przeciez nic na sile ale glupio m tak pytac wprost !!! :(

Gość oliolaa
ja pierdziele Ty masz 23 lata? zachowujesz się jak gimnazjalistka...NK? kto teraz w ogole tego uzywa? facet Cie olewa, nie podobasz mu się,

Gość hahaha smiac mi sie chce
dziewczyno opanuj sie!!! nie dociera do ciebie ze nie podobasz mu sie?taka zdesperowana jestes ze on ma tylko ubaw! nie chcesz nie sluchaj nas ale w jego oczach tylko stracisz

Gość hbjnmk,l.;
daj sobie spokoj dziewczyno z nim :o

Gość jestempłaskaa
jedni pisza tak, inni inaczej ;p bo po spotkaniu to dla mnie normalne ze do siebie sie pisze i wogole wlasnie przed spotkaniem glupio mi bylo do niego pisac, skoro go nie znalam

Gość hbjnmk,l.;
jak widać miał czas, bo był na nk :D a uciekł po tym jak go "zaczepiłaś'" komentarzem :D bo pewnie nie chciał z toba gadac i tyle, a ty tu myslisz i myslisz heheh

Gość niedowieszsiejesli
No to napisz do niego, jej. Co w tym zlego ze napiszesz po spotkaniu? Jesli mu sie nie podobasz i nie chce kontynuowac znajomosci to da sie wyczuc w smsach. Nawet jesli tak, to w tym momencie jeszcze sie nie narzucasz.

Gość kwdklkdwdwe
Nie sluchaj nikogo, wiem ze Cie korci zeby napisac.... Wiec napisz :)

Gość hahaha smiac mi sie chce
spotkanie jest po to zeby sie z kims zapoznac i jezeli przypadnie do gustu do podtrzymywac znajomosc PRZED SPOTKANIEM WYRABIASZ SOBIE OPINIE I PISZESZ DUZO ZEBY ZACHECIC TA DRUGA OSOBE ( AKURAT TU SIE TYCZY BARDZIEJ FACETOW) A PO SPOTKANIU NIE, JEŻELI NIE PRZYPADŁAŚ MU DO GUSTU. TO CHYBA LOGICZNE? Jeszcze jakieś wątpliwości?

Gość jestempłaskaa
mi sie tez wydaje ze bym sie nie narzucala jednym smsem, ale on moze sie smiac ze nie wytrzymala i napisala kurde, jak zaluje ze mu odpowiedzialam na pytaie czy on mi sie podoba !!! bo na poczatku odpisalam, ze jes w porzadku i fajnie, ze sie spotkalismy, a on potem napisal, ale o wyglad pytam, nic wiecej nie napiszesz? i tak napisal, a ja odpisalam ze jest przystojny... on odpisal, ze wcale nie bo przecietny

Gość kwdklkdwdwe
widzisz nawet to piszesz ze fajowe zdjecie, powinien podziekowac... a nie napisac to zrob to i pewnie to zrobilas

Gość jestempłaskaa
dla mnie to nie logiczne zeby od razu milknac, jezeli wczesniej sie tyle pisalo

Gość kwdklkdwdwe
no i pewnie jak napisal ze wcale nie bo przecietny to mu pisalas ze przytojny itd ....

Gość niedowieszsiejesli
Sama widzisz, ze tutaj jedni pisza tak, inni inaczej, w zaleznosci od doswiadczen. Na 100% bedzie wiadomo dopiero jak napiszesz, ale jesli wolisz karmic sie domyslami to powodzenia. Ja ide bo juz stracilam cierpliwosc do przekonywania cie. Ps. On ci sie podoba, wiec zapewne gdyby napisal ze jestes sliczna to ucieszylabys sie a nie urwala kontakt, prawda? Czyli napisanie juz teraz ze jest przystojny niczego nie zmienia jesli jest zainteresowany.

Gość kwdklkdwdwe
a dla mnie logiczne a wiesz czemu, bo jak sie chcesz z kims spotkac, to piszesz i piszesz... a potem jak sie widzicie i cos nie tak cos nie pasuje to sie robi tak myk i sie milczy