Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestempłaska

Czy jesli on sie nie odzywa, to mu nie zalezy?

Polecane posty

Gość jestempłaska

Spotkalam sie z pewnym chlopakiem. Bardzo mi sie spodobal, fajnie sie rozmawialo, on jest ambitny i inteligentny. Mamy 23 lata. Po spotkaniu napisal sms jak mi sie podobalo spotkanie i jak on mi sie podoba. Ja odpisalam, ze super bylo, ze on jest w porzadku.

Gość dfgsdhgsdh
dasz mu du.py na 2 czy 3 randce >?

Gość jestempłaska
Potem zapytal, a jak z wygladu? Odpisalam ze nie jest przystojniak :P I zapytalam o mnie :P Odpisal, ze jestem sympatyczna i milo sie rozmawialo. Juz od piatku nie pisze... czy ja mam pierwsza napisac do niego "co slychac"?? Chcialabym jeszcze sie spotkac z nim, ale dzieli nas 100 km ponad :( Ale nie chce byc nachalna, zeby zle o mnie nie myslal. On nie leci na puste laski i wyszykowane lale.

Gość jestempłaska
odpisalam ze jest przystojny :d sorki pommylilam wyzej

Gość jksdncdjfvnfdj
jak facet pisze że dziewczyna jest sympatyczna tzn że mu sie nie podoba zrozum to dziewczyno i nie licz na więcej

Gość jhgfd
hahah smieszna jestes, od razu musisz mu pisac, ze super i przystojny i w ogole cud miod? faceci lubia zdobywac, kobieto :o

Gość aslaskasldkdkl
ale co to za facet co pisze jak on Ci sie podoba narcyz jakis? Moim zdaniem powinien napisac ze dziekuje za spotkanie ze milo sie rozmawialo i liczy na kolejne :) w co bylas ubrana o czym gadaliscie

Gość jestempłaska
hmm no ja nie wiedzialam, dzieki za rade :( szkoda myslalam, ze jednak troche mu zalezy, skoro zapytal, czy mi sie podoba

Gość jksdncdjfvnfdj
ale nie poddawaj sie tak od razu , ale skoro juz nie nawiązuje rozmowy to może nie poczuł chemii

Gość jestempłaska
mialam jeansy, bluzke i krotka kurtke gadalismy o wszystkim, zainteresowania, wakacje, studia, praca super sie gadalo.

Gość jestempłaska
ale czy na 1 spotkaniu mozna poczuc chemie??

Gość jhgfd
nastepnym razem pisz milo spedzilas czas, a nie ze od razu super :o a z wygladem wymin bezposrednia odpowiedz piszac tak jak on : ze wydaje się byc sympatycznym facetem

Gość aslaskasldkdkl
a dokladniej, makijaz mialas, zaplacilas za siebie, wiesz mnie sie to nie podoba ze on sie zapytal czy Ci sie spodobal bez jaj... moze lubi zdobywac panny moze ma o sobie mniemanie...

Gość jestempłaska
czyli mialam napisac, ze spotkanie bylo ok, klamac ze mi sie nie podoba?

Gość jestempłaska
mialam delikatny makijaz chcialam zaplacic za siebie, ale on powiedzial, ze on zaprasza i ze nie mam sie wyglupiac, ze on placi i nic za to nie oczekuje w zamian

Gość jhgfd
nie klamać, ale od razu musisz mu pisac ze jest przystpjny? facet obrósł już w piórka i wie ze nie musi się starać :D

Gość aslaskasldkdkl
no to teraz juz nic nie zrobisz, ale to trzeba bylo tak na dystans... jakos inaczej tak ujac widzisz Ty mu piszesz ze jest przytojny a on Ci pisze ze jestem sympatyczna

Gość aslaskasldkdkl
a na spotkaniu patrzyl na Ciebie, usmiechal sie ? wiesz dziwne tez to ze Ci powiedzial ze musi juz isc to tak jakby nie chcial... poza tym 1, 5 godziny to strasznie malo jak sie fajnie gada to szybko leci ;(

Gość jestempłaska
no tak bylo ;/ patrzyl i sie usmiechal, ale tez czesto w telefonie pisal ... na koniec mnie odprowadzil, podal reke, podziekowal za spotkanie i powiedzial, ze moze do zobaczenia

Gość jestempłaska
czyli spieprzylam, ze napisalam ze jest przystojny :( jak to odkrecic?? czy nie pisac do niego pierwsza?? jak moze zainicjowac spotkanie lub sprowokac go i sie dowiedziec, czy chce sie spotkac?

Gość rfgreger
gowno rpawda ze faceci lubia zdobywac. faceci lubia isc na latwizne, nie chca sie wysilac

Gość aslaskasldkdkl
pisal w telefonie na spotkaniu? no bez jaj, moze ma panne?

Gość aslaskasldkdkl
napisz do niego jak mija niedziela, co porabia, jak odpisze to popiszecie

Gość seeeeeeeeeeeeeeeer
ja polegam na 1 wrażeniu jeśli chemii nie am na 1 randce to w ogóle jej nie bedzie

Gość aslaskasldkdkl
a on ma face booka podasz jego dane?

Gość jestempłaska
z mojej strony byla chemia, z jego pewnie nie :( ach... znowu sie nie udalo, nie wiem co robie zle ... a jesli by mu zalezalo, to pewnie by pisal, jak myslicie? bo przed spotkaniem od wtorku do piatku codziennie pisal do mnie pierwszy, teraz juz nie wiec chyba sie mu nie spodobalam ;/

Gość jestempłaska
nie moge podawac danych ;(

Gość aslaskasldkdkl
szkoda a swoje podasz, chetnie bym z Toba popisala tez nie mam szczescia do facetow ;)