Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestempłaska

Czy jesli on sie nie odzywa, to mu nie zalezy?

Polecane posty

Gość jestempłaskaa
wlasnie ze nie jestem taka i nic do niego nie napisalam od piatku myslalam, ze on sie odezwie jak zawsze ale cisza dlatego zalozylam tu temat i chcialam uslyszec od innych co powinnam robic

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
wiem ,ze ciezko Ci sie pewnie z tym pogodzic ,ale mysle ,ze siemu nie spodobałaś. gdybyś sie mu spodobała zaproponowałby kolejne spotkanie moim zdaniem...

Nie spojrzalam na Twoj wiek i caly czas sadzilam, ze jakas malolata sie zali... Facet nie jest zainteresowany. Mowie Ci to ja, kobieta. Wnioskuje, ze przez internet sie poznaliscie? Spodobaly mu sie Twoje foty, ale Ty juz nie. Zycie.

Gość Piotras22233
"dlatego zalozylam tu temat i chcialam uslyszec od innych co powinnam robic" ODPOWIEDŹ: NIC k....wa!!! NIC!!! Tylko, że ciebie taka odpowiedź nie satysfakcjonuje dzieciaku

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
wiec uwazam ,ze powinnaś dac sobie spokój z tym facetem. jesli bedzie chcial to sie odezwie ,ale ja bym juz go skresliła w swojej glowie bo szkoda na niego czasu. rozgladaj sie za kims innym poza tym może jestem jakas nie na czasie ,ale uwazam ,ze to facet sie powinien bardziej interesować dziewczyna przynajmniej na poczatku znajomosci

Gość jestempłaskaa
pewnie masz racje.. ale kolezanka mi powiedziala, ze niektorzy secjalnie szybciej koncza pierwsze spotkanie zeby dziewczyna zatesknila i skoro mnie pytal "czy mi sie podoba" to znaczy ze moja odpowiedz byla dla nie go ciekawa i do czegos potrzebna ale nie wiem po co skoro sie nie odzywa

Gość do wszystkich nie-infatylnych
Jestescie bardziej infatylni niz sama autorka, jakie dziecinne rady dajecie.Wiesz co powinnas zrobic??Normalnie, napisac do niego, zapytac co slychac i zapytac tez o znajomosc, czy on chce kontunuowac czy nie, bo nie wiesz co myslec...Po co takie glupie gierki, czekanie sranie...po co to??jak mu bedzie zalezalo to Ci odpisze ze mu zalezy na dalszym spotykaniu sie z Toba, proste logiczne.Jesli chcesz widziec czy ma sens zawracac sobie nim glowe to napisz a bedziesz wiedziala, takie gierki to tylko strata czasu i umyslu!

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
zapytal sie czy Ci sie podoba bo prawdopodobnie chcial sie dowartosciować

Gość jestempłaskaa
chyba to jakis narcyz jest, wiem od kolegi ze jego rodzice sa bardzo bogaci i to tez minus... bo tacy wszystko maja i olewaja

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
do wszystkich nie-infantylnych - ale po co ona ma pisać skoro facet pierwszy nie zaproponawał następnego spotkania? dla mnie sprawa jest jasna.. a dopytywanie sie czy mu zalezy juz byłoby troche desperacja ,a przynajmniej jak dla mnie nie chodzi o gierki i fochy ,ale jesli facetowi zalezy to sie pierwszy odezwie. a wtedy dopiero kobieta moze to zaiteresowanie jakos odwzajemnic Poza tym to prawda ,ze facet lubi zdobywać. takie juz jest ,, prawo natury " :P

Gość jestempłaskaa
no ja wlasnie tu pisalam czy wypada sie zapytac wprost " czy chce dalej kontynuowac znajomosc" ale odradzali mi i pisali ze nie powinnam tak pisac bo on i tak wie ze mi sie podoba

Gość jestempłaskaa
do wszystkich nie-infantylnych jestes facetem czy kobieta?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
No ja tez Ci wlasnie nie radze tak pisać dlatego ,ze jesli mu zalezy to napewno spotkanie zaproponuje. to pytanie niczego nie zmieni

Gość jestempłaskaa
hmmm czyli jest jasne ze znajomosc skonczona?? i nie mam sie odzywac juz nigdy??

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
tak. jesli on sie teraz nie odezwie to sie juz nie odzywaj . tak sie skomromitowałas...

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
,, i tak" miało byc

Gość no to bądź konsekwentna
O radości - 5 stron wałkowania jedynie słusznej opcji, w końcu wniosek autorki taki sam, jak wszystkich innych. Alleluja :D!

Gość jestempłaskaa
on teraz jest na gg i ja tez ale nie napisal :( wiec lipa

Gość jestempłaskaa
przykra sprawa ale skonczona

Gość jestempłaskaa
chociaz lepeij gdybysmy byli w relacjach znajomi a nie z dnia na dzien zero wiadomosci to jest wlasnie dziecinne wg mnie

Gość a jednak sprawa jeszcze
nie jest skończona. Autorka jeszcze się łudzi :o

Gość jestempłaskaa
myslalam, ze jednak napisze, ale wyszedl z gg jednak to cham, bo w piatek po spotkaniu jeszcze pisal i buziali przesylal, nie lubie jk tak olewaja i mnie rania :( juz sie nie łudze tylko mi przykro az sciska w gardle

Gość jpjpjk
Ty się odezwałaś - napisałaś na nk. On Cię zlał chamskim, ironicznym tekstem 'to zrób to'. Zrobiłaś wszystko co mogłaś. Gdybyś mu się spodobała na spotkaniu, to by pisał normalnie CODZIENNIE jak do tej pory. Nie analizuj tego co było po spotkaniu, tylko co było na spotkaniu. Jeśli dobrze by się bawił nie używałby telefonu (co moim zdaniem wyraża totalny brak kultury - pierwsza randka, a on tak Cię ignoruje i już okazuje brak szacunku) no i poza tym zostałby dłużej niż tylko 1.5 godziny.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
NIe martw sie trafisz na takiego co mu sie spodobasz ;) ale badz cierpliwa i nic na sile. traktuj randki bardziej na luzie

Gość jestempłaskaa
pierwsze spotkanie zawsze jest krepujace, wiec o co chodzi? ale wiecie co? on mnie wypytywal, jaki jest ideal faceta dla mnie, ilu mialam chlopakow itd dlatego myslalam, ze jednak sie interesuje pomylilam sie i tyle

Gość jestempłaskaa
pewnie teraz juz z inna pisze... trudno, dzieki za rady i nikomu nie zycze takiego pecha jaki ja mam do facetow

Gość a jednak sprawa jeszcze
nie przejmuj się tak :) wiem, że ci teraz przykro... może porozglądaj się za kimś nowym:) powodzenia

hahah to jakaś zabawa jest? Zaczekaj aż skonczy prace moze rzeczywiście zapracowany jest albo czeka aż ty coś napiszesz nie tylko kobiety w takie coś sie bawią. Jeśli nie odpisze to poprostu napisz mu coś miłego, czasem trzeba zainicjowac rozmowe bo w koncu obie strony dadza sobie spokoj. Mysleze normalny facet nie przeraził by sie tym że kobieta by mu powiedziała komplement że jest przystojny. A zresztą każdy wie że sa różne gusta wiec dla Ciebie jest on przystojny a dla innej moze być przecietny wiec nie masz sie o co martwić że wpadnie w szał randkowy.

Gość jestempłaskaa
najgorze,ze jak on jest na gg to mnie kusi zeby napisac