Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pracy w uk

Praca w banku w UK. Wymagania/szanse?

Polecane posty

Gość szukam pracy w uk

Witajcie, wiem jest tutaj spora grupka mieskających w Anglii, więc mam nadzieję, że ktoś mo pomoże... Otóż, słyszałam, że żeby pracować w banku w uk, nie trzeba mieć studiów w tym kierunku ani doświadczenia w branży. Czy to prawda? Że jeśli pójdę złożę CV do takiego banku to są szanse, że ktoś do mnie oddzwoni?

Gość mama Mastera
zalezy na jakie stanowisko jak sprzataczki - pewnie tak :)

Gość szukam pracy w uk
boooże, żarty, dobre;p nie na stanowisku biurowe, najniższe oczywiście.

Gość szukam pracy w uk
halo halo, jest tutaj ktoś?

Gość szukam pracy w uk
myślicie, że znajomość angielskiego jest wymagana w takiej pracy?

Gość dydytttt
jak marzy ci się kariera w banku to się trochę wysil i przejrzyj ogłoszenia, zobaczysz jakie są wymagania. marzą o pracy ale dupy nie chce się ruszyć i samemu poszperać!

Gość kkds
mam koleżankę skonczyła prawo w pl, pozniej robila szkole prawa amerykanskiego, miedzynarodowego i niemieckiego , a pozniej w londynie LL.M. to jest podyplomowka z prawa i teraz pracuje w banku mirdzynarodowym, z tego co wiem znala angielski i rosyjski i jakis kurs komputerowy miala

Gość ghfhfghfgh
jeju, ja bym chociaz chciała tam pracować jako sprzątaczka

Gość szukam pracy w uk
booże co za podszyw;/ nie, wcale nie wymagaja znajomości angielskiego:| hmmm, no ale mi chodzi o taka jakąś najniższą pozycję, jakieś call centre czy coś.

Gość kkds
wiec nie dostała tej pracy chop siup, miala jeszcze jakies praktyki w kancelariach w polsce i zaswiadczenie o znajomosci jezyka który chyba kosztuje kilka stów, ale teraz ma tam fajna prace , wyjechała jak miala chyba 27/8l, po aplikacjach, ale teraz jest tam kims

Gość szukam pracy w uk
patrzyłam, na stronach banków nie ma stricte wymagań, typu że nie musisz mieć studiów, ale muszisz mieć kurs. sa tylko ogólniki typu, że musisz być rozmowny, radzić sobie z rozmową z klientem ale i z papierowa robotą, że to ogólnie praca z klientem.

Gość szukam pracy w uk
ale mówię, że mi nie chodzi o taką pozycję jak ona ma;p powolutku, chce sie zorientować, czy da się zacząć w ogóle. a tak w ogóle, prawo, kancelarie i w banku pracuje?:)

Gość kkds
skonczylam LLM, szkołe prawa am, niem, bardzo dobry angielski, wiem ze tam pracuje i ma dobre pieniadze

Gość szukam pracy w uk
ja pierdole! no zamknij się już. DOTARŁO. co skończyła, co zdobyła, gdzie i jak pracuje, ile zarabia. Moje pytanie jest inne. Pomoże mi jeszcze ktoś?

Gość szukam pracy w uk
up up

Gość szukam pracy w uk
odświeżam.

Gość Gonnnniaaaa22
autorko wyżej Ci ktoś napisał co jedna dziewczyna skonczyla by dostac tam prace, wiec to znaczy ze nie jest tak bajecznie łatwo, jezeli myslisz ze przyjedzesz i praca w banku nawet na niskim szczeblu to sie mylisz, ludzie ciezko pracuja by dostac posade w bankach w londynie- jak pokazała jedna dziewczyna tu sie wypowiadajac,

Gość szukam pracy w uk
nie mówię o pracy w banku w londynie, to raz. a dwa, myślę, że wcale nie tak trudno, trzeba być "ogarnietym" i mieć dużo szczęścia.

Gość mama Mastera
skoro jestes tego taka pewna to czego tu szukasz? ze kazdy ci powie, ze to takie proste? idz i probuj to sie przekonasz a nie naskakujesz na osobe, ktora ci mowi, ze taka praca w obcym kraju nie jest dla wszystkich z ulicy

Gość szukam pracy w uk
na nikogo nie naskakuje, tylko ten ktoś pisze 4 razy to samo, w kółko, jak jakiś niepoważny. chwali się co koleżanka osiągneła czy co?;p

Gość szukam pracy w uk
wypowie się jeszcze ktoś? mieszkający w uk?

Gość strictr
ja sie wypowiem, i na wstepie zanzacze ze praca w tutejszych bankach wcale nie jest taka wspaniala, ja skladalam podanie do Barclays i HSBC, nie mam zadnego doswiadczenia ani wyksztalcenia w bankowosci, ale pracowalam w obsludze klienta wczesniej, najpierw wypelnilam aplikacje online, potem mialam rozmowe telefoniczna i zaproszenie na rozmowe w cztery oczy, stawke oferowali 7f za godzine, w miedzyczasie dostalam o wiele lepiej platna prace wiec zrezygnowalam z banku ale moja znajoma dostala sie i teraz caly czas narzeka, zarobki do dupy a sporo uzerania sie z durnymi klientami oraz durniejszymi przelozonymi

Gość szukam pracy w uk
7f nie jest źle, aczkolwiek mam już tyle.;p a Ty jaką lepiej płatną pracę dostałaś, mogę zapytać ?:) hmm, no to coś już wiem. zastanawiałam się czy właśnie aplikować on line czy pochodzić do banków i cv pozostawiać. jak myślisz?

Gość gość
Chcialabym pracowac w banku tylko nie wiem jak sie do tego zabrac.

Gość gość
up

Gość Michalina_88_GD
Ja pracowałam w Londynie i przeniosłam się do Gdańska do Skoku i nie żaluję. Zaoferowali mi fajne warunki i umowę także dla mnie spoko i u siebie w mieście.

Gość gość
Up Ktoś pracował? Ja planuje przenieść się do UK i chciałabym pracować w banku. Mam 10 lat doświadczenia w bankach, bardzo dobry angielski.

Gość gość
Pracowalam w banku w uk hsbc 10 lat chętnie odpowiem na pyt

Gość gość
Chodzi mi po głowie wyjazd do uk do pracy w banku obsługując Polaków . Czy ktoś może mi cos na ten temat podpowiedzieć ? Dodam ze w Polsce mój staż w banku to 20 lat .