Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujący pomocy człowiek

Jak nie stać się od razu kolegą/przyjacielem a kandydatem na chłopaka?

Polecane posty

Gość Potrzebujący pomocy człowiek

Niedługo zaczynam studia i z tego co wiem będzie sporo tam dziewczyn chciałem poszukać jakiejś fajnej dziewczyny dla siebie ale z reguły jakoś szybko staje się przyjacielem i nie umiem z tego wyjść. Co zrobić by dziewczyna mnie nie tylko lubiła a coś więcej i by nie być tylko Jej kolegą czy przyjacielem a by była w jakiś sposób mną zainteresowana jako chłopakiem/ facetem?

Hmm... Twoje pytanie można uznać za trudne, a moją odpowiedź za kontrowersyjną ;) To, kim będziesz dla dziewczyny i jak być kimś innym, zależy w równym stopniu od ciebie, jak i od niej. Czasami dziewczyny potrzebują przyjaciela, a czasami partnera - nie można jednoznacznie określić, jak stać się dla niej akurat tym, kim chcesz. Proponuję zacząć od flirtu, a nie przyjacielskiej gadki i zobaczyć, jak zareaguje ;) Jeśli przyjmie to pozytywnie - kontynuuj i obserwuj rozwój sytuacji :)

Gość kiedyś też prawik
flirt , dotyk ..no ona musi czuć ,że widzisz w niej kobietę..ja jakos nigdy nie miałem problemu z zostaniem tylko przyjacielem/kolega..najwyżej moje znajomości szybko sie kończyły ;]

Gość kiedyś też prawik
po prostu erotyzm musi się wkraść w wasze relacje ,a ty to musisz odpowiednio dawkować