Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakadabraa0

2 meżczyzn i Ty

Polecane posty

Jaka jest prawda i co na to kobieca psychika? Czy kobiety fantazjują o takim układzie? Czy kobiety będące w związku wolały by to przeżyć ze swoim partnerem i kimś trzecim, cz może z całkiem obcymi mężczyznami? Czy dwóch facetów bi zajmujących się kobietą i sobą to również jest dla was podniecające? Ile z was chciałoby przeżyć taki układ?

Gość Zakręcona :*
Nie wyobrażam sobie w mojej sytuacji takiego układu i nigdy na takie coś bym się nie zgodziła.

No chyba, że potem pomogliby mi przytrzymywać kredens, chociaż przez tydzień, to co innego.

TO PODSZYW No chyba, że potem pomogliby mi przytrzymywać kredens, chociaż przez tydzień, to co innego.

Nie podszywajcie się!!!! Jak można się nabijać z tego, że mieszkam blisko centralnej magistrali kolejowej i muszę całymi dniami przytrzymywać kredens.

nie, ale chętnie bym przeżył.... jestem hetero ale w takim układzie to bym się oddał w pełni...:) o ile kobieta by chciała to zobaczyć.

Gość ukulelele
Sa takie. Nawet sa takie co wlasnie chcialyby aby faceci byli aktywni rowniez w stosunku do siebie. No bo dac sie zerznac dwom facetom to raczej zadna rewelacja - po prostu dwa razy wiecej rzniecia :D ale dac sie zerznac facetowi, ktory wlasnie jest posuwany przez innego faceta, to juz inna bajka. Tylko co z tego, jak wiekszosc facetow sie z tym tak kryje, ze znalezc jednego to cud, a co dopiero dwoch :D Oczywiscie mowa o normalnych facetach a nie meskich dupodajkach z klubow dla gejow gotowych nadstawic sie kazdemu I wszedzie.

Gość Bisex
ukulele, trzeba sie rozejrzec

Gość Jola z pralni
A co Kacperek, chcesz się podłączyć?

Gość Aleks.H
Kacperku, ja Ci chętnie podam maila 😘

z facetami raczej nie, ale z dwoma wilczurami bardzo chętnie

Gość Aleks.H
Kolega z dużym i prężnym :). Widzę, że nie oponujesz za bardzo więc... ?

Gość Aleks.H
Nie, kurwa debilu. Kolekcję znaczków Ci sprzedać chciałem 🖐️

Gość Jola z pralni
I co byś chciał porobić Kacperek w takim ukłądzie?

Gość Maddy.
Ja może i bym była, tylko zadziwiająco mało par szuka mężczyzny do takiego układu, za to zadziwiająco dużo facetów chciałoby się wkrecic na krzywy ryj do jakiejś pary na taki seks. Jeżeli znajdę dwóch facetów, którzy są gotowi na seks między sobą najpierw bez mojego udziału, to jestem chetna.

Gość Maddy.
No. W końcu nie ma co sciemniac - seks z facetem to żadna dla mnie nowośc :D ale popatrzeć na dwóch facetów, to już coś. Poza tym nie chciałabym ryzykować, ze facetom tylko wydawałoby się, ze maja ochotę na innego faceta, a jakby przyszło co do czego to skończyłoby się na niesmaku.