Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poletko123

Nowa laska mojego brata(to moja kolezanka) skarzy na mnie mojemu bratu

Polecane posty

Gość poletko123

pokłociłysmy sie ,niezrozumiałysmy sie ,chodziło o spotkanie ,ktore nie wypaliło,ona moja kolezanka,naskarzyła w smsie mojemu bratu na mnie,ze ja olałam,ze ona traci swoj cenny czas i ze nie przyszłam na spotkanie,ale mojej wersji nikt nie chciał znac,wiadomo brat wpatzony w nia bo ja bzyka młodsza od niego kilkanascie lat,wiec wstawia sie za nia,smsa nawet mi napisał"ze sie tak nie postepuje,ze ja olałam" its,dodam,ze wkurzyłam sie ze NASKARZYŁA MU ,A TO BYŁA SPRAWA MIEDZY MNA A NIA,A BRAT SIE WTRACIŁ, myslicie,ze mozna tak skarzyc komus??czy to normalne w wieku 34 lat?takie dziecinne zachowanie,ona mnie nie zrozumiała,ja zrozumiałam,ze nie ma spotkanie wiec nie przyszłam,a ona czekała

Gość multimedia
jejku, jak dzieci..! piszesz, ze z jej strony to dziecinne zachowanie, ale sama tez robisz afere jak 13latka wyluzuj, a kiedy emocje juz opadna to pogadaj z bratem a ta laska to lepiej sie nie zaprzyjazniaj, po pierwsze to gowniara, a po drugie pewnie tylko chwilowa na bzykanko, jak napisalas

Gość poletka123
mam pytanie czy takie skarzenie sie jest oki?

Gość poletka123
multimedia gówniara jest w moim wieku!!znamy sie ze szkoły.w podstawoce zawsze uwazała sie miss koziej wólki,w wieku 13 lat zrobiła sobie trwała,zawsze jej zalezało głownie nie upiekszaniu sie i niczym innym dziwie sie ze brat,moj osoba powazna noie ma jakiejs rozsadnej osoby za kobiete wiesz co ale wkurza mnie ze za moimi plecami nasakrzyła na mnie,ze brat ,mnie zjebał!!no sorry,jakbym jej nie wiem co zrobila,to jest dziecinne,zawsze taka do mnie słodka mila ,a jak sie wkurzyła na mnie,to skarzy do brata,zamiast ze mna pogadac jak dorosli

Gość uchan4
ludzie w wieku powyzej 30 jak skarza sie mamusi tatusiowi badz facetowi a nie umieja sami sprawy rozwiazac sa niedojrzali emocjonalnie

Gość rarika3452
a ona wiecznie mnie o cos wypytuje i chce cos wiedziec,co robie itd..mam jej mowic?mam wrazenie,ze znowu zacznie skarzyc,teraz udaja mila jaby nigdy nic ale ja bylam na nia wkurzona w sumie

Gość multimedia
moze i jest w Twoim wieku, ale w glowie pusto, wiec jak gowniara ;-) unikaj jej, mow, ze nie masz czasu, jestes zajeta itd... z czasem odechce jej sie kontaktow z Toba

Gość agnes rp23
idiotka jakas?