Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0007ksm

Czy moja dziewczyna mogla zajść w ciąże?

Polecane posty

Gość 0007ksm

Niedawno uprawiałem z moją dziewczyną seks bez zabezpieczenia. Nie doszło do wytrysku. Dodam że uprawialiśmy ten seks 2 dni po okresie. Dziś wymiotowała. Czy mogła zajść w ciąże? Prosze o szybką odpowiedź bo oboje się martwimy

Gość słodziutka22222
ja właśnie tak jak mówicie podobnie zaszłam . za kilak dni rodze : )

Gość żal suchać
Amen.

Gość 0007ksm
ale czy to możliwe żeby tak szybko zaszła?

Gość słodziutka22222
Tak sobie wieczorem szłam i zaszłam w jakiejś bramie. Teraz urodzę na jednej nodze :classic_cool:🖐️

Gość Kiko fiko
Tak bardzo możliwe bo często zaraz po okresie są dni płodne i początkiem tych dni może wyjśc dziewczynka a końcem chłopiec. (ile się można nauczyć na naukach przed małżenskich) aaaa i jeszcze jedno. plemniki wypływają od początku stosunku nawet jak nie dostaniesz orgazmu

Gość żal suchać
Prawdopodobieństwo zawsze jest synu. Ale wymiotowala kiedy, rano? Jak z okresem? A tak w ogóle to wymioty nie pojawiają się na samym początku ciąży, zatem podejrzewam, ze się struła a wy panikujecie

Gość 0007ksm
wymiotowała w nocy, niedawno

Gość Kiko fiko
A wiesz jak możesz to sprawdzić czy będziesz tatusiem? Idz do apteki i zainwestuj 10zł w test ciążowy. Jak sie nie chciało wydawać na gumy to na test teeraz trzeba.

Jeśli nie miałeś wytrysku, to oznacza że żaden plemnik nie wydostał się z twojego członka. Więc nie ma technicznej możliwości aby to było twoje dziecko. Jeśli chodzi o zajście w ciążę 2 dni po okresie to technicznie jest możliwe.

Gość żal suchać
eee to coś zeżarła pewnie,a wy panikujecie

Gość Kiko fiko
Zajść mogła bardzo szybko. On nie napisał czy to jest miesiąc po seksie czy dwa miesiące. Każda to inaczej przechodzi. Koleżanka miała krwawienie nawet w 5 miesiącu ciąży i była w ciężkim szoku jak jej ginekolog powiedział że jestt już w 5 miesiącu ciąży

Gość Kiko fiko
JacekJ Plemniki wydostają się cały czas podczas stosunku zamyka się otwór z pęcherza umożliwiając dużo łatwiejsze wyjście plemnikom. nawet w moczu facet ma plemniki jak sika! (tak gadał facet z poradni małżeńskiej)

Gość żal suchać
Krwawienie ejst niebezpieczne dla płodu, nic się nie stało dziecku? Bo owszem występują w ciąży, ale plamienia

Gość Kiko fiko
Nie prawda. Mało która kobieta się do tego przyznaje (jedynie ginekologowi) koleżanka urodziła zdrową córeczkę. A na chwile obecna moja przyjaciółka jest w 4 miesiącu a w 2 jeszcze miała okres (krwawienie) i sama stwierdziła (jest pielęgniarką) że takie rzeczy się zdarzają ale nie są groźne. Inaczej jeśli przy tym występują bóle (a i jest to na pewno mniej obfite niż okres)

Gość Marsjański kotlet zbożowy
Kiko fiko Facet z poradni małżeńskiej ma nieszczelny kran 🖐️

Gość żal suchać
Stan mojej wiedzy jest taki jak jest, ale różnie o tym mówią:) W każdym razie autorowi życzymy braku dzieciaczka

Gość Kiko fiko
http://seks.wieszjak.pl/antykoncepcja/299255,5-najgorszych-metod-antykoncepcji-ranking.html "Stosunek przerywany To najczęściej wybierana metoda unikania ciąży przez osoby niestosujące „tradycyjnych środków antykoncepcyjnych. Mężczyzna, na chwilę przed wytryskiem, wycofuje penisa z pochwy partnerki, dzięki temu nasienie nie przedostaje się do dróg rodnych. Nie ma nasienia, nie ma ciąży logiczne prawda? Wcale nie. Wydzielany, przed wytryskiem, przez prącie preejakulat (substancja podobna do nasienia) również zawiera żywe i mogące doprowadzić do zapłodnienia plemniki. Skuteczność tej metody, mierzona tak zwanym wskaźnikiem Perla, jest nawet niemal 20-krotnie niższa, niż skuteczność antykoncepcji hormonalnej. Niestety, mimo to, wciąż 25% aktywnych seksualnie nastolatków uznaje stosunek przerywany za dostatecznie dobrą formę antykoncepcji - wynika z badań przeprowadzonych w 2011 roku na zlecenie firmy Bayer."

Gość Kiko fiko
i zainwestowania w prezerwatywy oczywiście :) Facet kup test dziewczynie i miejcie ten stres za sobą (wiem jaki to stres i to przeglądanie forum o objawach ciąży ...brrrr straszne, później już kupowałam test i sprawa była jasna ale zawsze sex w gumach był)