Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinnnnnneczka:*:*:*:*

temat dla ludzi z IQ powyzej 150 i wykszt. wyzszym

Polecane posty

Gość golamałpa
Jestem młodym, obiecującym i perspektywicznym dżentelmenem po 60-tce. I do tego bardzo sennym, żegnam Miłe, Starsze Panie Po 25.

Gość anette111111
papatki:-)

Gość fdgdfgf
uwazam iz, ze takie testy w przyszlosci beda kpina.Uwazam iz ze czlowiek inteligentny to nie ten co zaliczyl testy tylko ten co wypadnie poza swiadomosc. Dobranoc.

Gość Pryszcz na czyraku
Czyli, że jak ksiądz pracuje w niedziele to robi na tych którzy odpoczywają? ;)

Gość ateista-to ,że sens życia nie
na-v-rachunek prawdopodobieństwa to część matematyki i przepraszam ale trochę pierdzielisz-on dotyczy wszystkiego niezależnie od czasu przestrzeni itp-czas było się w szkole pouczyć ,natomiast sens życia rozumowany jako celowe działanie jest jak najbardziej logiczny,ale widać dla domorosłych filozofów z gimnazjum jeszcze nie ,więc szkoda słów jak zaprzeczacie logice i wprowadzacie argumenty jak po 4 piwach.........

Gość panienka z okienka :)
Bóg i rozum powinien wskazać Ci drogę. Niestety niemalże 100% społeczeństwa na ziemii nie ma rozumu.

Gość Nigeryjska
Komu? ...Mi...?!?!

Gość Nigeryjska
Ale ja nie mam problemów z orientacja przestrzenną:P A nawet jakby co to Dzipiesik albo zwykła mapa mi wystarczą...bez odwoływania się do interwencjonizmu boskiego:P

testy IQ są bez sensu, polegają na tym, że im więcej rozwiążesz takich testów, tym masz większe IQ nie ma żadnego odgórnego y uniwersalnego sensu życia, trzeba sobie je samemu powymyślać

Gość Fsdgf
Można powiedzieć że indywidualnym sensem życia jest szukanie owego sensu, dla mnie głównym motorem działań jest dążenie do perfekcji umysłu, ciała, oraz ducha. Można tutaj się dużo kłócić i nie ma jak znaleźć jednej definitywnej odpowiedzi, należy zapytać samego siebie co popycha nas do życia, dla czego warto każdego dnia wygramolić się z łóżka i po prostu działać.

Gość trel
Można snuć wiele teorii na temat sensu życia. Jedno jest dla mnie pewne, człowiek jest genetycznie zaprogramowany przez naturę tak aby chciał istnieć. Ale po co? Biorąc pod uwagę wielkość wszechświata i czas, istnienie człowieka wydaje się nie mieć sensu. Jeżeli nawet uda się znaleźć ludzkości inteligentne formy życia poza ziemią, to i tak się z nimi nie spotkamy, ani oni z nami, bo ciągle jesteśmy zbyt agresywni.