Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 szukaj膮cas艂o艅ca

Praca w KRUS-ie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Sa ju wyniki z Lublina?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krusowiczka
a no w艂a艣nie...ju偶 obrzydnie wchodzi膰 i sprawdza膰- a tu nic, napisali by co艣 dla 艣wi臋tego spokoju(naszego) X_X

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem wyniki juz sa a osoba dawno juz pracuje-tylko z publikacja sie nie spiesza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krusowiczka
wyniki ju偶 s膮.............. ciekawe czy gra by艂a watra 艣wieczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy to Ty krusowiczko zdoby艂a艣 posad臋 ? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krusowiczka
w艂a艣nie w tym problem 偶e nie ;/ ale w艂a艣nie zastanawiam si臋 jakie jak tam si臋 pracuje...no i za ile :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pensja zapewne wyg贸rowana nie jest jak na takie stanowisko.. W ka偶dym b膮d藕 razie gratulujemy tej Pani kt贸ra wygra艂a konkurs i liczymy na to, 偶e napisze z czasem jak tam si臋 pracuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰2000
Czy kto艣 by艂 ostatnio na testach i rozmowie w krusie w Olsztynie? G艂贸wnie chodzi mi o stanowisko w oparciu o umow臋 na zast臋pstwo do plac贸wki w Gi偶ycku. Lista kandydat贸w og艂oszona a wyniku naboru nie ma, za to rozpisany jest kolejny konkursy na to samo stanowisko..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wracaj膮c z rozmowy kwalifikacyjnej z Olsztyna postanowi艂am opisa膰 jak to wszystko wygl膮da. Mo偶e uda mi si臋 uchroni膰 kogo艣 przed b艂臋dem, kt贸ry pope艂ni艂am ja i osoba kt贸ra razem ze mn膮 da艂a si臋 nabra膰. Wi臋c tak to wszystko jest z g贸ry ustawione! Ja o rozmowie kwalifikacyjnej dowiedzia艂am si臋 dzie艅 wcze艣niej jak i pozostali wi臋c ostatecznie by艂o nas a偶 trzy osoby. Oczywi艣cie bez testu pisemnego od razu rozmowa z ka偶dym indywidualnie. Zanim poproszono nas mia艂y艣my chwil臋 aby wymieni膰 si臋 informacjami kto gdzie pracuje i ..... jedna z Pa艅 oznajmia , 偶e od 5 lat pracuje w plac贸wce, w kt贸rej og艂oszono konkurs. Zast臋puje osob臋, kt贸ra ju偶 do pracy nie wraca i dlatego tworzy si臋 wolny etat. Gratuluje dla tej Pani i ciesz臋 si臋, 偶e po pi臋ciu latach ma pewne miejsce pracy. Chodzi o to aby szanowa膰 czas i pieni膮dze pozosta艂ych os贸b . Za koszty podr贸偶y nikt nam nie zwr贸ci. Zastanawiam si臋 jak takich sytuacji unikn膮膰. Podobno bez takiego konkursu nie mog膮 nikogo zatrudni膰 nawet Pani pracuj膮cej na zast臋pstwo. Mo偶e powinni rozbi膰 najpierw konkurs wewn臋trzny i w chwili braku kandydata og艂asza膰 to dalej. Nauczka dla mnie. Ostrzegam innych w wi臋kszo艣ci wypadkach to ustawka szkoda czasu i pieni臋dzy. Pozdrawiam Pani膮, kt贸ra w tym dniu da艂a si臋 wrobi膰 jak ja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pracuje w zusie i u nas oferty na etat s膮 wewn臋trzne. ale na oferty zewn臋trzne czyli na zast臋pstwo tez czasami aplikuj膮 osoby ,kt贸re ju偶 kiedy艣 pracowa艂y w zusie ale np zasz艂y w ci膮偶e ,a ze nie mia艂y umowy na etat to po macierzynskim jesli chca dalej pracowac to musza zaczynac od nowa .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c贸rka urzednika
Moja mama pracuje w krusie od kilkunastu lat i m贸wi, 偶e kazdy nab贸r wygl膮da tak samo jak piszesz. Jest sporo sta偶yst贸w i os贸b zatrudnionych na zast臋pstwo i wyglada to tak.... jak szukaj膮 kogo艣 na zast臋pstwo, do konkursu startuje sta偶ysta, je艣li szukaj膮 na sta艂e - wtedy idzie osoba z zast臋pstwa. Rozmowa odbywa si臋 w oddziale regionalnym i jesli startujesz do plac贸wki terenowej musisz czasami dojechac nawet 150 km a z g贸ry wiadomo kto wygra konkurs. Wynagrodzenie te偶 WSTYD wielki WSTYD. Gdyby nie mia艂a dodatku sta偶owego dostawala by minimaln膮 pensj臋. Ale pracuje tam bo kobiety po 50-tce nie chc膮 nigdzie zatrudnic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mo偶e kto艣 startowa艂 na stanowisko ds. ubezpiecze艅? jakie s膮 pytania? Ile zarabia teraz w KRUS-ie referent i starszy referent?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma w kurs referentow. Najni偶sze stanowisko inspektor.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok 2200 brutto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam pytanie o spos贸b sprawdzania znajomo艣ci Mc Office, jak to wygl膮da i co trzeba zrobi膰, o co pytaj膮??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najcz臋艣ciej pytaj膮 z exela: sumowanie, kopiowanie, jak zmienic tekst z poziomego na pionowy itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale s膮 te偶 pytania z Worda np. jak wstawi膰 ramk臋 w ramk臋 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odnosz膮c si臋 do powy偶szych wpis贸w: - s膮 stanowiska referent i starszy referent - wynagrodzenie inspektora 2300-2400brutto - to nie prawda, 偶e mo偶na si臋 dosta膰 tylko po znajomo艣ci ( cho膰 w wi臋kszo艣ci przypadk贸w tak jest), bo w niekt贸rych plac贸wkach nie dochodzi do zatrudnienia m.in. z powodu braku ch臋tnych lub z braku odpowiedniego kandydata - na egzaminie jest zazwyczaj 5 pyta艅 z ustaw, w tym dwa z KPA i ochrony danych - zazwyczaj o decyzje, terminy, odwo艂ania i dane osobowe - z Ustawy o u.s.r. pytaj膮 o wszystko pocz膮wszy od daty ustawy ;-) - zasi艂ek chorobowy, macierzy艅ski, wymiar sk艂adek, formy ubezpieczenia, definicje, fundusze - trzeba umie膰 wszystko, bo s膮 te偶 pytania do pyta艅 - reszta pyta艅 jak w standardowej rozmowie kwalifikacyjnej - opowiedzie膰 o sobie, mocne i s艂abe strony z uzasadnieniem, dlaczego mnie maj膮 wybra膰 itp.itd. Mam nadziej臋, 偶e troch臋 pomog艂am :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z tego co mi wiadomo to taka instytucja jak ZUS znajomo艣ci i plecy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jako inspektor zarabia sie najni偶sza krajowa. Og贸lnie m贸wi膮c jeden wielki wyzysk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I przyjmuja bez znajomo艣ci bo nikt znajomemu nie chce zgotowa膰 takiego losu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy za urodzenie dziecka domownikowi cos sie nalezy? moja zona pracuje i otrzyma macierzynskie a ja? kilka lat temu dostalem chyba 3tys. a teraz cos dostaniemy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od 1 stycznia 2016r. zasi艂ek macierzy艅ski przys艂uguje tylko matce. Nie ma ju偶 jednorazowej wyp艂aty z tytu艂u urodzenia dziecka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikulek
Witam Czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna z wiedzy merytorycznej na stanowisko inspektora w wydziale 艣wiadcze艅 ale zwi膮zane z emeryturami i rentami. St膮d moje pytanie jakie mog膮 by膰 pytania czy kto艣 by艂 na takiej rozmowie? Materia艂 do ogarni臋cia obszerny a czasu ma艂o. POMOCY!!!!!! Ju偶 zaczynam obgryza膰 paznokcie ze strachu:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ciowka
nie jest wa偶ne czy masz stanowisko referenta czy inspektora. W tej instytucji te wide艂ki p艂ac wygl膮daj膮 tak, 偶e zawsze mog膮 ci dac minimaln膮 i oczywi艣cie tak robi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, te偶 startowalam w krusie w lublinie- masakra jedna wielka stawka . Pytali z kpa, ustawy o ubezp rolnik贸w. Konkurs by艂 ustawiony a info o wynikach pojawi艂o si臋 po up艂ywie 1.5 miesi膮ca. Jak zadzwoni艂am po 4 tygodniach i pyta艂am o wyniki to okaza艂o si臋 ze ju偶 od w tygodni kto艣 tam pracuje- 偶enada i dopiero po moim telefonie za jaki艣 tydzie艅 by艂y wyniki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pa艅stwowa praca ok , ale stawki najni偶sze ze wszystkich stanowisk bud偶etowych , sza艂u nie ma , trzeba mie膰 znajomo艣ci 偶eby si臋 dostac

Udost臋pnij ten post

2 dni temu by艂am na rozmowie kwalifikacyjnej, pytania by艂y z innej dziedziny ni偶 by艂o podane w wymaganiach. Konkurs dotyczy艂 wydzia艂u og贸lnego , w wymaganiach podani konieczno艣膰 znajomo艣ci z Ustawy o ubezp. rolnik贸w, o pracownikach urz臋d贸w pa艅stw. i kodeksu pracy a na rozmowie pytano mnie o kpa. Wniosek konkurs pro forma bo stanowisko ju偶 obsadzone po znajomo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
temat rzeka , praca tam jest tylko po znajomo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy dzwoni膮 po rozmowie kwalifikacyjnej i czy do ka偶dego oddzwaniaj膮?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰