Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aaagiii

zmiana klimatu a okres - PORADŹCIE COŚ!!!

Polecane posty

Gość aaagiii

Dziewczyny, pomóżcie! Wybieramy się z chłopakiem na wakacje prawdopodobnie do Turcji lub Tunezji, generalnie w tzw. "ciepłe kraje" gdzie temperatura w okolicach 30 stopni i wyżej. Wiadomo że będę się opalać i aktywnie spędzać czas (także w sypialni ). Przechodząc do głównego tematu: zamierzamy wyjechać 30 sierpnia i wrócić 6-7 września. Okres wypada mi na 4 września. Zazwyczaj, w normalnych warunkach okres pojawia się od 1 do 3 dni po wyznaczonym terminie. Martwię się tylko czy zmiana klimatu, temperatura, opalanie, seks nie spowoduje nawet przyspieszenia tych nieprzyjemnych dni. Dodam, że do tej pory gdy chciałam opóźnić okres stosowałam "kurację z cytryny" (piłam sok z cytryny na kilka dni przed) i działało, opóźniało nawet do 5-7 dni. Wyczytałam, że picie wapna także pomaga opóźnić okres. Jak myślicie, co robić? Jest szansa że okres pojawi się dopiero po wyjeździe czy to małe prawdopodobieństwo? Wiem, że to tylko okres i z pozoru błahy problem, ale dla mnie to b.ważne. Proszę, poradźcie coś!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować