Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pizzerinkaa

DUKAN PO RAZ KOLEJNY - KTOŚ ZE MNĄ? NIE MA NA CO CZEKAĆ!

Polecane posty

Na diecie Dukana byłam już kilka razy. W sumie schudłam 18 kg, ale teraz po ok roku przytyłam 3 kilogramy. Chciałabym je zgubić plus dodatkowo jeszcze kilka. W grupie zawsze łatwiej, czy są osoby które mają już doświadczenie z Dukanem i chcą zacząć swoją przygodę raz jeszcze. Ja dzisiaj jestem 2 dzień na diecie. Do tego dołączyłam chodzenie z kijkami, staram się codziennie, ale z różnym skutkiem. Zapraszam każdego, tego co chcą zgubić kilka kilogramów i tych co chcą dużo więcej

Gość utylka
nie mialas problemow z nerkami? jak tyle razy juz bylas?

Gość kluchaa
czemu nie dolaczysz do innych na dukanie?

po pierwszym razie zrobiłam wszystkie badania, bardzo dokładne zresztą. Poszłam do lekarza,powiedziałam mu na jakiej byłam diecie, dał mi skierowanie na wszystko co możliwe i powiem Ci, że sama byłam w szoku bo nigdy nie miałam tak dobrych wyników. Zawsze coś była za nisko, za wysoko, a po diecie super, nawet cholesterol. Teraz co jakiś czas robię sama dla siebie i jest ok, piję dużo wody, herbat ziołowych bo bardzo je lubię.

Dlatego, że jest dużo wątków, ludzie się znają, piszą ze sobą jakiś już czas. Postanowiłam mieć takie swoje miejsce. Jak ktoś ma ochotę to serdecznie zapraszam :)

Gość apkddhndgfsc
jka wole kopenhaska , 13 dni i efekty sa niemałe , a mysisz ze ta dieta bedzie dzialac znowu na ciebie? moze zmien na inna bo do tej organizm sie juz chyba przyzwyczail

próbowałam już inne, ale jakoś nie wychodzi, na dukanie można sporo jeść, ale ja jestem ciągle głodna. Próbowałam już 1000 kcal i SB, ale to nie dla mnie Na czym dokładnie polega ta kopenhaska?

ja na tej kopenhaskiej to umarłabym z głodu, nie ma po tym jojo. Nie dla każdego może być każda dieta. Ja bym schudła na tej diecie na pewno, bo dla mnie to porcje głodowe, a po tej diecie to pewnie ze dwa razy tyle bym przytyła

Gość apkddhndgfsc
no ale na sb je sie duzo i wiecej mozliwosci bo odrazu jesz warzywa a nie co drugi dzien a codziennie a po 14 dniach juz masz 2 faze i owoce itp

Gość apkddhndgfsc
a na sb codziennie - mała poprawka

Gość przeciwniczka diet 88
Dieta dukana to najgorsze gowno. Zainteresuj sie treningiem Ewy Chodakowskiej, ktora jako trenerka krytykuje wszelkie diety. Trenujac przynajmniej 3 razy w tyg, mozna szybko zrzucic kg. I trzeba ZDROWO sie odzywiac, a nie byc na diecie. Ona studiowala w Atenach i ma grono zwolenniczek, ktore daza do jej figury. Mam jej trening na DVD (totalna metamorfoza w 4 tygodnie), ktora kupilam w czasopismie Shape. Ja poprzez trening schudlam z 62 kg przy wzroscie 165 do 57 kg, a moj cel to 53 kg. Zgubilam 5 kg w 6 tygodni. Trenujac na silce 3-4 razy w tyg, chudlam kg na tydzien. Radze odpuscic sobie diety i po prostu wiecej cwiczyc.

pisałam tam wcześniej, że chodzę z kijkami Mam prośbę, nie przekonujcie mnie do tego, żebym nie była na diecie. Ja na więcej ćwiczeń nie mam czasu. Mam 3 małych dzieci więc te kijki to już dla mnie szaleństwo. Do 17 jestem w pracy

czyżby nikt nie zaczynał Dukana znowu? Wszyscy pięknie schudli pierwszy raz i już pewnie nie potrzebują. Tylko ja się zagapiłam i pofolgowałam sobie przez wakacje :)

Gość szarkia
ja tam wole sb je sie duzo i prawie wszystko, na dukanie sa ograniczenia

ja na SB niestety nie chudłam, może jak schudne tak do min 58 kg to wtedy pomyslę o SB ale nie po to żeby chudnąc, tylko żeby nie przytyć :)

Gość szarkia
ja tam chudne i mam juz plaskie prawie brzuch - 8 cm w pasie w 3 tygodnie jeszcze tydzien i faza 3 i mniej cm w biodrach tez zeszlo ok 9 cm

Gratuluje efektów, ja akurat brzuch mam płaski jak deska, za to nogi mam grube, dlatego wybrałam do tego chodzenie z kijkami, bo mi najbardziej zalezy żeby zgubić w udach

jak byłam pierwszy raz na dukanie to w biodrach zeszło mi 12 cm, w sumie jeszcze mogło by kilka cm zejść, ale już jest o niebo lepiej :)

Gość szarkia
ja jeszcze nie skonczyłam wiec spadnie pewnie dodam ze nie mialam nadwagi , tylko brzuch duzy

Gość szarkia
no tak w sumie nie dla ciebie

Gość teretetee
przeciez na dukanie tez spada duzo z brzucha

ja chcę chociaż wrócić do wagi którą uzyskałam dzięki Dukanowi, czyli tak 57-59 kilo. Moim marzeniem jest 55 Mam nadzieję, że dzieki diecie i kijkom dojdę do tej wagi

Gość paolaaaa1
daj pzryklad menu na cały dzien

Gość paolaaaa1
a 1 faze ile dni robisz

Gość paolaaaa1
haloooo

Sniadanie jajecznica z 4 jaj smażona na teflonie bez tłuszczu 2 śniadanie puszka tuńczyka w sosie własnym obiad pulpety z mięsa mielonego (prsze w sklepie Panią żeby zmieliła mi chudy schab i mięso z indyka dodaje jajko, otręby zioła np tymianek oregano bazylię sól pieprz i otręby mieszam wszystko i formuję pulpeciki, gotuję je do tego robię sos cebulowy, smażę cebulę bez tłuszczu, dodaje, sól pieprz, podlewam wodą i gotuję aż zrobi się ciapka, dodaję paprykę słodka w proszku i sos gotowy) kolacja duży jogurt bałkański light z otrębami W między czasie jak jestem głodna to piję kefir 0%