Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatonielubie

Czy zabraniacie mężowi rozmawiać przez telefon ???

Polecane posty

Gość jatonielubie

Ja to nie lubie jak maż dzwoni do kogokolwiek ani jak dzwoni do niego jedyny kolega jaki mu został... Kosztów to nie generuje zadnych bo kolega opłaca sieć rodzinną żeby gadać z moim mężem ale i tak mnie to strasznie irytuje. Kolega juz nie dzwoni raczej w weekendy lub wieczorem ale ja napewno wiem ze gadaja jak są w pracy bo jest zajęte nieraz! Też tak macie że chcecie mężów na wyłączność ??? Ilu kolegów mają wasi mężowie w po 30-stce ?

Gość SMIECH NA SALIIIIIIIIIIIIII
ales ty glupia jak but:O

:D :D nie nie zabraniam mężowi dzwonić do kogokolwiek :) do niego też może dzwonić każdy kto chce i kiedy chce. jak maż jest zajęty to nie odbiera, oddzwania jak ma czas. bez przesady. ilu ma znajomych? nie wiem nie liczyłam :) często z kimś gada, a to przez telefon a to przez skypa.

Zabraniać? Na wyłączność? Mój mąż nie jest moim niewolnikiem :o Tak samo jak ja mam prawo do przyjaciółek ,tak samo on może się kumplować z kolegami.

Gość szalona jesteś?
Czy tylko udajesz?? Zabronić rozmawiać przez telefon, hahaha. Tylko kłótnie to generuje. Mój rozmawia ile chce z kim chce. Wieczorem gdy nie ma ochoty wyłącza telefon i tyle. Męża to się ma na wyłączność, ale w innej sprawie. Przecież człowiek to istota społeczna!!! A może ty nie masz już żadnej koleżanki i jesteś zazdrosna?

Gość koiko
rozbawilas mnie autorko...:)

zamknij go w klatce i podawaj tylko suchy chleb i wodę!!! jak można zabronić mężowi dzwonić??? on ci też zabrania???

Gość moj maz nawet pierdnac
bez mojego pozwolenia nie moze. doslownie :)

Gość galka mala
buhahahahahha :) :) :)

:O :O :O mój mąż jest po 30tce, ma kilku bardzo dobrych znajomych, z którymi utrzymuje kontakt tel/skype i nigdy nie przyszło mi do głowy zabronić mu z nimi kontaktów :O mąż nie jest Twoim niewolnikiem tylko partnerem...

Gość jatonielubie
ale to nie jest tak ten kolega to normalnie dzwoni stale - spacer rodzinny- a tu dzwoni "staszek" i gada z moim mężem 45 min ledwo mąż wróci z pracy zas "staszek" dzwoni, ja dzwonie do męża - zajęte- z kim rozmawia ? oczywiście ze "staszkiem" rocznica slubu - zamiast spedzic wieczór z żoną - to ze "staszkiem" mąż gada a o czym tak rozmawiaja?o grze!!! wiecej gada ze "staszkiem" niz ze mna! stary byk 40sto letni dla mnie liczą sie piorytety nawet nie zapyta dziecka po powrocie z pracy jak tam było w przedszkolu bo juz gra i "staszek" :O

Jasne, ma tez zakaz otwierania lodowki, opuszczania domu po powrocie z pracy, spi w budzie i przysluguje mu jedna kapiel tygodniowo. A tak serio...moze warto porozmawiac z mezem skoro 'Staszek' rujnuje Wam pozycie. Moze 'stach' poleruje mTwojemu mezowi fujarke i stad to przywiazanie?;)

Gość nichfjkn
Nie no- jak ze staszkiem to rozumiem. to zmienia postać rzeczy

Gość please heeeeelp me
chora baba

Gość jatonielubie
nie chora tylko zaborcza

Gość alicja z ozzzzzzzzzzziii
nie zabraniam ,ale ma limit tyg -30 min rozmow.Ja bym mu dala -gadac przez telefon jak ja jestem w pracy a robota stoi......kiedys nie bylo telefonow i tez zyl.....a twoj maz to co zyc nie moze bez tego kolegi czy co?i nie chodzi mi tu o zazdrosc,ale uwazam ze jest wiele wazniejszych zeczy do zrobienia niz p.....przez telefon

Gość please heeeeelp me
chora

Gość co za duzo to niezdrowo
!

Gość jatonielubie
Widze ze ktoś sie "podszył" i sobie jaja robi z jakimś "Staszkiem" i Kafeteria ma ubaw... Oj dziewczyny dziewczyny. Komuś się naprawde nudzi. Wracając do prawdziwego postu to ilu kolegów mają Wasi męzowie 30+ ?

Gość jatonielubie
przeciez napisałam "staszek" w cudzysłowiu - po co pisac prawdziwe imie/pseudo Jagoda369- przyznaje Ci racje! Jaheira1- nie uwazam się za natrętną ... alicja z ozzzzzzzzzzziii - dogadałybyśmy się :D

Gość pewnie ze nalezyc trzymac
krótko męża i nie tylko

Gość srali mazgali
nigdy!korzystania z toalety bez pozwolenia tez nie!nie wspomnę o telewizji czy internecie!TOTALNY ZAKAZ!

Gość Maaaza
Jak czyta sie takie topki to nie wiadomo czy smiać sie czy plakać ? czy faceci to jakieś zwierzęta bez praw ? Jesli te posty to nie prowokacja to sie az zimno czlowiekowi robi. Serio jakis facet ma jednego znajomego, z którym kontaktuje sie telefonicznie i to jest powazny problem ??? No ja nie moge Kobiety maja facetów którzy je bija, piją albo zdradzają no ale pewnie jak pija to nie maja telefonu bo przepili i problemu nie ma :) Ehh ludzie to wyszukują sobie problemy