Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość Przykro mi ross
Jeżeli to mieszkanie jest Wasze to zarówno G. jak i Ty możecie w nim mieszkać i jedno z Was nie może wygonić drugiego. Sprzedać wtedy też możecie tylko razem, anie jedno z Was. Jeżeli się nie porozumiecie sami to musicie się sądzić. Co do alimentów na Waszą córkę to już teraz składaj pozew. Kuzynką się nie przejmuj...

Gość Przykro mi ross
Jeżeli to mieszkanie jest Wasze to zarówno G. jak i Ty możecie w nim mieszkać i jedno z Was nie może wygonić drugiego. Sprzedać wtedy też możecie tylko razem, anie jedno z Was. Jeżeli się nie porozumiecie sami to musicie się sądzić. Co do alimentów na Waszą córkę to już teraz składaj pozew. Kuzynką się nie przejmuj...

Gość mnie sie wydaje, ze to
jest prowokacja. Co to musieliby byc za ludzie ( rodzinka kuzynki-szmaty) zeby przyjezdzali do autorki i grozili jej sadem i alimentami. bez sensu.

nie wiem czy jej wierzyc bo dosc naciagane to wszystko ale jesli to prawda to szkoda kobiety!

Gość Pani Laura
czytałam. Alimentami jej grożą w jakiej sprawie? To formalnie dla niej obcy facet- ślubu nie mają, więc ona z alimentami nie może mieć nic wspólnego:o Sądem? W jakiej sprawie? W którym miejscu autorka popełnia czyn karalny, aby ja straszyć sądem? Kolejna prowokacja gdzie nie ma miejscca na uczucia, są tylko gołe "fakty", bo warsztat niedojrzały, brak sfery psychicznej, brak klimatu i zbyt szybko- bo na potrzeby topiku toczy się akcja:D Próbuj dalej "Nie ze mną te numery" :D:D:D 🖐️

Gość rosa na dachu
NAJLEPSZY WATEK Z TEGO PROWA USMIALAM SIE DO LEZ:D:D:D WKLEJAM 16:09 [zgłoś do usunięcia] rosa na gownie ej dawno nie było tu dobrego prowo czego więc chcecie lecę po piwo i popcorn do sklepu 16:24 [zgłoś do usunięcia] rosa na gownie 16:34 [zgłoś do usunięcia] rosa na gownie up up 16:42 [zgłoś do usunięcia] to tylko ja kinga czekamy na autorke, obserwuje temat i zycze Ci abys byla silna ale wyobrazam sobie jak to musi bolec... 17:27 [zgłoś do usunięcia] rosa na gownie up 17:41 [zgłoś do usunięcia] alfajed i co sie podniecasz kretynko 17:46 [zgłoś do usunięcia] rosa na gownie a ty? 17:53 [zgłoś do usunięcia] rosa na gownie up

Gość rosa na dachu
AUTORKO majac tak ambitna prace:D:D:D jak moglas przesiedziec dziennie tyle godzin na kompie, ale prowo swietne czytalo sie w napieciu

Gość igizigi
oj baby, baby.... jakie prowo? jak kobieta na ogolnym forum pisze o swoich problemach to do czego ona prowokuje? jak ja Wam piszę dobre rady żebyście umyly tłuste łby i zaczely dbac o mężow to też prowo... kobietki zmieńcie nastawienie do życia i nie "srajcie żarem" z powodu jakiegoś forum :D

Gość igizigi
poza tym, Wy jesteście tak zaniedbane (a zwłaszcza Wasze poglądy), że nikt nie ma Was zamiaru do niczego prowokować :D

Gość igizigi
poza tym, Wy jesteście tak zaniedbane (a zwłaszcza Wasze poglądy), że nikt nie ma Was zamiaru do niczego prowokować :D

Gość igizigi
moja Droga, broń Boże nie martwię się o Ciebie :D po prostu przez takie kobiety jak Ty, inne- eleganckie kobiety muszą się wstydzić. PS piszę tu teraz prywatnie, bo bardzo spodobło mi się konwersowanie z Wami :P

Gość tak i niby Ty taka elegancka
kobieta jesteś i w nocy zamiast w obcjęciach tego przystojnego swojego kochanka to na kafe siedzisz :D żal. Ja nie mam potrzeby przez kilka stron pisać o swojej atrakcyjności. A nie ma nocy, żeby mnie z ramion mąż wypuścił ❤️ i nie zdarzyło mi się na kafe siedzieć po 16 (kończę pracę). Więc coś mi się wydaje Igizi, że chcesz się tu troszkę podbudować. Atrakcyjne osoby nie mają potrzeby nikogo o tym przekonywać, bo tą atrakcyjność się widzi i czuje.

Gość Igzi wstydzimy się za ciebie
Ale o czym mowa, przecież widać, że Igzi jest w związku ze swoim komputerem :D

Gość przeszto jasnejest
dajcie juz spokoj laski, to wariatka jakas. Pierdoli w kolko to samo i calymi dniami siedzi tutaj zarzekajac sie rownoczesnie, ze ma superprace i superfaceta, wolne zarty! nie reagujcie wiecej na nia to przestanie w koncu trolic.

Gość ! Me !
witajcie dziewczyny zglasza sie pasztet w rozciagnietym dresie i bez make upu jedzacy ciato w lozku i popijajacy warka radler:) hehe:) szkoda ze autorka nie napisze o tam dalej nawet jesli to prowo to przydaloby sie zakonczenie:)

Gość przeszto jasnejest
nie wiem moze przeoczylas w tych calych wywodach Pani doktor ale pisala ze niby kuzynka chce ja podac o alimenty a G. chce polowe mieszkania ;-)

Gość Dr igizigi
hahaha to Wy same wmawiacie moją atrakcyjność- zazdrościcie :D znaczy jedna z Was, bo te wszystkie posty wyżej widać, że pisała jedna i ta sama kobiecinka-dresinka :D Wstyd mi za Was wstyd- z nudów wmyśliłyście sobie moją historię, no cóż to Wasza wyobraźnia, ja się Wam tłumaczyć z tego nie będę :P Swoją drogą, to jaką Wy macie prcę, że siedzicie przy kompach w dresach w środku dnia?Pewnie żyjecie z zasiłków dla bezrobotnych leni... jakie przykre są te gupie zaściankowe polskie kobiety...

Gość Dr igizigi
hahahah z nudów jakś zajęła mój nick! :D boże, boże jakie kobiety :D idźcie lepiej do warzywniaka po warzywa na obiad, bo mężulki Was zostawią :D

Gość ! Me !
przeszto jasnejest to przeczytalam ale co dalej:) to sie nie moze tak skonczyc.

Gość przeszto jasnejest
hm, mysle ze nawet jezeli to prowokacja to troche czasu musi minac zanim wymysli ciag dalszy :-P

Gość mamDylemat?
dupa,dupa,dupa :D mialam byc na imprezie, ale poszedl maz i ja siedze z synkiem... tez bym se;) wyszla czase, ....

Gość asdfghjkl#
juz wymyslila:D:D:D NASTEPNY TOPIK OD NIEJ. pod nikiem dzoana Co myśleć o ich zachowaniu?? 1 2 3 8 | nast. 19:29 drzoana identycznie napisany, tylko ze dalej juz nikt nie chcial czytac tych bredni:O

Gość lek na ból
znalazlam w komorce meza dziwnego smsa 31.08.2012 21:52 ala44 krotki sms o tresci: bede milo wspominal to spotkanie, tesknie sms od mego meza pod jakis numer, nie ma zapisanego imienia nazwiska zero innych smsow pod ten numer ani od tego numeru do mojego meza co teraz? płodna babka ;-)

Gość dkajdhlk
to juz pewne, to jest topic Dzoanny! i ta cala igizigi to tez dzoanna!

Gość aga smieszka
autorko opowiedz im jak skakała koło niego w kusej piżamce, pokaż nagrania itp najpierw musisz im to trochę uświadomić że panna to już nie dziecko a spora ladacznica

Gość donodono
i czemu już nie ma tutaj autorki?

Gość rrrrrrrrrosssssssssa pipo
czekamy na cd Twojego dramatu :classic_cool:

Gość i autorka sie zmyla
j/w

Gość zaczarowany olowek10000
rok szkolny sie zaczal, teraz autorka opowiada kolezankom jakie to przygody zaliczyla w wakacje i ilu przystojniakow ja podrywalo. Wyobraznie ma, a jesli kolezanki sa tak naiwne jak tu te, co prawie sie posraly czekajac na kolejne posty, to autorka moze wymyslac w nieskonczonosc

Gość merrri
ale po co ona ma pisac dalej, skoro jej nie wierzycie? napisze jeden post aby sie Was poradzić (super zajebistych ekspertek z kafeterii, ktore nie mają ani wykształcenia ani nic), a Wy i tak napiszecie jej stoo tysięcy odpowiedzi typu "prowo", "wymyslaj dalej bajkopisarko"..... i gdzie tu logika w Waszym zachowaniu? Nie wierzycie jej a jednak bardzo chcecie ciąg dalszy :D : D