Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość igizigi
tak naprawdę to nie jestem żadnym lekarzem tylko sprzątam szpitalne kible. Mąż już dawno puścił mnie kantem z ładniejszą i młodszą a przede wszystkim mądrzejszą. a obrażam Was tak po prostu z zazdrości, bo ważę 93kg przy 154cm ludzie się mnie brzydzą, mam tłuste włosy w dodatku jest ich pięć na krzyż... no i jestem głupia bo skończyłam tylko podstawówkę i to dlatego że tatuś zaniósł swojski miód, smalec i mleko panu dyrektorowi. Przegrałam życie ale czasem marzę że jestem idealna i mam wszystko.

Gość igizigi
nie mam pojęcia gdzie mieszkacie- nie interesuje mnie to. Drogie Panie- kończę z Wami te jałowe dyskusje. w sumie dziekuje Wam za rozmowę, bo to moje pierwsze w życiu wypowiedzi na forum- za dużo pracuje i dbam o mojego faceta, żeby siedzec tu i marnowac swoje życie :D żegnam i życze aby Was rybi zapach z pewnych miejsc dał Wam do myślenia, że czas o siebie dbać :D

Gość igizigi
najgorsze jest to że stwierdzono u mnie zaburzenia osobowości

Gość igizigi
hahaha podszywie- ja nie jestem lekarzem, tylko naukowcem z tytułem doktora :D

Gość może nie była to bajka
I tu cię boli, czyli znasz to wszystko z autopsji. Bidula, taka mądra a nie wie, że porządna kobieta dba o siebie i w życiu nie pozwoliłaby sobie na tak wstrętne zapaszki. A fe.......... Spadaj kochana i w te pędy do lekarza, bo wstyd nam kobietom przynosisz.

Gość sorry igizigi
z racji zawodu i mariażu znam kilkunastu doktorów, habilitowanych również. nigdzie indziej nie spotkałam takiego nagromadzenia szmaciarzy i buców :P

Gość igizigi
i co ulżyło Wam że mnie obrażacie w tym momencie?

Gość co za frajerka
I tak kończą się nauki igizigi, idiotko nie bądź mądrzejsza nim jesteś, bo na wylot widać, że tępa z ciebie dzida.

Gość kajsjhdgdbe
a gdzie autorka?

Gość hahhahha
na tym forum siedza same zazdrosne baby! :D :D

Gość igizigi
hej, tu ja- ta zła, która przesadnie dba o wygląd, a wszystkie inne kobietyy, ktróe tego nie robią nazywa pasztetmi :D znalazłam Wam kilka starych (sprzed 2 lat) tematów na kafeterii: ---> http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4616402&start=0 (o chlopaku, ktory ubolewa, ze jego dziewczyna nie ubiera sie ladnie) -------> http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4693121 (o dziewczynie, która sie nie goli) oba te tematy są o mężczyznach, ktorzy bardzo cenią swoje partnerki, proszą ich o zmianę (lekką) a one nie zdają sobie z tego żadnej sprawy... teraz Paszteciki dobranoc :D

Gość igizigi
nie jestem. czesciowo to beda materiay do mojej pracy... zdesperowane to bedziecie Wy, zobaczycie za kilka lat :D

Gość pabianiceee
ja się akurat nie zaliczam ale łądnie masz banie zrytą

Gość sennaMarka
Autorko, gdzie jesteś? Jak się potoczyła Twoja historia dalej?

Gość odezwała się ta o
bogatym życiu :D

Gość Blankar
igizigi zobaczysz jak Ty wyglądać będziesz za 10 czy 15 lat. Zobaczysz że mimo pucowania, szpachlowania, malowania oraz mimo super ubioru nie będziesz już mogła się równać z taką M. która zawsze pod kątem wyglądu będzie bardziej świeża, naturalna niż jakaś pudernica z pokręconymi od szpilek nogami... Lubisz przesadnie dbać o wygląd to Twoja sprawa, ale gdy próbujesz narzucić swą wolę na siłę innym to podchodzi pod psychozę, jeżeli naprawdę Ci inni przeszkadzają to znaczy że to z Tobą jest coś nie tak...

Gość przeszto jasnejest
babka ma 33 lata jak pisze, niby mloda jeszcze ale jednak to juz nie jest ten najbardziej przez mezczyzn pozadany wiek. Trzesie dupa ze strachu ze stary zostawi dla mlodszej dlatego obsesyjnie dba o wyglad, od tego zalezy jej byc albo nie byc. A ja Ci powiem tak moja droga, jezeli facet ma Cie zostawic dla innej to zrobi to, na nic kremowanie, tapetowanie, golenie i tapirowanie i co tam jeszcze codziennie godzinami robisz. Malo tego, jezeli on ma podobne do Twojego nastawienie- a z tego co piszesz raczej tak jest -to mozesz byc niemal pewna, ze predzej czy pozniej Cie zostawi dla mlodszej. To by bylo na wszystko, koniec tematu, co z autorka?

Gość przeszto jasnejest
Me dzieki ;-)

Gość mala_bojaca
Autorko, co z tobą? :(

Gość igizigi
hahahah baby, baby.... mnie mój facet gdyby mial zostawic, to przynajmniej nie opowiadał by znajomym, że zostawia swoją kobietę, bo miała włosy pod pachami i siedziala w dresie w domu :P Wy niestety naprawdę nic nie rozumiecie... teraz wmawiacie, że ktoś kto o siebie dba, nie ma szans utrzymać partnera, tak jak ktoś kto o siebie nie dba (jak Wy), bo WY głupio wierzycie w to co, wpoiły Wam matki, babki, prababki- ze kobieta musi być nturalna (tylko, że Wy przez tą naturalność nie rozumiecie świeżego wyglądu, a rozciągniety dres i owłosioną waginę....). Oj przyznam szczerze niezły mamy ubaw ze znajomymi w pracy jak czytamy Wasze wypowiedzi :D chciałabym zobaczyć Wasze zdjęcia żeby utwierdzić się w przekonaniu, jak niesamowitymi jesteście paszczurami :P

Gość przeszto jasnejest
hahahahah ale Ty szajbuską jesteś! Nic tylko Cię w siate złapać i do świrowni. Nie ma nawet sensu z Tobą polemizować bo Ty żyjesz w jakies innej rzeczywistości. Chyba po nocach śnią Ci sie nieogolone piczki bo w kółko o tym piszesz. I weź nie wymyślaj sobie jakis znajomych, czy Ty naprawde myślisz że ktoś Ci w to uwierzy wariatko?

Gość przeszto jasnejest
hahaha zdradzil, sponiewieral i rzucil jak szmate ale przynajmniej nie opowiadal ze mam nieogolone pachy, jakie to szczescie w nieszczesciu! Ludzie czymajcie mnie, ale mam polewe :-D

Gość ALE TO PRAWDA ZE
Chyba po nocach śnią Ci sie nieogolone piczki hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D lezeeeeeeeeee :D

Gość ! Me !
tak jestem paszczurem bo leze zapakowana w gips od tygodnia nie mam mozliwosci sie wykapac w wannie, jedyne co udaje mi sie naciagnac na dupe to rozciagniety dres zalecenia od ortopedy mam takie ze tylko i wylacznie wc, wszyscy podtykaja mi wszystko pod nos, ostatnia rzecza o jakiej marze to depilacja brwi i makijaz (bo do Twojej wiadomosci cialo wydepilowalam zdazylam wydepilowac przed wypadkiem) wiec skoro Ty myslisz ze w tym wypadku powinnam parodiowac w sukience od Oscara De La Renty, szpilkach od Christiana Louboutin'a i pelnym makijazu najlpeiej paletka Diora to masz zdrowo najebane i nawet psychiatra sie nie podejmie obcowania i rozmowy z taka psycholka. a teraz idz stad bo temat nie Twoj i gowna nas obchodzi Twoja wygolona picz i facet kryptogej 🖐️

Gość przeszto jasnejest
gowna nas obchodzi Twoja wygolona picz i facet kryptogej hehehe ludzie sie na mnie glupio patrza bo siedze w bibliotece i nie moge sie powstrzymac od smiechu :-D

Gość igizigi
hahahha naprawdę jest mi żal Waszego podejścia do życia. Niestety nic nie jest w stanie wytłumaczyć Waszego lenistwa :D Jesteście po prostu leniwe- to jest prawda :D pewnie całe życie siedzicie na tym forum mając tłuste włosy i nie ruszacie tyłka do pracy... ale nie ma co sie dziwić, pewnie większość z Was jest grubo po 40 i bedziecie sie wykrecac, tym, ze jak sie ma dzieci to sie nie ma czasu lub że wierzycie w bezgraniczną miłość swojego partnera, który mimo Waszych brudnych, żółtych zębów z kamieniem i tak, wg Was bedzie Was kochał, bo Wy przecież w to same sobie wmówiłyście :D Żegnam Was Paszteciki (tu apel do podszywaczek- zajmijcie się swoimi wałeczkami na bokach i 15cm tłuszczu na plecach lepiej) :D

Gość igizigi
hahahah obrażanie innych to w podświadomość obrona w sytuuacjach zagrożenia :D Droga Koleżanko w gipsie- logiczne, że w szpilkach biegać nie bedziesz. ale jakbys miala makijaż i ładnie ulożone wlosy to Tobie, Twojemu facetowi i Twojej rodzinie milo byloby patrzec na pieknie wyglądającą kobiete i z przyjemnością by Ci pomagali w chorobie. co do Kolezanki z bibliteki- bardzo milo, ze potrafisz śmiac się sama z siebie, ze masz taki do siebie dystans :D DROGIE PANIE! śledźcie ramówkę jesiennego TVNStyle tam będzie o Was program, ja będę ekspertem i przytoczę Wasze posty z forum, tak więc poczujecie chwilę sławy :D Żegnam i wiecej sie u nie wypowiadal :D Materiał do pracy już mam :D

Gość ALE TO PRAWDA ZE
[zgłoś do usunięcia]przeszto jasnejest juz sie tak nie podniecaj bo Ci pompa siądzie hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D LEZE I KWICZE :D