Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość igizigi
przeeciez pisalam wyżej, ze przepraszam za brzydkie słownictwwo, ale używam go dlatego, zeby Wam coś przekazac... oj czytaj ze zrozumieniem moja Droga.

Gość ewwwwi
ty ewicka to do mnie było :D

Gość wowowoowowowowowoowowowowowoow
ewa to pozniej mi opowiesz co tam dalej sie dzieje bo nie chche mi sie tyle czytac

Gość asjfklsfjskl&
mozna o siebie dbac majac dzieci, widze to na ulicy, mnostwo pieknych zadbanych lasek z dzieciakami :-) Mi chodzilo bardziej o okres pologu. Tez nie mam jeszcze dzieci ale widzialam, ze nawet te superzadbane w pologu wymiekaja i chodza w nieumytych wlosach i porozciaganych ciuchach. Widac ze masz obsesje totalna na punkcie wygladu, wiec nie wmawiaj nikomu ze inne rzeczy sa dla Ciebie wazniejsze. Przedc chwila myslalam ze jestes po prostu strasznie tepa ale teraz widze ze Ty jestes zwyczajnie CHORA i pisze to zupelnie bez zlosliwosci.

Gość igizigi
mysle, ze gdybym byla w ciązy to także bym o siebie dbala. a po co porozciągane ubrania w ciązy? przecież jest tyle kolekcji dla mam w ciąży- można wyglądac pieknie i podkreślac strojem swoj blogoslawiony stan :D jezeli ja mam chorobe... hmmm no może mam, kto wie... ale jesli moje achowanie to choroba, to życzę takiej każdemu- naprawde wtedy byloby wiecej szczesliwych ludzi :D

Gość igizigi
prowo do czego? to jest forum- ogolnodosteone... tu kazdy wymienia się swoimi przezyciami, informacjami... jesli tu ktos chce kogos sprowokowac to tylko do myslenia. tak wiec odsłyam wszystkich szukających prowokacji do innych zajec :P

Gość asjfklsfjskl
tym razem Ty nie czytasz ze zrozumieniem, nie ciaza tylko polog, wiesz co to polog? A i w ciazy czasami sie mimo woli i wszelkich staran tak brzydnie, ze Ty bys sie chyba zabila! Skoro jestes z tym szczesliwa to ok, nic do tego nie mam tylko nie wmawiaj normalnym kobietom ze jezeli nie beda sie zachowywac tak skrajnie jak Ty to ich facet byc moze opusci i wtedy beda same sobie winne. I nie chodzi tu o totalne zapuszczecie sie, utycie 30 kg czy zrobienie z siebie maszakrona, bo tego absolutnie tez nie pochwalam. Ale jak facet Cie opusci bo w chorobie nie mylas przez 3 dni wlosow no to sorry, ale to facet jest zerem i smieciem kompletnym a nie kobieta idiotka.

Gość jestem tylko ciekawa
hmm czyli wiekszość kobiet powinna zdradzać swoich facetów... co jeden to "lepszy" :O chcą księżnej, a sami o siebie nie potrafia zadbać !!!!

Gość jakaś ty mądra
Mi już odechciewa się dyskutować z tobą igizigi, bo lepiej już napisać nie można jak wyraziła się asjfklsfjskl ;-), ty przecież wiesz najlepiej tak jak w tym powiedzonku 'moja prawda jest najmojsza' .

Gość igizigi
hmmm.... Wy nic nie rozumiecie...no cóż brzydko mówiąc- z gówna złota nie będzie... dodam tylko, że mówiłam, że to jest DODATEk do związku, a nie jedyna wartość dla jego istnienia.... ja Was do niczego przekonywać nie będę, to Wasze życie, Wasze dresy, Wasze rozciągnięte, owłosione waginy i Wasze wylewające się tłuste brzuchy :P A teraz wróćcie do swoich zapuszczonych strąków na głowie, owłosionych łydek, pierzcie potulnie skarpety męzów, ktorzy na ulicy oglądają sie za pięknymi, jędrnymi piersiami i marzą, żeby ich żona w domu tak wyglądala....

Gość może nie była to bajka
Do igizigi Jasne, a ty dalej 'twoja prawda jest bardziej mojsza niż twojsza', żebyś się nie zdziwiła, wątpię czy byłabyś w stanie mi dorównać, ale cóż żyj w przeświadczeniu, że z ciebie cud nad cudy. 🖐️

Gość facet jestem
to ja wam powiem jako facet. kazdy facet- czyli samiec lubi czuć się najważniejszy. i chce miec swiadomość, że jego kobieta jest najepsza na swiexie. moja kkobieta jest przepiekna lubie patrzec na ulicy na nia i na inne kobiety i porownywac je, bo mam swiadomosc, ze moja jest prawdziwa miss universum i to zawsze. nawet jak gotuje mi jedzenie to tak zajebicsice wyglada, ze mi staje :D a sex? mmmm bajka :D

Gość igizigi
do a może o nie bajka: nie równaj sie ze mną :D bo to nierealne, z takim podejsciem, jak Ty masz to moj facet nigdy by na Ciebie nie spojrzal :D a ja na Twojego pewnie tez nigdy... po prostu różne bajki :D

Gość asjfklsfjskl
facet jestem a jak zajdzie w ciaze i zbrzydnie odrobine to ja rzuczisz czy jak? Bo nie o to tutaj chodzi czy ktos jest zajebisty czy nie. Ale sadzac po stylu pisania to niewykluczone ze igizigi sama sobie dodaje komentarze :-P

Gość ewicka
mnie moj facet kiedys powiedzial, ze najbardziej mnie lubi jak jestem w sukience dlatego zeby zrobic mu przyjemnosc zawse staram sie w nich chodzic :D po co mam ukrywac swoje pieken zgrabne nogi? :D

Gość facet jestem
kto wie, moze ja rzuce. ale to lachon, wiec pewnie bedzie boska :D

Gość asjfklsfjskl
igizigi brakuje tylko ze napiszesz krolowa jest tylko jedna haha. Znam takie jak Ty, co glosza ze sa miss swiata a jak je zobaczycz to sie okazuje ze to zwykla przecietniara przestylizowana. Ale zaraz pewnie napiszesz ze tak pisze bo jestem zazdrosna poniewaz jestem pasztetem z wielkim dupskiem i owlosionymi lydkami :-P

Gość igizigi
oj widzę, że się bardzo przejełaś....przykro mi, że poruszona przeze mnie kwestia Cię dotknęła...pamietaj, ze wszytko zależy od Ciebie, że możesz jeszcze być piękną ,zadbaną i wykształconą kobietą (jezeli nie msz studiow, pamietj, że zawse mozeszsz je skończyć) :D

Gość ! Me !
asjfklsfjskl daj spokoj kochana po co rozmawiac z marginesem? co jej zostalo jak nie wmawianie sobie swojej zajebistosci?

Gość asjfklsfjskl
dzieki za rady od serca ale wszystko mam :-P

Gość a ja wm powiem
niech kazda wstawi zjecie piczki i wybiore, ktora bardziej zajebista :D

Gość igizigi
do !Me! moja droga, margines to Twoj cellulit na udach i czarbe paznokcie u nóg :D

Gość ninaa291
igizigi i jakas ty madra widze powazna klotnia. jestem po stronie igizigi. kobieta zawsze powinna wygladac dobrze a ja lubie leginsy i wygladam w nich seksownie do tego szpilki albo adidaski. Do jakas ty madra nie mowie ze tylko wina lezy w nim, M tez winna ale ona mloda, a on mogl ja odrzucic ale to tylko facet z pitolem i tyle ...

Gość ! Me !
igizigi mowisz o sobie? no tak narcyzm! i o ile z cellulitem da sie cos zrobic to o tyle z trocinami zamiast mozgu nie. wiec teraz wypierdalaj w polprzysiadzie czyscic pazury i zedrzec tynk z ryja bo robisz sie nudna. skonczylam z Toba

Gość igizigi
do !Me! przepraszam, ale nestety tak jest prawda boli, ale to nie jest Twoja wina... to jest wina brku odpowiedniego wyksztalcenia. kiedys wiem,ze internetu nie bylo, a te ktore czytac nie lubią- gazet nie czytały i nie wicie jk o siebie dać- bo Wasze mtki Was tegoi nie nauczyly....

do igizigi gdzież bym śmiała, moja droga w tym sęk, znam swoją wartość i żadna gówniara nie jest w stanie mi ją podkopać. 💤 Poza tym w prymitywny sposób obrażasz kobiety, które na oczy nie widziałaś. Pustak z ciebie i prostaczka. Pani doktor niskiego lotu.

Gość igizigi
moja Droga- ja WAS nie obrażam... same zaczelyście mowic, co Wam jest w życiu wazne i stad wnioskuje, ze chwalicie tylko to co znacie...

Czy sądzisz, że my mieszkamy na PUSYTYNI?