Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

waris ja jak sie spytałam innego lekarza (miał dyżur po tamtym) z płaczem czy napewno mnie uspia to sie spytał kto mi głupot nagadał, ze tu na zywca skrobia ;/ Nie powiedziałam kto... ale wkurwa miałam takiego, że szok

powiem szczerze znalezc dobrego gin to tak jakby szukac igły w stogu siana . A traf do szpitala to dopiero cie potraktuja . Szkoda wg pisac

VEG na piśmie?:D heh dobre sobie ;P na piśmie to ja 2 USG nie mam :D tylko 3cie i teraz zdjęcie dostałam z 4tego USG... On nic nie drukował i nic nie zapisywał. a zaskarżać go nie bede, bo jeszcze jednak kawał ciazy przede mna... po co mi dodatkowe stresy i ewentualne złe traktowanie?

Wrzesniowa kolejna wizyta 11 grudnia, ale powiedzial ze jesli mnie to uspokoi to moge podejsc w srode na szybkie USG zobaczyc czy pojawil sie zarodek wiec pewnie skocze bo nie wytrzymam az tyle czasu :)

waris teraz to juz dobrze mam :) mam 2 lekarzy prowadzących ;) w tym ordynatora- wolałam sie zabezpieczyć najlepszymi lekarzami w szpitalu żeby zaden konował więcej mnie nie dotykał ;]

Mama6l to nie dostaniesz żadnego wypisu ze szpitala? z czym cię przyjęto, jaka diagnoza itp./? chyba, że całość pięknie ominą..

Gość L.klementyna
Wrzesniowa nie bij :D Mama 6 łaski no to pięknie by cię ten pacan załatwił Cieszę sie ze juz wszystko ok Truj zagląda ale chwilowo zamieszkała w łazience tak złe sie czuje i mala jej szaleje więc nie zagląda za często, czasem zamelduje ze nadal żyje :)

Waris co racja to racja w szpitalu każda kobieta jest traktowana jako problem, którego należy się szybko pozbyć. Najlepsze są kobiety na IP w rejestracji, bije od nich "miłością" :o

Firanka to fajnie masz, ja myślę czy by nie pozostać u tej mojej gin. jak mi nie podpadnie czymś, bo czuję się bezpiecznie w miarę przy niej.

Gość L.klementyna
Firanki ale ty niecierpliwa jestes, niedawno chciałam zdjecie kropki , dostałam a teraz juz nuzki chcesz oglądać :d Dobra rozumiem najlepiej zeby juz było na świecie :P

Ja chodziłam do mojego gina od 1 ciazy - było zawsze ok , specyficzny człoiwek do tego gej . pasowało mi to , teraz przy tej ciazy zmieniłam lekarza bo bede mieszkała w innym wg województwie , szukałam znalazłam , niby gin spoko ale .. widzicie przytrafiło mi sie to co juz wiecie . i teraz tez mam zal , ze zmieniłam tego lekarza .. a teraz jestem w kropce bo nie wiem czy chodzic dalej do tego co teraz zaczełam czy wrocic do tego starego

klementynko hehe nie no raczej to chodzi o uspokojenie sie... ze wszystko jest dobrze, ze najniebezpieczniejszy okres minął... to o to chodzi... jak wszystko bedzie oki to w ciazy moge chodzic ile sie da :)

Waris a uważasz, że to wina lekarza? nie wydaje mi się.. co on mógł zrobić? Jak atakuje wirus (to najgorsza sytuacja w I trym) to można się tylko modlić, żeby maluch to przetrwał.

Gość L.klementyna
Waris to nie była wina lekarza, ale jeśli u tamtego czułam sie bezpiecznie to wróć do starego

Wiem wrześniowa, ale tyle poprostu zbiegów sytuacji i teraz nie wiem co dalej , musze za tydzien isc na kontrole , mam nadzieje ze usłysze miłe wiadomosci , ale co po tem ? Zawsze chodziłam prywatnie i powiem szczerze w szpitalu pieniadze sie nie licza , jestes pacjentem nie mowie tu o tym zeby wyrózniac te co płaca i te co nie płaca . Ale lekarze powinni opiekowac sie nami w czasie ciazy bez wzgledu czy zostawiałam u niego kase czy nie . A jednak tak nie jest , i to jest problem .

klementyna cos w tym jest ze najpierw serce potem nóżki i rączki i jak to sie zobaczy to sie chce miec na swiecie jak najszybciej:) Mama obyś nie trafiła już nigdy więcej na niego i do niego!Na wypisie pewnie tylko napisza ze z krawieniem przyjęta i to w diagnozie o kosmówce.Najlepiej rączki umyć :o . Kiedyś jak mi leki przedawkowali na ginekologii to ze stwierdzeniem uszkodzenia ukł.nerwowego na neurologie trafiłam,na wypisie z neurologii napisane był - diagnostyka migrenowych bóli głowy -cisza o uszkodzeniach UN!

Gość L.klementyna
Moze niech ona sie jednak powstrzyma do tego 11 wtedy zobaczy kropka z seruszkiem :)

Gość L.klementyna
I sie zestresowalam przez was ja na widok szpitala dostaje mdlosci, ostatnio jak byłam u koleżanki na porodowke to żygałam jak kot, aż sie lekarz dopytamy czy wszystko dobrze i czy w ciazy jestem :P Ot tyle z wizyty zwiedzilam szpitala toaletę, wiecznie nie wyobrażam pobytu w szpitalu

Firanka ja tam w zaskarzanie bawić sie nie będe- tym bardziej, ze sama sie wybroniłam jakos i nic sie nie stało. nie chce zeby mnie źle traktowali w szpitalu ani nie chce sie stresowac w ciazy przez tego konowała.