Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja966

Odrosty po farbowaniu szamponetką

Polecane posty

Gość patrycja966

Dokładnie miesiąc temu pofarbowałam włosy szamponetką do 24 myc. Do tej pory myłam je jakieś 11 razy, kolor nie jest taki jak na początku, ale od kilku myc włosy utrzymują stałą barwę. Niestety, niedawno zauważyłam, że u nasady włosów mam... odrosty! Efekt, którego tak bardzo chciałam uniknąc, dlatego użyłam szamponu koloryzującego a nie zwykłej farby. Odrosty te są jasne (naturalnie mam włosy blond. Farbowałam je szamponem koloryzującym z Joanny do 24 myc odcień 19 Orzechowy Brąz). Nie wiem, co teraz zrobic. Co prawda mam zamiar znów pofarbowac włosy, ale dopiero za miesiąc, żeby dac im trochę oddechu, bo w lipcu farbowałam je 2 razy... Czy są jakieś sposoby na te jasne odrosty? Co prawda nie jest to jeszcze widoczne, bo nawet kolor włosów nie jest zbyt ciemnny (jasny braz), ale trochę mi to przeszkadza...

Gość blablabla głupota przeraża
co ty myslałas ze jak zafarbujesz szamponetka to nie bedziesz miała odrostów?to wlosy miały ci urosnąć w kolorze szamponetki?jakies durne prowo

Gość patrycja966
przykro mi, że nie wszyscy są tak inteligentni jak Ty. bez Ciebie ten kraj byłby o wiele głupszy -.- dzięki za pomoc. w Polsce to ludzie tylko krytykowac umieją i wyśmiac nic więcej... zero kultury.