Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 adri811

opinie o prof. Kobusie. Polanica. NOSY

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Poprawke zrobil mi Pan Bog na mszy z modlitwa o udrowienie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Do osoby od uszu ,kto Cie tak oszpecil bo mnie Ratajczak Wieslawa z Poznania ,czy prof uratowa艂 twoje uszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2014.12.23 oszpeci艂a mnie dr 偶ukowska w 艂odzi w Dermedzie, zniszczy艂a moje 偶ycie. W dodatku uszy mnie bol膮, a ja nic nie moge zrobi膰. Je偶dzenie do chirurg贸w i adwokat贸w nic nie daje, adwokaci chc膮 tylko pieni臋dzy kt贸rych ja nie mam. Nikt nie chce mi pom贸c. Nawet zdj臋膰 kt贸re mi zrobi艂a przed operacj膮 bez mojej zgody nie chce mi wyda膰, a przyda艂yby mi sie. Nie by艂em u profesora bo nie mam pieni臋dzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardzo 偶a艂uj臋 偶e z niewiedzy zapisa艂am si臋 do niedo艣wiadczonego partacza zamiast do dr Kobusa , Szczyta czy kt贸rego艣 z Polanicy. teraz to m臋ka nie 偶ycie jak u tego z nikiem zmasakrowany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja przyjaci贸艂ka robi艂a u Kobusa cze艣膰 chrzestn膮 nosa. 艢licznie jej zrobi艂, 偶adnych problem贸w nie mia艂a, ani zdrowotnych ani estetycznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Operowa艂am nos u prof Kobusa kilkana艣cie lat temu. Chodzi艂o og贸lnie o jego spore zmniejszenie. Efekt by艂 beznadziejny. Nos zadarty, 艣mieszny. W po艂owie wysoko艣ci nosa wyci膮艂 za du偶o ko艣ci Zrobi艂 nos siode艂kowaty, cho膰 wyra藕nie prosi艂am o zmniejszenie bez zmiany kszta艂tu. Chcia艂am mie膰 nadal prosty, rasowy nos. Kolejne lata sp臋dzi艂am w pogoni za funduszami i na poszukiwaniach chirurga kt贸ry potrafi艂by ten nos poprawi膰. Poprawia艂am zagranic膮, za ci臋偶kie pieni膮dze. Jest lepiej, ale te偶 nie idealnie. Nigdy wi臋cej nie wybra艂abym prof Kobusa. Mo偶e do poprawek jest lepszy, tylko 偶e ja potrzebowa艂am poprawki w艂a艣nie po zabiegu wykonanym u niego. My艣l臋 偶e wynik mojej operacji by艂 rezultatem jego aroganckiego stosunku do pacjent贸w. Profesor jest najm膮drzejszy i wie najlepiej. Opisywa艂am swego czasu m贸j przypadek na innym forum, umie艣ci艂am tam nawet moje zdj臋cia. I polskim zwyczajem by艂am koszmarnie atakowana, nie wiem czy przez zakochane pacjentki czy przez wsp贸艂pracownik贸w profesora podszywaj膮cych si臋 za pacjent贸w. Chirurgia plastyczna jest w og贸le przereklamowana. Je艣li kto艣 jest zadowolony ze swojego wygl膮du i tylko chcia艂by 偶eby by艂o jeszcze lepiej, to niech si臋 na te operacje nie pcha. Bo rezultaty potrafi膮 by膰 op艂akane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadza si臋 , Kobus i reszta super reklamy i nic za tym nie idzie. Jest kilku chirurg贸w reklamy kt贸rych nie wida膰 a ci膮gle operuj膮 .Jak my艣licie dlaczego ? bo s膮 dobrzy lub nawet znakomici.Zaraz b臋d膮 g艂osy 偶e dorobek ksi膮偶ki szkolenie itd. Na jego dorobek pracowa艂o wielu chirurg贸w tylko on si臋 pod tym podpisywa艂. Wyobra偶cie sobie 偶e u Kobusa kszta艂cili si臋 tylko Bielecki z Wojcickim a potem d艂ugo d艂ugo nic i dopiero jak staro艣膰 mu sta艂a si臋 bliska to zacz膮艂 przyjmowa膰 nast臋pnych. A mo偶e wiedzia艂 co robi bo wyros艂o pokolenie nieudacznik贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co Wy pieprzycie! Kobus nigdy nie mia艂 ani nie ma reklam ani tym bardziej naganiaczek. Jestem od 7 lat na ro偶nych forach i zd膮偶y艂am zorientowa膰 sie kto ma naganiaczki. Jak do tej pory to rekordy bi艂 pewien pan z poznania bardzooooo wychwalany przez naganiaczki, ale juz nie ma poteby robi膰 mu reklam. Kobus szkoli艂 wi臋kszo艣膰 chirurg贸w w Polsce. Naprawd臋 macie mizerne informacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robi艂am operacje u prof Kobusana pocz膮tku lutego, jestem zadwolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U Kobusa szkoli艂 sie napewno Szczyt, skupin, st臋pniewski, W贸jcicki, 艂atkowski, Bielecki i wielu innych o kt贸rych ju偶 nie pamietam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale sankowski nie jest chyba jego uczniem,bo mnie tak sankowski zeszpeci艂 nos 偶e teraz nie wiem co robi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli nazwiska kt贸re wymieni艂a艣 to czo艂贸wka ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sankowski nie by艂 uczniem Kobusa. Oni pewnie w podobnym wieku s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 mo偶e udzieli膰 mi informacji nt. operacji nosa zdeformowanego po rozszczepie wargi i podniebienia u 23 latka. Ciekawi mnie czy w Polanicy zrobi膮 mi ten nos na NFZ, czy tylko prywatnie. B臋d臋 wdzi臋czny za pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobus jest najlepszy na ca艂ym 艣wiecie gorsza jest komunikacja z nim troch臋 dziwny ale zna si臋 na rzeczy i kocha sw贸j zaw贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U Prof. Kobusa mia艂am operacj臋 w pa藕dzierniku ubieg艂ego roku. Wykona艂 j膮 perfekcyjnie. Moim zdaniem, to mistrz - odpowiedzialny. ostro偶ny, przewiduj膮cy. Prawd膮 jest, 偶e nie 艂atwo prowadzi膰 z nim rozmow臋. Ale czy to jest najistotniejsze, w ca艂ym przedsi臋wzi臋ciu operacji ? Nie s膮dz臋. Liczy si臋 efekt - jest genialnym operatorem. Zdecydowanie polecam !!! To bardzo dobry i bezpieczny lekarz, kt贸ry nie operuje dla pieni臋dzy - chirurgia plastyczna, to jego pasja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobus jest najlepszy na ca艂ym 艣wiecie dla niego najwa偶niejsze jest dobro pacjenta i odpowiednie leczenie nie pieni膮dze.Szkoda 偶e przeszed艂 na emerytur臋 .Ten szpital bez kobusa nie b臋dzie ten sam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co sie dok艂adnie sta艂o? Opisz prosze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten 艣mie膰 wywo艂a艂 u mnie chorob臋 autoimmunologiczn膮, p********y konowa艂 nie do艣膰, 偶e oszpeci艂 to jeszcze zamieni艂 偶ycie w piek艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poprzecina艂 mi nerwy, to nie jest widoczne, ale tkanka si臋 nie od偶ywia, wyja艣nili mi to lekarze, dlatego s膮 strupy i si臋 nie goj膮, poza tym oszpeci艂, bo widoczne s膮 ci臋cia. Najgorsze, 偶e na dodatek wywo艂a艂 choroby og贸lnoustrojowe, oraz nie uprzedzi艂, 偶e b臋d膮 widoczne blizny. Na domiar tego operowa艂 gdy pacjent nie by艂 w konkretnej chwili, a dok艂adnie POD 呕ADNYM POZOREM NIE POWINIEN BY膯 WTEDY operowany. Zgroza horror, b贸艂, strach, zniszczy艂 zycie ca艂e moje i mamy, kt贸ra od tego si臋 pochorowa艂a. Wi臋c teraz nie ma mi nawet kto pom贸c. Zreszta jak pisa艂em wy偶ej mam ju偶 ma艂o czasu. Ale 偶ycz臋 temu szewcowi, zeby zdech艂 w m臋czarniach i cho膰 przez kilka chwil poczu艂 to na co mnie skazal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wybacz, 偶e pytam ale co takiego zrobi艂 prof. Kobus? Nie bardzo rozumiem, piszesz o chorobie autoimmunologicznej - o jak膮 chorob臋 chodzi, sama cierpi臋 na chorob臋 autoimmunologiczn膮, ale nie wiem o jakiej Ty piszesz. Co znaczy choroba og贸lnoustrojowa, dlaczego umrzesz za kilka lat? Jak膮 dok艂adnie chorob臋 wywo艂a艂a operacja przeprowadzona przez profesora. Przecie偶 to jaki艣 koszmar, kt贸ry opisujesz. Co znaczy, 偶e by艂e艣 w z艂ym stanie w trakcie operacji? Nie rozumiem jak to mo偶liwe, 偶e do艣wiadczony profesor zignorowa艂 stan pacjenta? Nie wiedzia艂, nie widzia艂? Czy to by艂a operacja nosa? Rzuci艂e艣 mn贸stwo inwektyw pod adresem profesora, ale nie bardzo rozumiem dlaczego nie zg艂aszasz tak powa偶nej sprawy do w艂a艣ciwych organ贸w. Sama zastanawiam si臋 nad operacj膮 u profesora, dlatego tak szczeg贸艂owo pytam, mam nadziej臋 偶e Ci臋 nie urazi艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie prof.Kobus robi艂 lifting dwa lata temu i jestem zadwolona, co prawda prof. bywa szorstki w obej艣ciu ale fachowcem jest bez zarzutu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nigdy do Latkowskiego, lepiej do Kobusa, choc tak naprawde szukajcie za granica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo prosz臋 o opini臋 o Kobusie... wybieram si臋 do niego na powieki g贸rne i dolne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z pe艂nym szacunkiem dla profesora ale sprawd藕 ile ma lat.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic podobnego mo偶esz i艣膰 艣mia艂o do Profesora a na pewno b臋dziesz zadwolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ma chyba... pod osiemdziesi膮tk臋??? wi臋c troch臋 waham si臋... Wiem, 偶e by艂 bardzo dobry, jednak ten wiek troch臋 mnie przera偶a...a mo偶e lepiej 艁膮tkowski, te偶 z Polanicy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie Porfesor zrobi艂 taki lifting 偶e inni chirurdzy si臋 zachwycaj膮, uwa偶am 偶e Profesor to powa偶ny cz艂owiek i b臋dzie wiedzia艂 kiedy zako艅czy膰 prace skoro jeszcze pracuje to znaczy 偶e ten czas jeszcze nie nadszed艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardzo, bardzo dzi臋kuj臋... pewnie wi臋c jednak wybior臋 Kobusa... Jeszcze nie um贸wi艂am terminu, my艣l臋, 偶e b臋dzie to jesie艅... dam zna膰, gdy b臋dzie po...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MMi艂a
Mam pro艣b臋 czy mo偶na jeszcze co艣 o Orof. Kobus No ta osoba ostatnia z 2017 czy zadowolona z operacji. Bo tez wybieram sie na lifting twarzy

Udost臋pnij ten post