Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Liyla

CHUDNIEMY!!!

Polecane posty

Go艣膰 surfiniaa126
Hej dziewczyny, do艂膮czam do was je艣li mozna. Za 3 tygodnie wesele a ja 藕le czuj臋 sie w sukience. Chce schudn膮膰 ok 3 kg. Wa偶臋 53 kg , wzrost 158 .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ninka565
witaj surfjinka, do艂aczaj razem lepeij w grupie sie powspierac ja tez mam nieduzo pare kg ( z brzucha ):) a jaka diete chcesz robic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgfsaa
chudniemi i grubniemy i tak na przemian

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
widze nowe osoby:) witaj surfiniaa126, mi艂o 偶e jeste艣. ja dzi艣 troche przesadzi艂am (wiadomo niedziela, nudy i ch臋膰 si臋gania po jedzenie). Przed obiadem zjad艂am jab艂ko, ma艂膮 kromeczk臋 z mas艂em i d偶emem, potem obiad: ros贸艂 z makaronem, ok. p贸艂 szklanki kaszy z warzywami, kawa艂ek schabu i 2 kiszone og贸rki i potem zn贸w jab艂ko, troch臋 malin, plasterek szynki. Ale na szcz臋艣cie opami臋ta艂am si臋. Zamierzam ju偶 nic nie je艣膰 do ko艅ca dnia. Podliczy艂am kalorie: ok. 1400kcal - troche du偶o. a ty ninka565 na jak膮 diete si臋 zdecydowa艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
i najgorsze jest to, 偶e nic dzi艣 nie zrobi艂am, zero spalnonych kcal. Zrobi艂am tylko obiad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
kurcze, ale 偶a艂uje, 偶e tyle zjad艂am, do tej pory mam wzd臋ty brzuch. Ide 膰wiczy膰! Potem si臋 odezwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
nici z moich 膰wicze艅, 10min aerobiku i 20 przysiad贸w - i wymi臋k艂am, chyba mam ci臋偶ki dzie艅, nie mam na nic ochoty. Pije mi臋te bo dalej mam brzuch jak balon. Co艣 okropnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adeajda84
Hej mo偶na si臋 przy艂膮czy膰?odchudzam si臋 od prawie 3 tyg i schud艂am prawie 4 kg.Moja waga startowa to 66,8,waga na dzi艣 63

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adeajda84
W udzie mam 56cm,w biodrach-98cm,na wysoko艣ci p臋pka-74cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninka565
adelajda gratulacje jak zrzucilas te kg na jakiej diecie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adeajda84
moja dieta to 50/50 kiedy艣 ju偶 na niej by艂am niestety przerwa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
Witam cie Adeajda84:) fajnie 偶e jeste艣 Gratuluje zrzucenia kg. Masz takie same wymiary, co ja:) A ile masz wzrostu? ninka565 dzi艣 pierwszy dzie艅 twojej diety:) U mnie dzi艣 b臋dzie mija艂 tydzie艅. Ciekawe czy co艣 schud艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaamjn
hejka a te 50/ 50 jak wyglada? tez musze schudnac troszke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
kurcze, zastanawiam si臋 co robi膰, nie mam na nic ochoty a pasowa艂oby spala膰 ten t艂uszcz. Sprz膮ta膰 mi sie nie chce, jestem jako艣 dziwnie os艂abiona, a o 膰wiczeniu nie wspomn臋:/ Mo偶e kawa pomo偶e..

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczynki nie by艂o mnie bo niestety b膮dz stety musze pracowa膰.Liyla ma racje co do mojej diety jednego dnia jesz normalnie drugiego maks 500kc i tak naprzemiennie.M贸j wzrost to tylko 156cm. Moje menu: -banan -jab艂ko -owsianka z 5 艂y偶ek p艂atk贸w z 艂y偶k膮 kakaa ala puchatek,s艂odzikiem i odrobin膮 艣mietanki -kawa艂ek loda bakaliowego i kawa.Nic ju偶 nie jem wypije jeszcze pewnie z 2 kawy z mlekiem. Zapomnia艂am o do艣膰 grubym plasterku szynki-teraz ju偶 wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninka565
heja ja jednak od jutra dzis mialam troche nerwowy dzien ale juz okey tylko dalej nie wiem jaka dieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
hej dziewczyny:) Adelajda84 to dobrze 偶e du偶o pracujesz. Przecie偶 lepsze to, ni偶 bezczynne siedzenie. B臋dziesz szybciej chud艂a. ninka565 musisz wzi膮膰 si臋 w gar艣膰 i zacz膮膰 diete! Jutro ostateczny dzie艅! Mo偶e wypr贸buj diet臋, co Adelajda84. To chyba dobra dieta dla os贸b ze s艂ab膮 wol膮 i widze 偶e skuteczna, albo po prostu jedz mniej tak, jak ja. Pod koniec dnia licze kalorie. Nie chce w ci膮gu dnia, poniewa偶 wiem, 偶e ca艂y czas b臋de my艣le膰 o jedzeniu. Dzi艣: ok. 1000kcal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninka565
hejka dzieki za stronki pioje kawe ja bez kawy nie dam rady :) i dieta dalej nie wiem,\ jaka poczytam te diety za chwilke a kusi mnie ta 13 dniowa dk :P)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninka565
piszcie cos bo zaraz cos zjem zakazanego tzn nie dietowego dalej nie wiem co robic ale jestem niezdecydowana

Udost臋pnij ten post

Siema laski ! Nie pisa艂am kilka dni. M贸j m膮偶 wyje偶d偶a jutro za granic臋 wi臋c w艂a艣ciw膮 diet臋 zaczynam od jutra mam do zrzucenia ok 8,5kg bo uda艂o si臋 jakim艣 cudem w trzy tygodnie zgubi膰 1,5. Teraz b臋d臋 ju偶 tu cz臋艣ciej pisa艂a ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Hej:) Dziewczyny do艂膮cze sie do Was:) Moja dietka to przede wszystkim M呕, ograniczy膰 s艂odycze i ruch. Narazie efekt贸w nie wida膰 moich zmagan ale jak b臋d臋 mia艂a motywacje i wsparcie to mo偶e kg polec膮 w d贸艂:)

Udost臋pnij ten post

witamy witamy. Przyda si臋 wi臋cej os贸b i wsparcia. Ja b臋d臋 tzn pr贸buje stosowa膰 taka sama diet臋 co Ty Ma艂gosiaGosia

Udost臋pnij ten post

Mysl臋, 偶e to bedzie optymalne rozwi膮zanie. Zw艂aszcza, 偶e wiem i偶 rygorystyczne dietki nie s膮 dla mnie;) mam zbyt s艂aby charakter;) Kiedys stosowa艂am Dukana- fakt schud艂am na nim szybko ale monotomia mnie zabi艂a:) teraz na bia艂ko nie moge patrze膰;)

Udost臋pnij ten post

Wsp贸lne odchudzanie to 艣wietny pomys艂! Razem zawsze ra藕niej, a i motywacja jest o wiele wi臋ksza :) Najlepiej ju偶 na samym pocz膮tku odchudzania zaplanowa膰 swoj膮 diet臋 - odpowiednio dobra膰 j膮 do potrzeb swojego organizmu. Je艣li jednak przera偶aj膮 Was tabele kaloryczne i dok艂adne rozpiski co i o kt贸rej powinny艣cie je艣膰, zach臋camy Was do odwiedzenia serwisu internetowego www.vivalavita.pl , znajdziecie tam wiele praktycznych porad, a tak偶e wirtualny dietetyk u艂o偶y diet臋 specjalnie dla Was! :) radz臋 si臋 pospieszy膰 - teraz pierwszy miesi膮c jest ca艂kowicie bezp艂atny :) Warto spr贸bowa膰, czy taki spos贸b odchudzania b臋dzie Wam odpowiada艂 ;) trzymamy za Was kciuki i 偶yczymy wytrwa艂o艣ci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
dzi臋ki VivaLaVita:) Witam nowe dziewczyny:) wreszcie co艣 si臋 dzieje:) Wszystkie damy rade:) bardzo w to wierze! ninka565 b膮d藕 silna! Musisz da膰 rade, jak my damy to ty te偶! Najwa偶niejsze, 偶eby艣my wspiera艂y si臋 wzajemnie. Ja 9 dzie艅 odchudzania i jak na razie 偶adnej wpadki typu "ob偶arstwo". Czyli jest dobrze, jem o po艂ow臋 mniej a nawet wi臋cej ni偶 po艂ow臋. Zmierz臋 si臋 za tydzie艅 w sobote dopiero, licz臋 na jakie艣 efekty. Jak my艣licie, b臋d膮 jakie艣?

Udost臋pnij ten post

Napewno Lilya, ja my艣l臋 偶e nawet ponad 2kg w dol. Jeste艣 super zmotywowana! Tylko pozazdro艣ci膰! W 9 dniu to Tw贸j organizm ju偶 si臋 przyzwyczai艂 do 'nowego' jedzenie i teraz zobaczysz jak waga b臋dzie lecia艂a w d贸艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
no to super, ciesz臋 si臋 bardzo:) dzi臋kuj臋 aneeczkaam:* Te偶 si臋 dziwie, 偶e jestem taka zmotywowana, to do mnie nie podobne, ale w ko艅cu musia艂am. Mam nadzieje, 偶e si臋 nie wycofam. Nie mog臋 sie doczeka膰 dnia, kiedy ka偶da z nas powie, 偶e osi膮gn臋艂a sw贸j cel:)

Udost臋pnij ten post