Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

postanowiłam uwodzić wszystko co się rusza i ma portki

Polecane posty

"lusiu potraktuj moje pytanie poważnie mogę nawet udać, że w związku z nim mam do ciebie czynny żal " :D jak się robi poważną emotkę?

to do czego natura stworzyła mężczyznę mhm cały problem polega na tym, że do dziś filozofowie zachodzą w głowę po cholerę natura stworzyła kobiecie mężczyznę (nie licząc drobnych problemów rozmnażania, które przecież można było rozwiązać inaczej )

e tam lusiu ja z dziewicami nie podejmuję takich tematów to jak ze ślepym rozmawiać o kolorach zresztą fikuśna jest samotna kto by jej ślinę z kącików ust wycierał :P (przy okazji zrozumiałam co sugerujesz:P )

nigdy nie widziałam lusi foty na kafe za to luśkę zdecydowanie widziałam pytanie skąd niebieski wie jak wygląda luśka :P

Ike, filozofowie to akurat w większości mężczyźni. Fiku, gadasz jak babcia z "seksmisji" - mężczyźni służyli głównie do rozrywki. I dlaczego To? "Seks" Ci nawet przez gardło nie przechodzi?

Ike, filozofowie to akurat w większości mężczyźni. dlatego zazwyczaj nie potrafią dojść do niczego mądrego

trudno żebyś nie zrozumiała - zwykle sami siebie znamy dość dobrze 9( lusia! koleżanka z ciebie jak trok od kaleson. Czy naprawdę nie widzisz , że próbuję udawać tu cnotliwą :P a nawet zgorszoną ?:P)

To nie ja Fiku Ike, wydaje mi się że Niebiesko widzi wewnętrzne piękno kobiet, wiesz ten poetycki spirit i erotycznyrozmach ;-)

Z dochodzeniem to akurat raczej nie mężczyźni miewają problemy podobno. no tak tylko problemy z "rozpoczęciem" są u nich legendarne dalej już jakoś się dowloką :P na dopalaczach:P

Gość Medlah
Cokolwiek.

"Czy naprawdę nie widzisz , że próbuję udawać tu cnotliwą a nawet zgorszoną ? )" a myślisz, ze dlaczego pisze co piszę - bo widzę, co próbujesz :P

"cały problem polega na tym, że do dziś filozofowie zachodzą w głowę po cholerę natura stworzyła kobiecie mężczyznę (nie licząc drobnych problemów rozmnażania, które przecież można było rozwiązać inaczej )" A czasem to nie mężczyzna został stworzony najpierw a później z jego żebra powstała kobieta?? :D

a myślisz, ze dlaczego pisze co piszę - bo widzę, co próbujesz (no właśnie przez ciebie moje próby mogę sobie wsadzić tam gdzie czasami panowie dochodzą :P)

A czasem to nie mężczyzna został stworzony najpierw a później z jego żebra powstała kobieta?? tak głosi złowroga propaganda, której nie należy wierzyć ale jak chcesz to udowodnij, że tak było