Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króttka piłka

Czy uważacie, że to, że zgwałcona dziewczyna powinna mieć możliwość

Polecane posty

Gość matacz,.,.,.,
jezeli idziesz na dyskotekę ubrana wyzywajaco , sexownie itd. to wzbudzasz zainteresowanie chlopaków , jezeli ubierzesz sie jak matoł nieupiete spodnie , luzny golf zasłaniajacy kształty , to mało kto na ciebie zwróci uwagę - jest tak czy nie ma ? co nie znaczy, ze macie chodzic w habitach . To pokazuje jak to działa .

Gość 4239482934
ja tez uwazam, że aborcja do tego 12 tygodnia powinna byc dopuszczalna zawsze, ale co do gwałtów to jest to szczególnie okrutny i chory przypadek, jesli ma byc wszystko albo nic, to zezwolic na aborcję chocby ze wzgledu na gwałty

Aborcja jak pisalam dla kazdej kobiety pooinna byc legalna, i wie lu cywilizowanych krajach tak jest, ale polska jest jeszcze konserwatywnie katolickim krajem i niesteyt slysyzmy co sie dzieje z niechcianymi dziecmi i jak sa traktowane

Matacz, a co jezeli dziewczyna całą droge musi wracac sama? Nie kazdy moze wracac do domu z kimś. Ja np. właściwie zawsze wracałam do domu sama: w pdst mialam 4 metry do szkoly, to nic, w liceum całą droge sama, w gimnazjum miałam 1 kolezanke, ktorej było ze mną po drodze. JEDNA. ;p Nie kazdy ma takiego farta, ze moze sobie wracać w grupie pod sam domek. Teraz jestem na studiach i też całą droge pokonuje samotnie. A przecież rodzice nie będą po dziewczyne, 14-20 letnią jeździć do szkoly/na uczelnie. Bo wyobraź sobie, że rodzice też pracują i mają swoje obowiązki. Mój ojciec to nie mój szofer, zeby mnie zawoził i odwoził na miejsce, nie ma tyle czasu mistrzu. Zreszta co? Kobieta nie ma już prawa sama wyjsc na ulice?.. Musi ją ojciec/ktokolwiek wozic z punktu A do B?

Gość diviannna
gwalcicielem moz e byc sasiad , klega z pracy szkoly , pdworka, studiow, przelozony , trener ,nauczyciel - raz na kafe byla wypoiedz matki z ejej corke zgwalcil kolega co go 3 lata znala -naprawd -kobieta nie moze absolutnie ufac cnikomu z poza rodziny - w knajpach barmani s a w zmowie z gwalcicielami i dodaja do an pojow pigulki z gwaltu- wiele bab wraca wieczorem lub w nocyz pracy -czeka na przystankach -coz wszedzie jest zlo

problemu niechcianych dzieci nie rozwiąże aborcja ale antykoncepcja i odpowiedzialność , umiejętność myślenia i przewidywania .

Gość matacz,.,.,.,
tak nie jestem kobietą , a jednak mimo to narazony jestem na inne rzeczy ktore mnie jednak nie spotkały , nigdy mnie nikt nie pobił , czy to na drodze , czy na dyskotece , nigdy mojej kobiety tez zadna przykrosc nie spotkała z strony chuliganów ! nigdy nozem nie dostałem , nigdy pałką , łomem - jak widzisz , zawsze mozna porównanie uczymnic .

Gość posłuchaj
A CO TO TAKIEGO TEN CAŁY SYNDROM POABORCYJNY???? PÓKI CO MOŻNA GO MIĘDZY BAJKI WŁOŻYĆ, MIAŁAM ABORCJĘ, ZNAM KILKA KOBIET KTÓRE JĄ MIAŁO I ŻADNA Z NAS NIE MIAŁA TEGO STRASZNEGO SYNDROMU. USUWAŁY W RÓŻNYCH TYGODNIACH CIĄŻY I Z RÓŻNYCH PRZYCZYN, MĘŻATKI I PANNY. NIE ZDAJECIE SOBIE NAWET SPRAWY ILE Z WASZYCH MAM, CIOĆ I BABĆ USUWAŁO. TAK BYŁO KIEDYŚ W POLSCE. NA PIERWSZEJ WIZYCIE Z CIĄŻĄ GINEKOLOG ZAWSZE PYTAŁ "CZY ZOSTAWIAMY" LUB "CZY ROBIMY Z TYM COŚ?" TE DYSKUSJE, MAJĄC NA UWADZE PRZESZŁOŚĆ I ABORCYJNE PODZIEMIE SĄ NIE NA MIEJSCU, BO TO I TAK BĘDZIE SIĘ ODBYWAĆ- ZGODNIE Z PRAWEM CZY NIE.

Gość diviannna
matacz -zobacz jak sie baby w panstwach muzulmanskich ubieraja -dyskotek tam nie ma -a jakos gwalciclie sa nawet tam

Gość matacz,.,.,.,
dlaczego nie beda ? ja mogłe to i inni , a kiedy nie mogłem wysyłałem kogos znajomego - jak sie chce zawsze sie znajdzie sposób

allium na tabletke po masz TYLKO 3 dni czasu,ona nie usuwa plodu,lecz zageszcza sluz by plemniki sie przez niego nie przedostaly Kobieta zanim otrzasnie sie z szkou zajmuje to wiecej niz dwa dni Poza tym czeso są problemy z dostaniem "po" bojakas aptekarka uwaza ze to nie zgodne z jej pogladam,i i ci nie sprzeda,glosno o tym bylo by aptekarze mogli decydowac czy w ich mniemaniu nalezy ci sie lek wypisany przezd lekarza czy nie Chore

Gość weź to na spokojnie
matole, myślisz że gwałcone są tylko kobiety, które są ubrane wyzywająco ? jesteś głupi i generalizujesz, gwałciciel zgwałci nawet brzydką starą zakonnicę w habicie, zresztą nomen omen, słyszałam o takim przypadku gwałcone bywają dzieci w rodzinach, nastolatki, młodzież w szkołach itp, uważasz że one prowokują oprawcę ?

No i wyszło, że nawet spódniczki mi nie wolno założyć, czy buta na obcasie, bo narażam sie świadomie na gwałt. Dekolt pewnie też zło :D To, że ubieram sie sexownie to moja sprawa, żaden matoł nie powinien mnie tknąć, rozumiesz?

Gość matacz,.,.,.,
islam to inny temat ! internet tam jednak mają , reszta to wyobraznia , ja muzułmani mają , stad ubiór tam jest nieistotny bo przyzwyczajeni do niego

Gość matacz,.,.,.,
tak masz racje nie ma prawa , ale jak jest to sama widzisz !

Gość pimsalabim
TAK, powinna miec mozliwosc

Gość 4239482934
jdjacie spokój, ten matacz to maotoł, ni ema sensu z nim dyskutowac. Ja na studiach pracowałam w Mulikinie, kończyłam prawie zawsze- 1-2 w nocy, i musiałam isc potem pieszo do domu 45 minut przez pół miastam najgorszymi dzielnicami. a jak ktos interesuje się tylko rozebranymi paniami, to jest gejem chyba. Ja nigdy nie chodze rozneglizowana, ale mam spory biust który nawet w golfie wzbudza zainteresowanie... znam z tego forum babkę, która zgwałciło na ulicy kilku facetów, w srodku zimy, była grubo ubrana

Gość matacz,.,.,.,
dla gwałciciela na bezrybiu i rak rybą , ale musisz sie na tym bezrybiu stac owym rakiem , jak sie niem nie staniesz , gwałtu nie bedzie

zacznijmy od tego, ze nawet jak dziewczyna przyjmie w terminie tabletke po to istnieje szanse, że zaciąży. 🖐️ Gdyż tak jak toksyczna napisała, ona nie ma działania poronnego, ona tylko zagęszcza śluz...

Gość weź to na spokojnie
matole masz tak samo ciasne myślenie jak KK który kobietom mówi jak żyć i wychowywać dzieci

Gość matacz,.,.,.,
:) jestescie zabane ! i za nic nie chcdecie zrozumiec o co kaman :) jak by bylo inaczej nie bylo by tych durnych wpisów, ze zgwałcono a była grubo ubrana :) przeciez ubiur to nie wszystko i az szok ze musiał bym o tym pisać , ze jestescie tam ogrniczone ze to co napisane traktujecie za doslownie .

Gość matacz,.,.,.,
w zimie tez gwałty są , a w zimie kazda chodzi ubrana grubo - to nie o to chodzi ....

Gość matacz,.,.,.,
a wielu by sie przydało posłuchac , bo to jaki narybek mamy pokazuje dobitnie , ze wiele kobiet nie potrafi wychowywac i wychowuje idiotów i zbirów

Gość o rany julek
odpowiadajac na pytanie w temacie: tak, zdecydowanie powinna miec taka mozliwosc. matacz, wez sie puknij w czolko a porzadnie z piec razy. to co tu wypisujesz to sa takie pierdy ze az rece opadaja... NIC, powtarzam: absolutnie NIC nie usprawiedliwia gwaltu!!!! w cywilizowanym swiecie nie wazne jak jest kobieta ubrana, absolutnie nic nie usprawiedliwia tego, ktory ja zgwalci. NIKT NIE MA PRAWA uzywac przemocy wobec innych, szczegolnie slabszych, chocby nie wiem co.

Gość difgka
gwałt wynika z psychopatii sprawcy - w latach 90 tych na balkanach podvczas wojen i w 3 swiecie -bywaly gwalcone nawet zakonnice-ubior nie ma znaczenia - jak se zmeczona baba wraca z nocnej zmiany- to skurwiel gwalciciel -ma gdzies jej ubior - jest zwyrodnialcemi tyle -

Gość matacz,.,.,.,
o działaniu tabletki po tez macie jak widze głebokie pojecie wiec macie matoły Działanie tabletek po Pigułki 72 po działają podwójnie. Otóż gdy nie doszło jeszcze do owulacji, opóźniają one ten proces. Niezależnie od tego zagęszczają śluz w szyjce macicy, co utrudnia dostęp plemnikom. Jeśli jednak do zapłodnienia już doszło zapobiegają one zagnieżdżeniu się komórki

Gość matacz,.,.,.,
jasne - tyle , ze ja nie o tym , ja juz napisałem , ze do abrocji ma miec prawo kazda kobieta a nie stawiac tą zgwałconą na piedestale ! gówno mnie by jako kobiety obchodziło ze kogos tam zgwałcono i jej aborcje zrobią ,a mnie co sie to partner zapomniał nie ! to traktowanie jest niepowazne !

Gość difgka
ale klerykalni lekarze w szpitalu i policjanci nie proponuja w polsce takich tabletk ofiarom gwaltu-to na zachodziejest

dlatego piszemy sobie jak naszym zdaniem powinno być - a nie jak jest :)