Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybazwariujee

bardzo słabe ruchy dziecka pomocy !!!31 tydzien

Polecane posty

Gość chybazwariujee

dziewczyny pomozcie bo nie wiem co robi, jestem w 31 tygodniu ,synek codziennie duzo sie ruszał, a dzis dzieje sie cos dziwnego, od rana bardzo mal sie rusza,prawie wcale, nawet jak cos zjem ,czy go zaczepiam , a najgorsze jest to,ze do najblizszego szpitala mam 40 km, nie mam auta bo maz w pracy, nie wiem czy poczekac do jutra czy cos zrobic juz teraz:((

Zjedz coś z dużą zawartością cukru - kawałek czekolady, baton, słodki sok - połóż się i poczekaj :). A z drugiej strony może maluszek ma już za mało miejsca żeby sobie tak swobodnie fikać i po prostu jego ruchy są odczuwalne dla Ciebie dużo delikatniej. Jeśli jednak masz wątpliwości - wiem jak to jest ;) - to przedzwoń do swojego lekarza prowadzącego ciążę on Ci na pewno doradzi.

Gość mójsynek
mój synek był jednego dnia spokojny a drugiego mnie kopał moze to nic powaznego poprostu jest dzisiaj spokojniejszy:) ale jesli czujesz ze coś jest nie tak to powinnas podjechac do szpitala. Pamietam ze mi lekarz zawsze p[owtarzał jak przestanie pani czuc przez dłuzszy czas ruchy dziecka natychmiast do szpitala....

Gość babylove84
jeju.jakbym czytala siebie.moja malutka tez przestala sie ruszac w 31 tc.tzn.bardzo slabo ja czulam.tylko ja jestem straszna panikara i od razu pojechalam do szpitala.na szczescie wszystko bylo dobrze,i wierze ze u ciebie tez tak jest.poswiec latarka po brzuchu ,to tez czasem dziala