Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helga84

Bycie szczęśliwą mamą zależy od PIENIĘDZY!

Polecane posty

a skąd wiesz chwalipięto, że nie pracujemy? czary mary? a ty co nie siedzisz na kafe i nie dziamdziolisz?

Gość NOSZkurrrciekawość mnie zżera
ile osób wchodzi na kafe dziennie?

Jest tu jakiś liccznik odwiedzin ?

A co do sformułowania tematu to już napisałam- źle go ujęłam, MOŻNA BYĆ SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ BEZ OGROMNEJ SUMY PIENIĘDZY Howgh. To twój cytat czyli przyznałaś się do tego że bycie szczęśliwą mamą nie zależy od pieniędzy więc po co się chwalić co kto ma gdzie był pytam po co

Czyż to forum nie jest genialne?

ehhh

Gość hmmmmmmmmmmaa
hehehe, to juz wiadomo czemu jesteś taka bogata - bo masz bogatych tesciów czyli za mąż wyszłaś dla kasy pewnie za jakiegoś buraka, którego zadna nie chciała:D:D:D

Miałam kiedyś jacht taki mały wodolot Fajna rzecz i niech skonam jeśli nie kupie sobie takiego raz jeszcze.

Gość hmmmmmmmmmmaa
Szkoda, że na księżycu nie mam morza i jachtu ale sobie leżę w hamaku i czekam na rakietę bo lecę na zakupy na marsa. Pa

Gość mi mala niezalogowanaaa
kasa i stanem posiadania chwala sie glupcy. ja tylko chce byc wolna i zyc tak, zeby robiac to co kocham, realizujac marzenia, miec zarazem z tego dobre pieniadze, bo mam duze wydatki;) to wszystko. ot, taki pomysl na zycie po prostu:)

Facet jest głową a babka zawsze szyją Trzeba wiedzieć jak kręcić żeby głowa nie spadła i myśłała o właściwych rzeczach.

A Ja myślę że Ty się tak dowartościowujesz pisząc to wszystko moze i masz to wszystko ale jesteś tak naprawdę nieszczęśliwą kobietą i nie ma tu żadnego jadu ani zazdrości w mojej wypowiedzi

No ja dziś na marsie robię zakupy ciuchowe bo tam taniej i modniej niz w mediolanie.

Jutro z mężem przenosimy się w inny wymiar czasowy a za dwa tyg odwiedzimy pewną odległą galaktykę... NIE MUSIMY PRACOWAĆ I mamy juz plany urlopowe na następne 10lat

dziewczyny, zamykajcie juz laptopy, może skończymy wreszcie tę grę w golfa, bo kuchnia nas wzywa na bażanta z truflami. Pani Halinka prosiła byście ściągnęły obuwie w hollu, bo przed chwila pucowała podłogi. Do zobaczenia w sali jadalnej, tylko sie pośpieszcie żeby trufle nie ostygły, ale ja się spóźnię bo muszę jeszcze obstawić zakłady gonitwy arabów;)

Wiecie co? Ja nawet na facebooku nie wklejam zdjęć z moich podróży. Właśnie dlatego, że Polacy (w tym i część moich znajomych niestety) jest taka, jak Wy tutaj. Bo znad polskiego morza wkleić foty może każdy i wtedy jest ok, ale z morza w Tajlandii (która jest tańsza niż Międzyzdroje!!!) już nie, BO PRZECIEŻ SIĘ CHWALI, suka. Jak śmie? Za własną kasę jedzie na wakacje i jeszcze wstawia foty, by nam- biedniejszym dojebać. Ja pierdole, nienawidzę tego kraju :O Nie mogę opowiadać zbyt wiele przygód w towarzystwie, śmiesznych historii, które nam się zdarzyły, bo NIE WYPADA. Ale jak już sie w Ustce nawalisz piwem i opowiadasz, jakie to super przygody miałaś po pijaku to świetnie! Tylko wśród najlepszych (nie-bogatych, ale mądrych_ przyjaciół możemy swobodnie o tym pogadać, a oni jeszcze z zaciekawieniem pytają o szczegóły. Chory kraj, umysły wciąż w PRL-u i zacietrzewienie spowodowane czyimś sukcesem wymalowane na twarzy. A jak poznałam mojego faceta i zaczęłam z nim być to nie miałam zielonego pojęcia czy ma pieniądze, ani kim są jego rodzice bo spotykaliśmy się w parku i piliśmy w nim wino z gwinta za 30zł :) Posiadanie kasy też bywa przekleństwem, dlatego spierdalam z tego kraju, jak najczęściej.

pieniążki są fajne i nie można bez nich fajnie żyć. Miłości się za nie nie kupi ale na niż nigdy nie jest za późno . Najlepiej mieć wszystko i miłość i zdrowie i pieniądze i szczęście Wszystkim wam tego życze.

Ona zwiedza.... chyba muszle klozetowe : D Jednak zmiana planów byliśmy po lody i zaraz idziemy do sklepu jak mąż wróci. Ale weszłam jeszcze na chwilę bo tu tak wesoło ; ) No ale prawda jest taka że chyba nasze życie ją zmartwiło..... : ( Nie tego się spodziewała. Przejęła się kobieta za bardzo naszym losem.

"by trufle nie ostygły" :D znać znawcę hahaha Trufli się nawet nie podgrzewa moja droga ;) To tak jakbyś się delektowałą rozgotowaną ostrygą :)

Gość hmmmmmmmmmmaa
Tak, teraz na marsie są wyprzedaże bo potem przez pół roku na zakupy nie polecimy bo będą burze piaskowe. Pfff Mediolan jest passe wśród PRAWDZIWYCH vipów. My nie pracujemy, mamy kilka kasyn i 5 hoteli - jeden właśnie na ksieżycu, zapraszam. Z paszportem kafeterii będzie 10% zniżki.

Gość helga czytam czytam
gotowałam obiad, dobra helcia bylas leciałas , podaj cenę przelotu, tak się złożyło , że wiem dokładnie , a i oczywiście walutę podaj w jakieś płaciłaś... czekam plebsie na twoja odpowiedź

Ja jak poznałam męza to chodziliśmy do parku porozmawiać a nie po to żeby pić wino z gwinta niezła rodzinka

moi przyjaciele jeźdzą poświecie, nie wstawiają fotek na portale, sama ich wypytuje o podróże, ale ciebie to boli, że nie mozesz sie pochwalic fotami. Po co się chwalisz? Robisz to w tak perfidny sposób, nie potrafiosz sprzedasz przygód ani cieakwie opiwiedzieć, tylko piszesz jaka ty nie jesteś bogaczka. Napisz ksiązkę o podróżach i ja ciekawie wydaj, a nie pisz o majątkach, 3 firmach, sztabie pań do pomocy bo kogo to obchodzi? ciekawą przyrodnicza ksiązke sama bym kupiła, ale nie przewałki, tylko jesteście miernotą bez polotu i zyciowych pasji, bo nie macie 1ml na koncie i sztabu pań do pomocy. rozumiesz?

Ale po co tym się chwalisz tak? I pieprzysz głupoty że my jesteśmy zmęczone na maksa i na nic czasu nie mamy ; P. Bo czasem na forum sobie ktoś po narzeka? No i dobrze trzeba czasem po narzekać! Ale na pewno nie chciałabym zamienić swojego życia na Twoje gdzie u Ciebie liczą się przede wszystkim pieniądze.

Gość hmmmmmmmmmmaa
Helga skarbie jak Ty w ogóle się nie znasz, teraz w najlepszych restauracjach podaje się trufle na ciepło, w winie podgrzanym. Ale co Ty możesz wiedzieć o życiu jak Ty tylko w balonie nad Afryką lub w Tajlandii czyli rozrywki typowe dla plebsu:D

Ale po co tym się chwalisz tak? I pieprzysz głupoty że my jesteśmy zmęczone na maksa i na nic czasu nie mamy ; P. Bo czasem na forum sobie ktoś po narzeka? No i dobrze trzeba czasem po narzekać! Ale na pewno nie chciałabym zamienić swojego życia na Twoje gdzie u Ciebie liczą się przede wszystkim pieniądze.

lae mi dopiekłaś, trufli sie nie je na surowo, tylko trzeba je jakoś przyrządzić