Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helga84

Bycie szczęśliwą mamą zależy od PIENIĘDZY!

Polecane posty

Gość mi mala niezalogowanaaa
Majorka to jest dopiero tania jak barszcz;) ale ze najbardziej kocham wlasnie basen Morza Srodziemnego, to tam jezdze - Wlochy (Sycylia, Sardynia), Hiszpania, teraz poludniowa Francja, Cypr, Grecja. blisko i rajsko po co wiecej;)

Mnie nawet na ten egipt na dzień dzisiejszy nie stać, i co? mam płakać z tego powodu i załamywać ręce?! I biadolić, że jestem nieszczęśliwa, że nie mogę tam pojechać? Pojade choćby za 5 lat z dieckiem bez niani :)

daj sobie spokoj z Egiptem. za 1500 zl (z przelotem) spedzisz fajny tydzien na Sardynii chociazby:D

Gość hmmmmmmmmmmaa
Na Majorkę chciałam lecieć latem to 4 tys za osobę chcieli, a Egipty i Turcje są już od 1500. Byliśmy w Chorwacji i też było fajnie. Dobrze w sumie że nie polecieliśmy bo biura popadały,nie wiem z jakiego byśmy jechali,

Gość hmmmmmmmmmmaa
gratka ja tanio polecam Chorwację, serio...Byliśmy w tym roku też nad polskim morzem i w Chorwacji jest taniej:)

ja mam zupelnie inne pojecie spedzania wakacji:) ale jesli kogos bawi all inclusive z podrzednego biura podrozy do tak podrzednego miejsca, jakim jest egipt czy tunezja, to nie ma sprawy.

Gość hmmmmmmmmmmaa
Gratka bo na serio 1500 w Egipcie all inclusive a wczasy nad naszym morzem...to jest taniej:) Ja jak pisałam w moim życiu byłam i na wozie i pod wozem więc potrafię przeżyć miesiac za małe pieniądze a potrafiłam przetracić tyle że zastanawiam się co miałam w głowie wtedy...

Włochy-byłam, zwiedziłam, zobaczyłam :) było fajnie, tylko nie mam potrzeby ogłaszania tego całemu światu. A byłam bo mój ojciec pracujący na kopalni miał możliwość z tejże kopalni wysyłania swoich dzieci co rok w inne miejsce :) I jakoś nie jest mi wstyd z tego powodu, że byłam tam po taniemu!

Gość hmmmmmmmmmmaa
Ja też wolę taką Chorwacje i pozwiedzać i zobaczyć coś niż siedzieć przy basenie w Egipcie bo za goraco by iść na plażę ale chodziło mi o cenę

Gość hmmmmmmmmmmaa
A ja nie byłam we Włoszech, nie byłam w Hiszpanii chociaż chciałabym bardzo. Jak mieliśmy pieniądze to nie mieliśmy czasu:) a teraz nas nie stać:)

Tak tylko w tym 1500 zł nie ma nic poza hotelem. I jadą takie faktycznie proste polaczki i siedzą w hotelu przez 2 tygodnie przy basenie, i to jedyne ich wspomnienie z egiptu. Tak spędzili tam wakacje znajomi mojego taty. Byli w Egipcie ale nie widzieli piramidy nawet :D A znajomi moi na miejscu wykupywali dwie wycieczki, które na polskie pieniądze wyszła ich 1000 zł na osobę.

Gość hmmmmmmmmmmaa
właśnie gratka o tym mówię. Ja w Egipcie byłam w lutym by się wygrzac. A prostaki tak właśnie lato spedzają bo za gorąco by cos zwiedzić:) Ale już odbiegając od wakacji, ja teraz mam mniej pieniędzy a czuję się bardziej szczęśliwa więc nie wierzę ludziom z kupą kasy że są tacy szczęśliwi

Gość Shire1000
Helga, jasne, ze sobie z dzieckiem o najnowszej ksiazce Bukowskiego nie podyskutujesz (jak to napisalas na stronie 2) poniewaz Bukowski juz od paru dobrych lat nie zyje a co za tym idzie nowych ksiazek nie pisze.

gratka a Ty znowu tutaj ? Żenujące z każda wypowiedzią ciągle to samo. Ile ten watek doczeka Twoich postów ? 15000? nic nowego nie wniosłaś. Tak wiemy juz że Ty jesteś bez luksusów szczęśliwa . Cos jeszcze ?

hmmmmmma- nie chodzi o KUPE kasy, chodzi o to, ze kase masz z tego, co kochasz robic i co robilabys i tak, bez wzgledu na to, czy na tym zarabiasz:) to jest wlasnie sukces i spelnienie. a to, ze ty nie bylas szczesliwa majac dobrobyt i dobre dochody- to zwyczajnie znaczy, ze nie potrafilas sie w tym ogarnac i odpowiednio zarzadzac.

Gość hmmmmmmmmmmaa
hehe helga wszystko co pisała wymyślałą sobie a my się przejmujemy:D

Gość hmmmmmmmmmmaa
do niezalogowanej - nie każdy może dostawać pieniądze za to co lubi robić, chociaż ja swoją pracę lubię ale ona kokosów nie przynosi, a wtedy nie byłam zbyt szcześliwa bo mąż był zaharowany i zestresowany i nie było mi przyjemnie z tego powodu Fajnie że Tobie się udało robić to co kochasz i dostawać za to dobre pieniądzę

Pisze ogolnie:)

Ammarie aleś się przykleiła do mnie :) żal Ci chyba dupe ściska, że ja bez kasy potrafię być szczęśliwa i cieszyć się życiem i każdym dniem a Ty byś nie potrafiła :)

Gość hmmmmmmmmmmaa
a czym sie zajmujesz?

Gość Mayor of london znowu
bajeczki na kafeterii wypisuje :-O

Gość helga czytam czytam
helga uboga to ty jestes z tatusiem zę srednim , moi rodzice oboje po studiach, ojciec po polibudzie,,, a uboga jestem bo znam cenę a ty nie, buhahahano co plebsiku chcesz się licytować, dajesz, masz orbitreka> Masz maca > nie to spierdalaj, bo za biedna jesteś. Na psychologię szły wszystkie zjeby , pogadamy o politechnice? a teraz wypierdalaj na rower stacjonarny bo ci dupa rośnie a mózg maleje.

oj dziewczyny- tak lekarz może być współwłaścicielem firmy :) Niesamowite, co? A poza tym mój teść ma wspólnika, który z resztą też często wyjeżdża i jest nieobecny na miejscu- poza tym ta firma nie jest duża, zatrudniają 45 osób, ale mają 3 spółki, każda spółka ma swojego dyrektora i uwaga!! to oni pracują NA MOJEGO TEŚCIA, kumacie? Jesteś prezesem firmy i zatrudniasz sobie pracowników by to oni pracowali na Ciebie w Twojej firmie, która stworzyłeś od podstaw w latach 80. Moja mama jest na emeryturze już, a teściowa nie ma praktyki prywatnej, pracuje w państwowym szpitalu za chyba 3800zł na rękę, więc nie zarabia kokosów. Z resztą i tak teraz nie pracuje na cały etat właśnie po to, by móc sobie robić często wolne. Żegnam się już serio bo zaraz przychodzi mąż. Ale nawet nie wiecie, jaką mam satysfakcję, że te wszystkie tu oburzone pindy myślą, że moje życie to bajka, wszystko jest zmyślone itp. :D Zesikałybyście się w gacie jakbyście zobaczyły miejsce, z jakiego do Was teraz piszę albo co właśnie dałam mojemu kotu do jedzenia :D haha właśnie jak mu podawałąm jego jedzenie to sobie pomyślałam o Was, że w życiu byście nie uwierzyły, że są ludzie którzy karmią kota.. nie napiszę czym, bo zacznie się jazda o mojej fantazji taka, że hoho :) P.S. A Wy tak cały dzień w domu, bez pracy (na urlopie na kafeterii? :O), z dziećmi przed tym kompem w kółko śledzicie topiki? Ja pierdole :D Viva Polandia!

Gość helga czytam czytam
zaraz pizda napisze jak z tymi wyjazdami, ,że Steve Jobs osobiście jej wręczył, ( tez nie żyje jak Bukowski), że z Kosińskim na szampana chodziła, a Thomas Lawrence portret jej malował, goń się mitomanko...

tak, zdjęcia obrabiam na Macbooku Pro :) Skąd wiedziałaś? A wiesz, że ja nie znam np. ceny mąki, pomidorów albo chleba? Nie wiem, ile co kosztuje (co mnie często wkurza), bo nie patrzę na cenę. To a propos lotu balonem w Afryce- poza tym myślę, że mój lot balonem mniej kosztował niż 2000 $- to strasznie drogo.

Gość hmmmmmmmmmmaa
helga jeśli jest lekarzem to nie ma czasu na firmę. Oj i już nie brnij w te kłąmstwa bo nikt Ci już tu w nic nie wierzy. Znam lekarzy ale nie mają czasu 14 razy lecieć na wakacje bo kurwa lekarz też ma urlop a nie robi chce, nie masz o niczym pojęcia

Gość hmmmmmmmmmmaa
a tesciowa pracuje w szpitalu i szpital daje jej urlop 14 razy w roku, prawda? hahahahah, weź nie kompromituj się

Gość hmmmmmmmmmmaa
kazde twoje słowo to kpina, i tylko tobie się wydaje ze ktokolwiek na tyle jest głupi by ci wierzyć.

Jeszcze tamt istnieje? luduu,przeciez jasno autorka napisal ze jakby nie miala pieniedzy byla by mniej szczesliwa, wy ze zadna dla was roznica w kwesti szczescia czy macie pieniądze czy nie (nie wierze w to) Jestem pewna ze kazda z was jakby miala wybor siedziec 10 lat w domu z dzieckiem i cieszyc sie macierzysntwem czy isc do dobrze platnej pracy na caly etat (8 godz) wten czas lepiej finansowo by zaczelo sie wam powodzic, wybralybyscie prace, zarobki,spotykanie sie z ludzmi w pracy niz te 10-15 lat pochlanianie radosci dzien w dzien calodobowo przy waszych pociechach Tearz macie malenkie dzieci,domniemam niemowlaczki ale 2 latki, ale poczekamy za 10 lat jak zmienicie zdanie czy faktycznie bedziecie szczesliwe bez pracy,pieniedzy czerpiąc satysfakcje z macierzynstwa 24/h.Dziecko zameczycie wlasną osoba bo ono tez wlasenj prywatnosci potrzebuje(nie tylkow swoim pokoiku czy szkole )i bedziecie sami soba przemeczeni.Dzieciak wlasny bedzie mial dosc takiej matki ktora woli siedziec cale dnie w domu nie spuszcając go z oka, bo tak was to bedzie uszcesliwiac :o

Hehehehe siedzę z koleżanką, popijam kawkę i mamy taki ubaw już z całego tego topiku, że szok :D idę gotować jakże posplity obiad, pyszne spaghetti ze zwyczajnym mięsem mielonym i sosem z przecieru pomidorowego hah