Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plemniczkaa

Jak to jest z tymi plemnikami?

Polecane posty

Gość do staraczki
wiesz,ale moga tez zawiezc wiec az tak bym sie nie sugerowala.dlatego proponuje ci dalsze starania,niewazne co test pokazuje

plemniczkaa powiem ci że ja podczas owulacji (tzn dni płodnych dokładniej) też miewam cos takiego jak pieczenie, sedzenie wejścia do pochwy. najpierw myślałam że to coś niedobrego, ale dr powiedziała że niektóre kobiety mają wtedy wrazliwszą "malutką" :) a ten śluz to początki płodnego, kolor powienien ci sie zmienić w przeciągu kliku, kilkunastu godzin :)

Gość plemniczkaa
Witajcie dziewczyny. Tak jak mówilam cały dzien kuły mnie jajniki i bolały plecy na dole... do tego tak jak przypuszczała Tyśka śluz się bardziej wyklarował na przezroczysty i ciągnący... więc to raczej nie były upławy, heh :) No i przed chwilą zrobiłam ten nieszczęsny test owulacyjny i w końcu są dwie kreski, wiec owulacja powinna nastąpić w przeciagu 24-36 godzin... teoretycznie. Jutro wieczorem i w poniedziałek rano przytulanko i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Ależ ja sie naczekałam na te dni płodne ;)

Gość plemniczkaa
tyśka przykro mi :(... Trzymaj się kochana...

Gość staraczka też jestem:)
hej:)tyśka tak mi przykro..:(trzymaj sie kochana:)

Gość plemniczkaa
czesc dziewczyny co u was? jak mija sobota? ja sprzątałam, prałam, zakupy, zrobiłam obiad i szykuje kolacyjke dla męża, który pracuje do wieczora... No a po kolacji przytulanko :):) Wiecie, wczoraj o 22 wyszedl mi pozytywny ten test owulacyjny, i dzisiaj z ciekawości go powtórzyłam ok 12 i znowu wyszedł pozytywny.. czy to normalne? I tak sie zastanawiam czy tą owulacje powinnam liczyc od pierwszego dnia testu pozytywnego? czy od dzisiaj? jak wiecie to powiedzcie :)

Gość iopikpoiopitr
Organizm to nie komputer, nie zaprograamujesz go,nie wyliczysz wszystkiego na hop siup dzis zahcodzę w ciążę najelpeij jak bedzie syn/córka. Opanujcie sie,wyluzujcie. Te testy to tylko wywalanie kasy. Ja zaszłam w ciąże w 9 dniu i 23 dniu cyklu teoretycznie było przed i dawno po owu. I mam dwóch synków.

plemniczkaa ja też miałam pod rząd 2dni pozytywny test. wykres pokazał mi że owulacje dostałam na trzeci dzien po tych pozytywnych. (bo owulację liczy się na 24-36 a nawet 49 godzin po 1wszym pozytywnym winiku)

Gość soksoko
czesc pisalam tu z wami juz. ja mam plamienia i bole podbrzusze.ciekawe co z tego wyniknie.

Witam w niedzielny poranek :) soksoko a który masz dc? u mnie 25dc, piersi bolą, ale zaczynam dostawać bóle takie jak na początek okresu, więc przyjmuję że i ten cykl nieudany. Plemniczkaa było jakies przytulanko wieczorem? jeśli tak to mam nadzieję że nie bezowocne :D staraczka a twoje objawy nadal się utrzymują? jak przeczuwasz, to już czy jeszcze nie ten moment?

Gość plemniczkaa
Czesc kobietki. U mnie dzisiaj taka ladna pogoda, a mój mąż znowu w pracy :( No u mnie wczoraj było przytulano wieczorem i dzisiaj rano też. Ale kurcze znowu mam problem :( Wychodziło że owulację powinnam mieć wczoraj... no to czyli że temperatura dzisiaj powinna wzrosnąć, a ona tylko nie znacznie podskoczyła, czyli w takim razie nie mogłam miec tej owulacji, prawda? Mój wykres: http://ovufriend.pl/graph/ecc488ac6d0800ad709a3790c166fe7b Jak myślicie? Tyska a może jednak wcale nie dostaniesz @ ?, a te bóle zwiastują coś innego ;), oby! soksoko no wlasnie który masz dzien cyklu?

Gość staraczka tez jestem
hej :)a u mnie objawy cały czas są..też doszedł jak u Ciebie Tyśka ból okresowy...wiec czekam na @....chociaz według ovufriend mam juz 35 % szans na pozytywny test ciążowy :D ale jakoś bardzo na to nie licze...a poza tym jakoś leci :)wczoraj z m byłam na meczu i nasi wygrali :)dzis też idziemy :)i do tego tez zabiera mnie do McDonald'sa :) a dawno juz nie byłam....

Gość staraczka tez jestem:)
znowu nicka pomyiłam ;)plemniczka a czemu ty ały czas zaznaczasz na wykresie żeby ignorował Twoje temperatury..tak to nigdy Ci nie wyznaczy dnia owu.....

Gość plemniczkaa
staraczka tez jestem no cos ty ja nie zaznaczylam aby ignorowal? gdzie mam to odznaczyc? ojej ale jaja

plemniczka a tak pokazuje...powinna być kropka cała...a jest tylko obwódka ..a tak mi zaznaczyło temp którą chciałam anulowac..jak wpisujesz temp to zaraz pod spodem jest ignoruj tą temperature..zobacz czy nie masz zaznaczonej tej opcji :)

Gość plemniczkaa
staraczka też jestem ale nie mam zaznaczonej opcji ignorowania, nie wiem czemu ja mam otwarte te kółeczka :( w takim razie... a może dlatego ze dopiero od kilku dni korzystam z ovufriend i mierze temperature? no nie wiem :( A kiedy tobie zaznacza ovufriend owulacje? odrazu w dzien owulacji? czy np dzien pózniej?

od razu mi zaznaczyło:)ja wczesniej prowadziłam gdzie indziej wykres i tu wpisałam temp i ine objawy z tego poprzedniego :)i na tej podstawie mi wyznaczyło dzień owu :)i kropki były pełne :)niewiem ...moze Ty masz tak ustawione..cięzko powiedziec..może Tyśka wiecej Ci powie bo ona dłuzej korzysta z tej stronki :)

Gość plemniczkaa
hmm no zobaczymy, dzieki :) A patrząc na tą moją temperaturę, myslisz że mogłam miec owulacje wczoraj? czy za mało skoczył mi dzisiaj temperatura?

Gość plemniczkaa
hmm no zobaczymy, dzieki :) A patrząc na tą moją temperaturę, myslisz że mogłam miec owulacje wczoraj? czy za mało skoczył mi dzisiaj temperatura?

Gość plemniczkaa
aa rozumiem, czyli może jesli jutro będzie dalej wyższa temperatura to ovufriend dopiero wtedy wyznaczy mi tą owulację na wczoraj... może potrzebuje więcej odnośników... skoro to mój pierwszy cykl mierzony... To by miało sens. No a jesli nie to może owulacje dopiero bede miala, albo bezowulacyjny :( A niech to jedna wielka niewiadoma. Dzieki staraczko :)

mnie owulację wykres pokazał dopiero po 4 dniach, bo skok temp nie był tak znaczny, dopiero tak jak pisała staraczka, kilka dni podwyższonej temp pokaże ci czy była owulacja czy nie. a tekropki puste w środku to nie wiem czemu tak masz. też myslałam że je ignorujesz, ale skoro piszesz że nie to nie mam pojęcia czemu tak pokazuje.

dziś był jeden z gorszych dni... miałam niskie ciśnienie, wypiłam kawę i zaczęła mnie boleć głowa.. potem przerodziło się to w wymioty :( nie czuję się dobrze. piersi bolą, juz sama nie wiem może urosły bo jak zakładam swój stanik to mnie on bardzo uwiera i po domu chodze bez.. mąż się cieszy, ja niekoniecznie. idę spać, może ból głowy mi przejdzie

Gość plemniczkaa
tyśka kochana a może to wszystko zwiastuje nowe życie.... Ja dzisiaj w przeciwieństwie do Ciebie miałam bardzo miły dzień. Bardzo ciepło było, pojechałam więc na rowery z przyjaciółką. Poźniej siedziałyśmy i oglądałyśmy Must be the music ;) Dzisiaj boli mnie bardzo krzyz, nie wiem czemu. Ciekawa jestem jak jutro rano moja temperaturka :/ Dobranoc dziewczyny :)

kochane, piszę rano bo dziś mam znów niemiły dzień... muszę jechać załatwiać te wszystkie formalności z babcią, szpital, zakład pogrzebowy itp.... staraczka zobacz dziś znów temp mi bardzo skoczyła, już sama nie wiem.. piersi nadal bolą, śluzu jest dużo, na szczęście głowa już mnie nie boli..a to wielka ulga piszcie co u was, jak temp, jak wrócę to odczytam i pewnie odpiszę. buziaki dla was.

Gość matacz,.,.,.,.,.,
nie wazne jaki plemnik , wazne ze plemnik w sprzejajacych w warunkach w pochwie moze przetrwac nawet powyzej 72 godzin ! a to jest 3 dni

Gość matacz,.,.,.,.,.,
mierzenie temperatury do najszybsza droga do niechcianej ciazy , obserwacja sluzu - to jest to czego sie musicie nauczyć