Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plemniczkaa

Jak to jest z tymi plemnikami?

Polecane posty

no więc chyba z moim organzmem wszystko w porządku.owulację miałam 1 wrzxeśnia (wykryta przez ovufriend). temp mam dalej podwyższoną zatem norma. :) a już myślałam że cos nie tak. staraczka tez jestem :) a jak u ciebie samopoczucie, jakieś dolegliwości?

Tyśka objawy jakies tam sam...ale to normalne w II fazie cyklu:)wzrasta progesteron to piersi bolą.....od 3 dni mam zgage....wczoraj dziwnie podbrzusze bolało..dzis tez czuje ale nie tak bardzo..zresztą starm sie nie wsłuchiwać w mój organizm bo wiadomo ze psychika potrafi płatac figle i sie zaczyna czuć co sie chce...powiem ci ze fajny ten ovufriend:)a masz ten pakiet podstawowy czy premium?)tyroche lipa ze trzeba za to płacic...ja mam teraz ten premium :)dostałam go jako nowa użytkowniczka:)

ja też mam premium, też dostałam jako nowa :) ale kończy mi sie za kilka dni, więc sobie przedłużyłam. 15zł za miesiąc, póki co nie chcę 3 miesięcy bo może juz zaciążę :D wiesz 15zł to jeszcze jakoś tam przezyję, tym bardziej że ta stronka naprawdę jest rewelka. poczytaj sobie artykuły, pytania i odpowiedzi, naprawde przydatne.przynajmniej jak dla mnie. a z tym wsłuchiwaniem sie w organizm - mam to samo. jakbym chciała to wszystkie dolegliwości bym u siebie znalazła :) więc nie przesadzam. czuje ból piersi, był po bokach, teraz jakby ten ból sie "rozlał" na całe piersi. wiesz to dla mnie dziwne bo ja nie miewałam bólu piersi, dopiero na dzień dwa przed @. no ale każdy cykl może byc inny.

no mój @ powinien przyjść 13 września :) przez to że ostatni miałam krótszy, a normalnie tez 15 powinien być :)

tyśka a jak to sie płaci za to ? przelewem czy np sms jakis terzba wyslac ?:)wiesz mnie tez róznie piersi zaczynaja boleć..raz wczesniej raz później..wiec nie ma sie tu co sugerowac tym :)dla mnie pierwszym objawem jest brak @...a stronka fakt super jest :)wiec tez moze sobie bym to wykupiła :)to widzie że my prawie ze w tym samym zcasie testowac bedziemy:)

:) się znalazły jak w korcu maku :D na górze po prawej stronie ovufriend masz ustawienia, klikasz na płatność i płacę (ten wariant który wybrałaś) i przelewem cie przekieruje do banku. 2-3 minuty i aktywne

no i u mnie wyszło przez przypadek że dokładnie w dzień owulacji się z mężem "przytulaliśmy". :) pewnie ciąży z tego nie będzie, ale chociaż wiem na czym stoję.

jakaś jestem dziwna, jak to kobiety : - poprosiłam by mi jedna babka powróżyła, podałam tylko imie i datę urodzenia.. Końcem tygodnia widać spełnienie czyli na okres 6 bądź 7 dnia licząc od teraz spełnienie czegoś do czego pani dążyła. :):):):) mam dwie propozycje co do tego spełnienia. jedna to dwie kreseczki :)

młoda dziewczyna która wróży z tarota. ja w to nie wierzę ale zawsze jest nadzieja, a nóż się sprawdzi:)

Gość plemniczkaa
hej dziewczyny. Ja juz nie wiem.. wczoraj robilam drugi test owulacyjny i negatywny. Zalogowalam sie na tym ovufriend. oto mój wykres http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html Podejrzewaklam dzisiaj owulacje, ale nie mam. Od wczoraj mam uczucie mokrości w majtkach ;P ale śluz jest nadal kremowy.

plemniczkaa - nie kopiuj tego linku na górze bo nam sie pojawia nasz bieżący cykl. nalezy skopiowac link pod wykresem. masz tam nazwę "link" wejdź w to i ten link który jest tam skopiuj to dopiero ujrzymy twój wykres śluz kremowy nie jest płodny.

ok :) a wiesz Tyska tu na kafe tez kiedys byla jakas wrózka...jakies 2 lata wstecz..mi wywrózyła ze za 5 lat w ciaze zajdei bede miec dziewczynke...tez tylko date urodzenia i ime kazala podac :)i do tego powiedziała ze to przez moja psychike tak..bo ja za bardzo myśle i blokuje ciaze...Ci powiem ze tez niby nie wierze ale dało mi to do myslenia....

plemniczkaa mało cos tej temp zaznaczyłas :) skoro masz cykle 30dniowe to owulacja może wystapić nawet 18 dnia. także nadal testuj.

Gość plemniczkaa
tyska kochana dziekuje. Malo temperatury bo tylko 3 razy ją zmierzylam póki co ;). A zbliżając siię do owulacji temperatura powinna rosnąć tak?

wiecie co kochane? boli mnie dół brzucha, kąpałam się właśnie i poczułam się dość nieprzyjemnie, tzn boli mnie tak jakby podbrzusze. nie wiem z jakiego powodu. teraz czuje jakby ból przed okresem ale jakby inny, trudno to wytłumaczyć..

Gość plemniczkaa
tyśka a może Ci się udało.... :) kurcze oby!

hej :) Tyska mze to...:)fasolka :)oby :)trzymam kciuki :)u mnie raczej nic z tego :(a u Ciebie pieknie temp w gore idzie:)a ja sie dzis czuje beznadziejnie:(boli mie głowa jest mi zimno i spaaaaaać mi sie chce..a w pracy jestem..jakos muszę dotrwac do 15 :)ale dobrze ze weekend to nadrobie spanie :)

kochane nie chcę się nakręcac ale jeśli to nie ciąża to znaczy że organizm się do niej moze przygotowuje :) od wczoraj mam dosłownie tony sluzu, mokro-kremowego, nie pachnie także to nie jest stan zapalny, to mój śluz zwykły. a temp może wzrasta bo ostatnio kicham, może mnie bierze po prostu przeziębienie. Wam życze owocnych starań :D

tyska a mi to wyglada na to :)ale masz racje ze nie ma sie co nakręcac :) ja tez mam sluz kremowy :) zcasami nawet sporo aż vczuje mokro jak w dni płodne..ale piersi coraz mniej bola..wiec @ bedzie na bank..a powiedz mi podbrzusze dokładnie w którym miejscu Cie boli ?:)

no więc tak jakby mi się gazy zebrały i brzuch boli, ale to nie gazy bo nie chcialo mi sie ich puszczac :) jeśli wiesz o czym mówię. a wieczorem po kapieli bolało mnie tam gdzie jajniki czyli po bokach i dół brzucha, tak kilka cm pod pepkiem.

no wiem o co chodzi :)no to mnie tez tak czasami boli :)tylko czasami mam problem zeby zinterpretować skad ten ból..tak jakby promieniował na cały brzuch..no bo jak gazy amma to wiadomo ze wzdety i boli w okolicy pepka gdzie jelita sa...a czasami to niewiem....a jajnikow to ja prawie wogóle nie czuje...tyle co przy owu mam ten ból owulacyjny...

zobaczymy :) ale staraczka tez jestem :) skoro ty też masz takie objawy jak ja, to jesli zafasolkowalysmy to obie? ale by było :) no albo obie nie. a ból piersi to każda ma inaczej. niektóre sa w ciązy a wcale nie mają zadnych objawów.