Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faustyna333

CZY KTOŚ CHCIAŁBY KOBIETĘ Z DZIECMI?ATRAKCYJNĄ

Polecane posty

Gość Ulacja
A mi się wydaje że mężczyźni nam zazdroszczą m.in. tego że np. za seks możemy dostawać pieniądze a oni nie. Ja jestem prostytutką, mam super kasę z tego i jak jakiś mężczyzna się dowiaduje to mi po prostu zazdrości. Dzieci nie mam, za to już zarobiłam w UK na śliczne mieszkanie w Wawie które teraz wynajmuję, a teraz odkładam na własny biznes. A im, polskim facetom żal doopę ściska że nie mogą połączyć przyjemnego z pożytecznym i czerpać z tego korzyści jak my kobiety. Dlatego nas tak potępiają, nieważne czy prostytutka czy matka sama z dzieckiem. Polscy faceci to loosery !!!!!

19:58 [zgłoś do usunięcia] faustyna333 Od tego czasu nie mam nikogo i napisałam tutaj na forum ,czy ktoś by chcial taką? z 2 dzieci. Utwierdziłam sie że na stałe Niee.Bo każdy tak właśnie myśli o kobiecie z dziecmi od innego ojca ... Dziewczyno uwierz w siebie, jeśli na prawdę chcesz tego jedynego na całą resztę swojego życia, to będziesz go miała! I nie ma tutaj żadnych przeciwwskazań, są faceci, co kochają cudze dzieci jeśli kochają kobietę - matkę tych dzieci. Dzieci nie mają znaczenia one są po prostu i nie ma tutaj żadnego problemu - będzie RODZINA! Jestem żoną człowieka - który nie tylko, że mnie chciał, ale to ja go przede wszystkim chciałam, bo przyglądałam mu się uważnie, jaki stosunek będzie miał do moich dzieci, a miałam też 2 dzieci ... tak jak napisałam, jeśli pokocha Ciebie, pokocha też i twoje dzieci ... Mężczyzna, który nie chce dzieci, to i swoich nie będzie chciał - taka prawda! Tak samo jest też z kobietami... są różne, które lubią dzieci i które dzieci nienawidzą!

Gość głos w_dyskusji
Hej a zobaczcie rodzinki celebrytów zwł z USA -mixy takie że głowa mała wychowują razem dzieci z n-tych związków ,adoptowane itp.I jakoś żyją Oczywiście -kasy do oporu ale się jakoś nie brzydzą .No dobra powiecie że demoralizacja tam okrutna. A co do porządnych w cudzysłowie .Faustyna chociaż się przyznaje .A ile tak naprawdę pań ma dzieci z X-partnerów gdy oficjalny mąż nic o tym nie wie ? W pokoleniu dzieciaków urodzonych w XXI wieku co 15-20 (najmniej) dziecko jest "kukułką". Badania medyczne są bezwzględne-wychodzi to jak szydło z wora . To pokazuje ile jest "porządnych " I takie tu pewnie najbardziej plują. Do tego nieszczęsne pokolenie gimbów -tak do 25 r.ż . Masa młodych kobiet ma obecnie tylu partnerów że palców u rąk nie starczy do zliczenia ...Na ich tle Faustyna to czysta niewiasta !. Tak że Faustyno -może tym wpisem przywrócono właściwe proporcje.

Gość to ma głebsze podłoże
ale jednak kandydata na prezydenta w stanach wybierają takiego, co ma pierwszą żonę. zawsze

Gość nie pukaj
Oczywiście -kasy do oporu ale się jakoś nie brzydzą .No dobra powiecie że demoralizacja tam okrutna. Właśnie kasa!!! Jak kasy w bród to i miłośc kwitnie, jak trzeba się bujać od 1 do 1 i harować na cudze dziecko juz nie jest tak cudownie.

Gość brunetkaaa31
Autorko nie przejmuj sie.Wierze,że znajdziesz kogos wartosciowego.

Gość Jaja od koguta
Takie jak wy to Hitler do gazu by wpuścił. Jesteście już wyrzutkami w społeczeństwie ,co tu kolorować! Pewnie że znajdzie się jakiś jak jesteś atrakcyjna,ale na góra 2 lata jak pisałaś,albo na bzyki🖐️

Gość autorko, nie obraź się
ale jak już kilku facetów cię zostawiło, to chyba z tobą jest jakiś problem... tzn. wartościowej kobiety nikt nie opuści, a tym bardziej jeśli jest ładna. Nie może być tak, że przynajmniej dwóch facetów cię zostawiło, bo przestraszyli się rodzicielstwa... raczej odeszli, ponieważ nie widzieli z tobą przyszłości.

Gość autorko, nie obraź się
ale jak już kilku facetów cię zostawiło, to chyba z tobą jest jakiś problem... tzn. wartościowej kobiety nikt nie opuści, a tym bardziej jeśli jest ładna. Nie może być tak, że przynajmniej dwóch facetów cię zostawiło, bo przestraszyli się rodzicielstwa... raczej odeszli, ponieważ nie widzieli z tobą przyszłości.

Gość MARIUSZ1978
Przeczytałem ten post od początku do końca i podam przykład mojego dobrego kumpla ze studiów.Poznał się ze swoją byłą już żoną na ostatnim roku studiów,po studiach ślub kościelny i zamieszkali razem,znaleźli pracę ale wyszło niedopasowanie charakterów. Kłócili się o byle gówno.On poznał rozwódkę z kilkuletnią córką i odszedł do niej.Kupili dom na wsi i już kilka lat mieszkają razem. Kiedyś mi powiedział że bardzo dobrze się rozumieją a jego pierwsza żona to była porażka na całej linii !

Diamant jesteś? Mądry facet z Ciebie :-) takiego mieć to szczęście. Coś jest w Twoich postach coś hmmm sama nie wiem.

witam myślałem że ten temat już umarł a tu następne pokrzywdzone duszyczki. Kobiety kochane weźcie się w garść to że macie teraz faceta to wasza wina zamykacie się w sobie i choć jak wiele z was pisze są ładne nie potrafią nawiązać relacji z facetem a uroda szybko mija dzieci wam dorosna i zostaniecie same, tego chcecie?

Oczywiście należy zachować ostrożność,żeby nie trafić na kogoś kto nas będzie krzywdzil ale nie należy wszystkich skreślać na starcie.

Zycze autorce topu zeby nigdy wiecej nie zachodzila w ciaze i puszczala teksty zasiedzialych na kafe debili mimo uszu, powinnas jako doswiadczona kobieta nie przejmowac sie prostactwem. ;-)

Diamant ,jakby co to ja mam tylko jedno dziecko z jednym mężem ;-)i nadal w związku. Aż tak żle nie mam, jakoś się dogadujemy ale ciężko jest żyć bez miłośći :-(

A napiszę coś jeszcze. HMMMM. Kobietki w tym temacie czy nie zauważyłyście z jakim zrozumieniem pisze diamant? Czy naprawdę nikt tego nie zauwazył ,że takich facetów to już prawie nie ma. Przeanalizujcie każde jego zdanie, hmmm ja myślałam ,że nie ma już takich facecetów którzy rozumieją kobiety. DIAMANT a może ty kobietą jesteś? :-) No dobra żart ale wiem ,już dlaczego żona Cię zdradziła, poprostu byłeś za dobry dla niej . Nie zdradzałes , nie piłeś( dużo) kasę dawałś..... Żonce za dobrze było . Przepraszam jeśli Cię uraziłam lub Twoją żone ale tak to widzę. Ja wychodząc za mąż byłam dziewica, nigdy nie zdradziłam męża chociaż juz nie ma miedzy nami miłości puki razem to z nikim nic . DIAMANT mam nadzieję ,że spotkam Cie kiedyś może za kilka lat możew innym życiu ;-)

Marzę o tym aby kochać się z miłości ..... chyba nigdy tak nie miałam:-(

Gość JaJaCiPowiem
A CO TU SIE WYRABIA!! Jakiś burdel czy dom schadzek?? W dodatku z MĘŻATKAMI??? Aaa no tak. Ten wątek właściwie do tego sie nadaje. Miłego rypanka państwu życzę :classic_cool: No i żebyś po całym balu nie została: 2M-jakMamaMama ;)

Gość brunet35wawa
m-jak-mama masz calkowita racje.wlasnie taki bylem i miala wszystko co chciala,zero ograniczen i ............ odzeszla.Jak to powiedziala przestala mnie kochac.czy naprawde kobiety trzeba nieszanowac,zabraniac wszystkiego itp? przeciez to glupota ?jesli sie kogos naprawde bardzo kocha to chce sie aby tej osobie bylo jak najlepiej .

Gość mała mi zalogowana
ja też jestem taką ''panną '' wiesz jak mówia sąsiedzi za plecami , kurwisko

Gość brunet35wawa
Ja poprostu chcialem miec normalna rodzine.Niepilem,niebilem,niezdradzalem,konto wspolne,wspolny dostep do kasy,chciala miec osobny samochod,bardzo prosze dostala,i co ?nagle kartaka w kuchni jak wracam z pracy -ODCHODZE BO NAM SIE NIEUKLADA.Szok.Zostawia mi wszystko i odchodzi i chce rozwodu a pare dni wczesniej wspolny urlop i zaklinala sie ze mnie kocha ponad zycie . o co tu chodzi?Nierozumiem .

Gość goyyyaat
a ja powiem tyle. Polscy faceci mają problem z zaakceptowniem dziecka z poprzedniego związku.sama przeżyłam to na własnej skórze,moj ex wiedział o moim dziecku niby go akceptował,ale po pol roku wspólnego zycia zaczeły się problemy i dokuczanie mojemu synowi.koszmar, odeszłam bo nie chciałam dręczyć dziecka i siebie, teraz jestem z dunczykiem.dla nich nie ma problemu gdy kobieta ma dziecko ,2 ,3. u nich jest inna mentalność.tam męzczyzni tez wychowują dzieci czasem 2-3.zamiast matki,dlatego kobieta z dziećmi żadnym dziwem dla nich nie jest, tak więc może trzeba partnera poszukać gdzie indziej?????

Gość brunet35wawa
Jezeli jakas kobieta ma ochote nawiac znajomosc z rozwodnikiem z dzieckiem(corka 14 lat) opiekuje sie byla zona to prosze o kontakt.Pozdrawiam.

M-jak-mama dzieki wielkie za te słowa ale chyba mnie przeceniasz nie jestem doskonały chociaż wiem jak rozmawiać z kobietami ty za to jesteś w patowej sytuacji bo nie ma nic gorszego jak spedzic z kims zycie z obowiązku

Gość złyfacetczyzlakobieta
ale dyskusjaaaaaaa wiadomo od zawsze że jak laska poukładana jest to znajdzie dobrego faceta i sobie da radę. A jak dziumdzia jest tępa, nie ma zainteresowań i nie dba o siebie to czy ma dzieciaczka czy nie to będzie wydymana i tyle.

M-jak-mama rzadko coś tutaj bywasz możesz mi napisać jak masz na imię i skąd jesteś

Basia 33 latka z lubelskiego. Diamant obstawiam ,że masz więcej. Ty za granicą tak?

Gość JaJaCiPowiem
Witaj Basiu :) A czy mogłabyś nam napisać jak ma na imię twój mąż? I skąd pochodzi? I napisz nam jeszcze czy ma jaja? Czy jakby dostał takiego Diamanta w swoje ręce to urwałby mu łeb i nasikał w szyje? Czy raczej to takie ciepłe kluchy, co to pierdnie, rzygnie i wyjdzie. Bo nie lubi chamów. No i opowiedz jakie pozycje lubisz, i co myślisz o jajach :classic_cool: