Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

NARZECZONY PRZYZNAŁ MI SIĘ DO ZDRADY CO MAM ROBIĆ???

Polecane posty

ide do niego poagdac bo krzyczy do knie zemam przyjs chyba jednak dla mnie tego kebsaba bprzyniosl potem wam opowiem co sie dzialo

Dla Ciebie kebaba :) Ale romantycznie :) TO NIE MOŻE DZIAĆ SIĘ NA PRAWDĘ. NIE MA TAKICH PATOLOGICZNYCH ZWIĄZKÓW...NIE MA, PRAWDA? ;[

Gość Ale Ty jestes Tempaaaaaaaaaaa
No prosze Cie nie chce cie obrazac ale kurwa ile mozna :O po pierwsze w opakowaniu sa 3 gumki byla jedna czyli nie bylo to raz na 100 pro. Poza tym napewno robi z Ciebie idiotke wiem ze go kochasz i nie dochodzi to do Ciebie ale opanuj sie i nie daj sie oszukiwac niech wypierdala.. Moze kiedys zobaczy co stracil ;/ Faceci to idioci Boze...

Gość fotel
ani w życiu,ani w miłości to ty kariery nie zrobisz.ale spróbuj zgłosić się do "rozmów w toku" w TVN.tam poszukują takich wynalazków jak ty.jak żyje takiej idiotki nie spotkałem,a i w necie to nie częsty przypadek.

Gość Ale Ty jestes Tempaaaaaaaaaaa
Faceci to idioci... -----> oczywiscie nie wszyscy ale jak czytam to forum to az sie zastanawiam co moj robi... ;/

wiecie co on jest jaksi spychicnzny i moja matka task samo ;/ poszlam do niego i zjdleidmy tego kebsbaba spytal sie czy sie zatsanowilam ja poweidizlam ze to koniec i nie chc ejuz go zna [po tym zo zrobil w tym momencie weszla moja matka do domu a on od razu do niej ze ja z mnim zerwalam i ze ma juz tego dosyc bo nie chce sobie siary robic przed ludzmi ze sie 10 razy wproaewdza i wyprowadza moja matka sie zaczela drze cna mnie ze jest3e popierzpoana... mi sie juz chcial plakc z tego wszystkiego bo oni sie w ogle ni licza z moim zdnaiem on wtedy oszeldk kupic kebaba moejj mamie bo obiadu nie bylo i mama mowi do mnie ze to jest jej meiszkanie i ze bedzie tu mieszkal kto ona bedzie chciala zbey mieszkal i ja nie mam nic do gadania ;/ i tka sie skocnzylo zamknmielam sie wpokoju a teraz on przyszeld z tym kebabme i slysze ze piwo pija w kucnni fjaki pala oczywiscie i sie smieja dowicpikuja jakby nigdy nic

Heh, pewnie matkę tez posuwa po katach, temu maja takie dobre relacje... Skoro twierdzi, że to jej mieszkanie i On zostaje, to masz dwa wyjścia. Spakować manaty i sie wyprowadzić, skoro jaśnie Pan nie raczy, nie masz jakiejś babci? Ciotki? A jak nie, to niech i sobie mieszka, ale to nie oznacza, że Wy nadal musicie być razem. Powiedz, że to i tak nic nie zmienia, że wciąż siedzi tam jak wrzód na tyłku, i mimo to między Wami koniec. Zakręć kurek zwany "seks", traktuj jak powietrze. Dotarło coś?

niemma sie dokad wyprtosaedzic nie mamy zdnej rodziny tutaj... tylko jak ja am go taktowac jak powietrze jak bedzie spal ze mna w jendym lozu i udwal ze nic sie nie stalo?

To śpij na materacu, albo niech On śpi na podłodze, w czym problem? Z wyra go nie możesz wyrzucić? Też Ci matka zabroni? A co do seksu... chyba znasz, takie słowo "NIE"? Wyniesie sie prędzej, niż sie spodziewasz...

Laska, przeczytaj swoje motto i zastosuj się do niego. A temu panu już podziękujemy. Zrobił raz czy dwa, zrobi pięćdziesiąty, zrobi tobie dziecko i będziesz tkwiła z dzieckiem i kredytem. Rusz mózgiem trochę...

Gość mondełek
jak w dupcię to nie zdrada

Gość Asia częstochowa
On wie że jesteś głupia i naiwna, i oczekuje że ty masz go przepraszać nie on ciebie. Jakby mu zależało kupił by kwiaty i jak pies błagał o wybaczenie. A tak ty masz go błagaćc. Będzie cię zdradzał zawsze już. Może się kobieto spotkamy co?

Gość Asia częstochowa
Anita naprawdę weź się ogarnij bo ten idiota wogóle cię nie szanuje, wasz związek oparty jest na seksie i na kłamstwach. Jak tak można? Dla jaj pisał z internetu? Dla jaj się umówił z dziewczyna? Przecież umówił się z tobą choć nie wiedział że to ty tyko ta z internetu. Co zapomniałaś? Ty jesteś serio tak mało inteligentna i nie wykształcona? Wśród bydła cię chowali? Bo nie mogę zrozumieć tej głupoty

Przecież kupił jej kebaba! :D To prawie jak kwiatki.

Gość Asia częstochowa
No kebaba. Masakra. Kupił jej i anita już zadowolona. Kobieto przyjadę do twojego miasta, wyciągnę na kawę, wyjdziesy z domu pogadasz z kimś w realu. Co ty na to

Gość kicia002
o kur** ale kino , kochana masz przerabane chyba nawet w modzie na sukces nie ma takich historii ani w rozmowach w toku. Nie czytałam wczesniejszych twoich tematów ale na poczatku tego pomyslalam ze moze jest jeszcze jakas szansa ale jezeli on nawet porzadnie nie umial cie przeprosic tylko glupi sms to juz po sprawie on cie nie kocha. Sama rozstalam sie z chlopakiem ponad rok temu i bardzo cierpialam chcialam do niego wracac ale on nie chcial, malo tego prawdopodobnie jest teraz z moja dobra znajoma oczywiscie byla. Szantazuje cie ze zabierze wszystko czyli ma cie w dupie bo wie ze ma inna do ruchania tylko duzo zachodu z wyprowadzka i to caly sekret tego dlaczego z toba jest. Twoja matka to materialistka i żul. Kocha bardziej twojego chlopaka niz ciebie, za kebaba i paczke fajek sprzedaje cie gnojkowi. Jezeli chcesz go wykurzyc ale on i matka nie daja to wiesz co zrob??? tez zacznij imprezowac spotykac sie z innymi a moze w calym tym bajzelu poznasz kogos wartosciowego??? a co do pisania nie jest ono zbyt czytelne ale da sie przeżyć, przynajmniej ja moge to jeszcze rozszyfrowac ;) powodzenia i mam nadzieje ze moja rada na cos sie przyda

Gość kicia002
bajzlu*

czersc dziewcyzny wiecie co pstanowilam ze sie zasotsuje to twojej rady kicia-- w osobte jes tu nas dykotrke pjde na nia i bede sie bawic bez niego ciekawa jestem co on na to pwoei juz sie nie mgoe doczekac az zobacze jego mijen a te pare dn przemcze sie jakos tera zon pszeddo roboty od 7 pracuje i oczywixier nie napisal do mnie zadnego smsa seidzial caly cza sz moja matka w kuchni i gadali o pierdoalch potem mnie zawolali czy napije sie z nimi jednego bo juz glaszke zdazyli kupic tlyko sie zastanwiam kiedy albo skad ja wzieli ;/ ale nie napisalm sie znimi powiedzialm ze mam ich dosyc to sie tlyo smiali ze mnie mama mi mowi ze jestem jeszcz emloda i nie znam zycia z epowinnam go po rekch calowac bo tkai chlopakto skrb lepszego u nas w miescie sie nie znajdzie

Gość ghrrrhhrr
Nie czytałam wszystkiego. Ale wywnioskowałam jedno. Czy ty jesteś normalna czy już ci całkowicie odbiło? Jeszcze chcesz z nim ślubu :D Zresztą rób co chcesz. Sama sobie gotujesz taki los więc mi nawet ciebie nie żal :O

Gość dfghjkl#
PROWOKACJA DZOANY VEL ROSA :D:D:D:D:D:P

Gość kicia002
szukaj poprostu innego chlopaka, i tak teraz on sie nie wyprowadzi bo masz chora sytuacje w rodzinie wiec jezeli on sie tak bawi to ty tez bo czemu nie??? i tak go nie zostawisz wiec pozostaje tylko szukanie innego w koncu on sie wkurwi i zabierze manele i sie wyprowadzi od ciebie i nie bedzie patrzyl na matke bo jak mu kumple powiedza ze spotykasz sie z innym to juz tego nie ogarnie i sie zawinie a ty bedziesz miala spokoj i byc moze fajnego faceta tego ci zycze ;)

Gość Asia częstochowa
On nigdy cię nie zostawi bo ma w twojej matce oparcie a po drugie widzisz, oni maja cię w dupie. Zapytaj matki czy ma cygańskie korzenie, tam się mężów wybiera córkom. On ma cię głęboko w dupie nawet się o ciebie nie stara. Anita może pogadamy na gadu?

Gość Asia częstochowa
On nigdy cię nie zostawi bo ma w twojej matce oparcie a po drugie widzisz, oni maja cię w dupie. Zapytaj matki czy ma cygańskie korzenie, tam się mężów wybiera córkom. On ma cię głęboko w dupie nawet się o ciebie nie stara. Anita może pogadamy na gadu?

tera zmu napisalam smsa czemu sie nagle przestal odzywa ci iac to nic nie odp ;/ ciekawe naprawde to juz jest chyba naprawde koniec ja mam tego doscy wyciagnelam materac z aszafy i chce go napompowac to matka przyszla z pyskiem ze co ja robie i ze to jest jej materac ja mam go nie zuwac ... zreszta i tak on chodiz tera zna nckk wiec nie spimy w jendym lozku to pol biedy

Gość Asia częstochowa
Już dawno Ci pisałam żebyś zrobiła tak jak on . Skoro on chce wolnego związku to mu go daj -ciekawe jak się poczuje? Skoro on ci okazuje miłość zdradami czemu masz być gorsza?wKOŃCU ty go kochasz za te zdrady, on ciebie też musi:)

Gość kicia002
wy chyba nie rozumiecie ze ona go nie zostawi bo nie bedzie miala zycia z matka, anito do puki sie nie wyprowadzisz to matka bedzie ukladala ci zycie, czytalam ze pracujesz wiec odkladaj i uciekaj stamtąd szybko bo ci ludzie sa chorzy

Gość kolegastalin
w jutrzejszym odcinku matka wyrzuci ja z domu a on z swoją się wprowadzi dlaczego ja dyma.tv