Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EFSFDSDFSDFS

pytanie na rozmowei kwalifikacyjnej pomozecie?

Polecane posty

Gość EFSFDSDFSDFS

pytanie do biura podrozy-jak pojmuje prace zespolowa i co przez to rozumie... co odpowiadac?

Gość dobrze że to rozmowa a nie
test pisany bo na wstępie już byś poległa za to rozumię zamiast rozumiem :( Nie znasz czegoś takiego jak współpraca z innymi pracownikami i wspólna odpowiedzialność za wykonanie zadania?

Gość zyg zyg zag zeg
poszperaj w necie i powiedz podręcznikowo, zazwyczaj te palanty tego oczekują, dyspozycyjnych, sprzedajnych, wiernych /// hehehehe , ja kiedyś na pytanie co powie moja żona, gdy będę musiał zostać długo w pracy i wrócę wieczorem odpowiedziałem, że niech go głowa nie boli o moje życie rodzinne i że to nie jego sprawa dla zobaczenia tych opadłych szczęk warto było nie robić z siebie szmaty po.miesiącu zadzwonili pytając czy chcę tam jeszcze pracować ... nie chciałem ... ale to było za króla ćwieczka

Gość EFSFDSDFSDFS
no wlasnie nigdy nie pracoiwalam w zespole

Gość dobrze że to rozmowa a nie
hmm a do szkoły chodziłas? Grałaś na WF w siatkówkę albo jakąś inną grę zespołową? To jest to samo. Masz nie być Zosią samosią tylko zapoznać się ze swoim zadaniem, zobaczyć z kim masz się w tej sprawie kontaktować, z kim współpracować, żeby zadanie zostało wykonane. Bo sama od A do Z wszystkiego nie zrobisz :(

Gość EFSFDSDFSDFS
ok dziekuje, to duzo touroperator wiec pewnie placi :D