Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irytują mnie

irytują mnie te samotne matki

Polecane posty

Gość ło matkoooooooooooooo
mamuśka2012wrzesień ile ty masz lat dziewczyno?

Gość mamuśka2012wrzesień
moge se być w Twoich oczach kimkolwiek :P hipokrytka też :]

no sama widzisz, temat rzeka....Jak byłam samotną matką to nie interesowały mnie inne dzieci. "Walczyło się" o swoje. Z tym, że ja nie udawałam sm....Teraz mam 3dziecko z kolejnym partnerem i powiem Ci szczerze, że zastanawiam się nad ślubem właśnie z tego powodu. To smutne że nasze decyzje o zalegalizowaniu związku zależą od tak kiepskiej organizacji państwa, które chce większej populacji ale nie ma pomysłu na pomoc RODZINIE.

Gość mamuśka2012wrzesień
Księża w moim mieście biorą za wszystko kase, za ślub za chrzest i nie ważne czy ludzie maja ślub czy nie :] jest jedna parafia w której nie robią problemów i tak jak napisała dziewczyna z anglii, nie obchodzi ich jak my żyjemy, dziecko ma zostać ochrzczone i już.

Gość bobomama!
irytuja mnie...eee lyterrrowka;)jasne, ze przedszkoli :) Wlasnie przez takie kobiety istnieje stereotyp mam-naciagaczek. Natomast wydaje mi sie, ze najwiecej huku robia kobiety, ktore sie nudza i potrafia zyc tylko zyciem innych. Nie uklada im sie w tym "koscielnym malzenstwie", a przeciez przysiegali, phhiii. A kto uczy dzieci takich slow jak bekart? Tylko zawistne babska bez obycia, dla ktorych nieformalny zwiazek to grzech smiertelny. One nigdy nie uprawialy seksu przed slubem :)

Gość mamuśka2012wrzesień
Ktoś tam pytał ile ja mam lat, a co to Ciebie interesuje osobo pytająca?

Gość mamuśka2012wrzesień
Bobomama trafiłaś chyba w sedno sprawy :)

mamuśka2012wrzesień bo strasznie głupie te twoje wpisy ..

Gość irytują mnie
sory, ale pustak jesteś i tyle. W nosie mam to kto z kim śpi, ale wpienia mnie jak muszę wydawać 1600 pln miesięcznie na prywatne przedszkole bo same "samotne mamusie" . Samotne oczywoscie tylko formalnie

Gość bobomama!
irytuja mnie..przesledz swoje wpisy, stwierdzam u ciebie wtorny analfabetyzm.

Gość mamuśka2012wrzesień
Głupie te moje wpisy bo są sprzeczne z Twoimi przekonaniami, normalne na kafeterii :D A jakie znaczenie ma tutaj mój wiek? żadne :]

Gość mamuśka2012wrzesień
No i co w związku z tym? Przecież to nie oznacza, że są głupie jak to któraś napisała :]

ciężarówka_trzecia tak tez nie możesz podchodzić do sprawy bo dla wielu wyciagnięcie ręki po zapomogę, dofinansowanie to nieudacznictwo. Ja dziad ni9e jestem i na swoje dziecko zarabiam

Gość bobomama!
o rety...Ale belkot!! Ale zajarzylam - pustak to ja :) A pustak ma 1600 na przedszkole :) :) :)

Gość mamuśka2012wrzesień
Może uzasadnisz co takiego "głupiego" napisałam? bo to, że się nie zgadzasz z moimi poglądami to już wiadome. pytanie do koleżanki ło matkooooooooooooooo

Gość mmuska 2012 to GRATKA
mamuska2012wrzesien ma 21 lat i ma drugi Nik o nazwie GRATKA :D

Gość mamuśka2012wrzesień
jaka gratka? kto to?

a gratka to ta co wszytko wie lepiej .... :)))

ciężarówka_trzecia o pomoc prosi sobie osoba, która sobie nie radzi. Ja napisalam, że ja nie jestem dziad i ja bym na 3 zmiany pracowała a reki po zapomoge np jakąś bym nie wyciagneła. ale to ja Inni ciagna kase z woreczka państwowego i sie jeszcze tym chwalą,

Gość irytują mnie
bobomama raczej ty masz problem z czytaniem i pisaniem. Przeczkolaku.... Małżeństwo nie koniecznie musi być sakramentalne. Może być to równie dobrze ślub cywilny, ale po co skoro można robić z siebie biedną samotną mamusię i zasuwać po zasiłki do mopsu i uczyć od małego krętactwa. Nie piszę o faktycznie samotnych, ale o pseudo samotnych krętaczkach

prawda jest dla mnie taka, nie masz kasy na paliwo i ubezpieczenie nie kupuj auta, nie stac Cie na dziecko to nie bądź matka anie latasz po opiekach itd Ta wypowiedx do nikogo nie jest skierowana. Tylko dziecko może miec nieisety każdy nawet osoby, które nie moga mu zapewnić bytu

Gość tez mysle ze to gratka
równiez od początku wyczulam po stylu pisania wrzesien2012 ze to Gratka,lecz nie chcialam pierwsza o tym pisac,i widac dobrego mam nosa

Gość mamuśka2012wrzesień
Nie jestem żadna gratka i nie mam 21 lat tylko 24 :] To może gratka to ta najmądrzejsza, ale ja tutaj tylko wyrażam swoje zdanie taak? nikomu nic nie wmawiam i nikomu nie piszę, że nie ma racji :]

Gość irytują mnie
pustak ma na przedszkole, bo pracuje i ręki po coś co mi się nie należy nie wyciagam. Owszem pomoc powinna być, ale dla tych którzy jej potrzebują a nie dla kombinatorek i kłamczuch. Jak w końcu pieprznie w tym państwie to pomocy nie bedzie również dla tych którzy jej potrzebują.