Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irytują mnie

irytują mnie te samotne matki

Polecane posty

Gość mamuśka2012wrzesień
Po stylu pisania, aha dobre :D hah nie jestem żadna gratka i nawet nie wiem o kim mowa bo na forum trafiłam jakieś kilka dni temu i to całkiem przypadkiem :]

Gość mmuska 2012 to GRATKA
No Gratka to wszystkowiedząca 20 latka w kazdym dziale zycia,począwszy od macierzynstwa (na wszystko ma odpowiedz,mimo ze dziecka nie ma,krytykowac wszystkie matki potrafi) az po takie sfery zycia ,na jakie nie ma bladego pojecia, ale swoje sprzecznosci i farmazony musi tu walic, przesiadując całodobowo na kafeteri bo w domu nikt jej sluchac nie chce Wrzesien2012-Gratko wyjdz od kompa nłogowa kafeterianko

Gość mamuśka2012wrzesień
irytują mnie ale niestety prawda jest taka, że Ci co kombinować potrafią to dostają a te matki, które na prawdę są samotne guzik dostają ;/ pisałam powyżej już że wystarczy, że taka samotna matka z jednym dzieckiem ma 1300 zł dochodu i nic nie dostanie bo jej dochód przekracza maksymalny dopuszczalny dochód na osobę w rodzinie i ona do jakichś zasiłków się nie kwalifikuje.

GRATKA pisala jakis czas temu ze ma drugi nik mamuska2012 wrzesnien,i tu sie teraz nie wypieraj twoich slow pani wielonikowa co ma 21 lat a najmądszejsza w kazdej dzidzinie zycia

Gość mamuśka2012wrzesień
nie jestem żadna gratka :) i nie siedzę tu cały dzień mam ciekawsze zajęcia :] jak se tu jakaś gratka siedziała całe dnie to jej sprawa. ale ja akurat mam co robić poza internetem, sprzątam gotuje piorę chodzę do lekarzy robię badania i czekam sobie na poród :) ale prowadzę aktywne życie.

Gość mamuśka2012wrzesień
To pokaż mi ten wpis w którym ta cała gratka pisze, że jest mną...nie jest i tyle i nie interesuje mnie co o tym ktoś mysli. Pamietaj, że ja tu jestem na pomarańczowo i można się pode mnie podszyć. szkoda, że o tym nie pomyślałam, mogłam sobie nicka zaczernić i byłby spokój. :)

Gość dffdgdgdgfd
prawdę mówiąc mało obchodzą mnie inne matki i to co sobie myślą , ja samotna nie jestem, ale ślubu nie mamy i nie zamierzamy mieć, dzięki temu moje dziecko dostało się do przedszkola samorządowego i w ciągu 3 lat zaoszczędziłam ok 25 tysięci, zwrotu z podatków dostaję 1600 nie wiem ile matki meżatki , ale ktoś pisał że 1000 na dziecko więc znowu jestem do przodu ok 600 rocznie, z mopsów i zasiłów nie korzystam, bo mam za wysokie dochody. ma być tak, żeby mnie dobrze było, a nie całemu światu.

Gość mamuśka2012wrzesień
Bękart i bękart...jesteście straszne kobiety, tak nazywać dziecko. Ciekawe czy wam by było miło gdyby na wasze kochanie dzieciątko ktoś tak powiedział. Szkoda słów już.

Gość dffdgdgdgfd
rzeczywistosc jak sie lepiej poczujesz okreslajać tak moje dziecko twoja sprawa:) nie zmienia to fakty że mi w kieszeni zostało 25 tysięcy i co roku jadę z całą rodzinka na wypasione wakacje:)

A skąd ja ci teraz znajde ten wpis gratki co pisala ze rowniez pisze pod nikiem mamuska2012wrzesien?? ty myslisz ze nie mam nic do roboty tylko zapisywac sobie na dysk wszystkie wypowiedzi tutaj kafeterianek? wez sie stuknij.Pamietam bardzo dobrze ten temat Gratka pisał ze rowniez ma taki drugi login Nie mam sklerozy bo jest to zbyt dlugi nik aby z innym mi sie pomylilo,i rowniez identyczną forme pisania przybierasz wyklocając sie z wszystkiomi Zupelnie zostalas tu spalona jako Gratka na kafe,kazdy cie znienawidzil za te mądrowanie sie i krytykowanie, teraz piszesz pod drugim nikiem ktory jakies czas temu wyjawilas

Boże ludzie nazywajcie rzeczy po imieniu. Ktoś sie cieszy, że dzieki temu, ze ma nie zalegalizowany związek zaoszczedzil kase to niech wie, że jest tez cena za to :-)

dffdgdgdgfd Ciesze sie z Twoich wakacji razem z Toba ja też jeżdże na wypasione wakacje ale z dzieckiem z związku małżeńskiego:-) Gdzie byłas w tym roku? :-)

Gość ghghdghgs
"A to, że nie ma ślubu to już jest każdego indywidualna sprawa, nas np. na ślub zwyczajnie nie stać, ale za samotną matkę się nie uważam." na slub cię na pewno stać- w urzędzie z 50 zł, w kościele co łaska- też z ciebie nie zedrą jak jesteś w trudnej sytuacji. a po ślubie obiad w domu dla rodziny i tyle. nie musisz brylować w restauracji i wydawać kupę kasy. twój wybór. "Ale bękart to według encyklopedii właśnie nieślubne dziecko, więc nie ma sie o co obrażać, a juz na pewni nie ma powodu bić ludzi którzy tylko stwierdzają fakt" nie wyjeżdżaj z encyklopedią intelektualistko od siedmiu boleści. kiedyś się na upośledzonych umysłowo mówiło "debil", "imbecyl" itd w zależności od stopnia uposledzenia i były to określenia używane w fachowej literaturze. a spróbuj tak dzisiaj nazwać czyjeś upośledzone dziecko, to zobaczymy jak na tym wyjdziesz i co pomyślą o tobie wszyscy znajomi. a "bękart", to słowo pejoratywne i jest i zawsze było obraźliwe, więc kulturalna osoba ich nie używa w odniesieniu do cudzych dzieci.

Gość Do mamuśka2012wrzesień
Nikt sie pod siebie nie podszył, ja równiez pamietam temat jak Gratka pisala ze ma drugi nik o nazwie takiej jak ty tutaj teraz piszesz,wiec takze stwietdzam ze nie ma co sie wykrecac U wielu osób nik Gratka calkowicie sobie przechlapał wiec sie nie dziwie ze pod drugim nadajesz

Gość mamuśka2012wrzesień
Rzeczywistość ale ja się nie cieszę, że na tym zaoszczędzam, więc proszę nie nazywaj tak mojego dziecka :] bo jak już powiedziałam chcemy ślubu ale na niego póki co nie mamy. jeszcze raz powtarzam, że nie jestem GRATKA a jeśli ona coś takiego pisała gdzieś to zwyczajnie kłamała i trafiła w nie ten nick, który miała bo mój nick nie ma z tamtym nic wspólnego.

Gość irytują mnie
własnie o takiej kretaczce napisałam. Złodziej jesteś i tyle i tego własnie uczysz dziecko. Kombinowania. Mam nadzieję, ze kiedyś nastanie taki piękny dzień kiedy te "samotne" matki ktoś rozliczy z krętactw. Niestety w kraju gdzie pełno jest złodziei to mało realne.

Mamuska2012 przeciez zadna osoba sie pod ciebie nie podszyła, o czym tu piszesz i zmieniasz temat?:D nie zrozumiaals tego co napisałam.Wczesniej TY jako Gratka pisalas ze piszesz tutaj równiez pod nikiem "mamuska2012wrzesien)chwalilas sie tym w jakims temacie.Jako Gratka jestes tutaj na kafe zdyskwalifikowana za swoje zachowanie,teraz równeiz ludzi wkurzylas na tym topiku tutaj jak sie zachowujesz to jaki nik teraz wymyslisz ponownie?

18:19 [zgłoś do usunięcia] rzeczywistosc dffdgdgdgfd Czyli kolejny bękarcik ach te katoliczki po slubie koscielnym, pewnie co tydzien jeszcze słuchają kazania na temat miłosci bliźniego, pychy i takichtam i biora sobie do serca:) aż miło poczytać;)

Gość mamuśka2012wrzesień
ale na litość ona mogła sobie tak napisać i faktycznie coś tu pisać pod tym nickiem bo nie jest zaczerniony a więc też może go sobie nadać każda dowolna osoba. o_O nie znam żadnej gratki, nawet nie trafiłam tutaj na temat z jej jakąś wypowiedzią.

Gość irytują mnie
ex-debil bękart to dziecko pozamałżeńskie a małżeństwo nie musi być sakramentalne, więc schowaj sobie to kazanie do kieszeni...

Gość mamuśka2012wrzesień
Szukacie normalnie dziury w całym, o ludu! wchodząc tu parę dni temu myślałam, że to normalne forum jak każde inne, wydało mi się nawet bardziej sympatyczne niż inne po których pisuję, ale chyba się pomyliłam. Teraz mi będziecie wpierać że ja to jakaś tam gratka ;/ jak się dziewczyna tutaj komuś naraziła to jej kłopot przecież, ja się nikomu nie narażam ani się nie wymądrzam, prowadzę normalną dyskusję na poziomie. Nikogo nie wyzywam...więc czym się narażam komuś?

Gość mamuśka2012wrzesień
Idę, wychodzę wolę porozmawiać z kimś na poziomie a tutaj widzę nie wiele takich osób a jak już się pojawiają to cała reszta je zakrzyczy. Myślcie sobie co tylko chcecie, z resztą, będę tu sobie pisać i żadna ze mnie GRATKA czy jakaś inna tam co się komuś naraziła :] żegnam się z wami dziwne kobiety :)

Nie czytałam całego topiku, ale fakt mnie też denerwuje kręcenie. Powinien być inny system punktacji do przedszkoli i tyle.

i teraz - ponieważ jestes zła na matki co kręca z przedszkolem - będziesz nazywała ich dzieci bękartami... czysta bezradność no nie? potupię nóżkami na forum, bo na nic innego mnie nie stac... chciałabym zobaczyć jak to robisz w realu:)

Gość halu haluuu
dla mnie samotna matka to wdowa i tylko ich dzieci powinny mieć pierwszeństwo w żłobku czy przedszkolu. Reszta powinna być traktowana tak samo.

pytanie zasadnicze do Pan z nieformalnych związków: czy wasi partnerzy (ojcowie waszych dzieci) są zameldowani pod tym samym adresem co wy?

Gość bobomama!
irytuje mnie.. powtarzam..wtorny analfabetyzm, a do tego zajadlosc, podlosc i brak obycia. Ja cie nie wyzywalam, ale widze, ze ty inaczej nie umiesz. Pewnie co niedziela w pierwszym rzedzie??? tyle w temaci do ciebie, bo ama nie pozwolila mi prowadzic dialogu z debilami, powiedziala, ze ewentualnie moge uskuteczniac z nimi swoj monolog. AMEN

Gość ityruja mnie
bobomama jezeli juz to fialog a nie monolog analfabetko :-)